Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
briza_marii spune:
Fetelor, stiu ca sunt off topic rau, dar am mare nevoie de o parere total subiectiva, si cum voi nu ma cunoasteti, m-am gandit ca o sa fiti sincere si mai ales o sa "ganditi la rece". Problema mea pe scurt: cand locuiam in apartam socrilor (ei s-au mutat la 20km de buc, si intr-o ora sunt aici in casa), soacra venea f des, si tot timpul fara sa ne spuna. Bineinteles ca intra cu cheia..Nu va zic de cate ori am zbugit-o ca eram ori goala ieseam de la dus, ori ne giugiuleam prin casa..in fine. Acum ne-am mutat la casa noastra si ea tot asa o vine fara sa ne spuna desi sotul o suna zilnic. Problema mea cea mare e, ca vine mereu in jur de ora 10. Va jur, ca mereu i-am spus cu frumosul (si eu si sotul) sa vina pe la 11 ca la ora aia bebe doarme si mereu il trezeste (Eric se scoala mereu pe la 6 si ceva si de la 9.30-10.30 doarme). Bine inteles ca o doare direct in de rugamintea mea. Mentionez ca exista masina care ajunde la ora 11, 12 in Bucuresti deci nu se pune problema ca nu are cu ce sa vina. Si de altfel, apartam ei e la 5 blocuri de al nostru, poate sa mearga acolo si sa vina dupa ora 11.
Ideea e ca azi cand a venit pt a nspea oara si mi-a trezit copilul, mi-a sarit mustarul. Am lasat-o cu bebe si eu m=am apucat de spalat vase, dar asa cu draci, facand zgomot. Sotul s-a trezit (ca el inca dormea) si cand l-a vazut pe bebe treaz a intrebt: ce faci Ericutule, de ce te-ai trezit. Si eu am zis: nu s-a trezit (adica..maica-ta l-a trezit, nu s-a sculat el de buna voie). E...si madam a auzit si cu curul in sus s-a imbracat si a plecat...Si nici eu nu am iesit sa imi iau la revedere.
Hai ca am scris o gramada...Voi cum ati proceda? Cine e nesimtita? Eu cu purtarea mea sau ea? Va rog sa fiti sincere!!! Macar daca sunt nebuna, spuneti-mi in fata si o sa incerc sa ma schimb
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Oooof, ce m,ulti pitici sunt bolnavi! Sanatate multa tuturor! Sa stiti ca se intampla ceva, prea multi bebei se trezesc noaptea si chiar foarte des. Am avut si eu o noapte dormita si au urmat 2 mai mult nedormite. Cristina, probabil o sa fac nota discordanta, dar nu sunt de acord cu modul in care actionati. dupa parerea mea, desi sunteti victime si aveti dreptate, trebuia sa cereti educatoarelor si directoarei de la gradinita sa in masurile care se impun. Nu cred ca e corect sa incerci sa educi sau sa pedepsesti copilul altcuiva, chiar de el e D-nul Goe. Parerea mea! Gandeste-te daca Magnus ar face ceva rau, ai vrea ca parintele respectiv sa-l pedepseasca sau ai prefera sa se adreseze educatoarelor sau tie? Faptul ca mama copilului a actionat cum a facut-o arata faptul ca nu e un parinte grozav si ca cel mai bine pentru tine e sa actionezi tot prin intermediul educatoarelor si directoarei. Si trebuie sa le ceri sa fie mai ferme, sa arati nemultumirea ta la modul cum solutioneaza ele confictele pe care acest copil-problema le provoaca. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Hi, pai educatoarea a fost informata si noi am mai tinut de cuviinta sa ii informam si pe parinti. N-am pedepsit pe nimeni, noi nu am face niciodata asa ceva altcuiva, ceea ce vreau e ca acest copil sa capete ajutorul psihologic de care are nevoie. Problema mea e ca am impresia ca acest copil e ca un butoi cu pulbere si nu se stie cand si cum va exploda... nu ca ma tem de drobul de sare, dar, daca il impinge pe un copil pe scari sau mai stie ce minuni... educatoare nu pot sta fiecare secunda sa-l pazeasca. Miine voi vorbi sigur si cu directoarea, din ce am mai discutat azi cu parinti care sunt in comitetul de parinti al caminului se pare ca face ceva cu un psiholog deja...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, stiu ca sunt off topic rau, dar am mare nevoie de o parere total subiectiva, si cum voi nu ma cunoasteti, m-am gandit ca o sa fiti sincere si mai ales o sa "ganditi la rece". Problema mea pe scurt: cand locuiam in apartam socrilor (ei s-au mutat la 20km de buc, si intr-o ora sunt aici in casa), soacra venea f des, si tot timpul fara sa ne spuna. Bineinteles ca intra cu cheia..Nu va zic de cate ori am zbugit-o ca eram ori goala ieseam de la dus, ori ne giugiuleam prin casa..in fine. Acum ne-am mutat la casa noastra si ea tot asa o vine fara sa ne spuna desi sotul o suna zilnic. Problema mea cea mare e, ca vine mereu in jur de ora 10. Va jur, ca mereu i-am spus cu frumosul (si eu si sotul) sa vina pe la 11 ca la ora aia bebe doarme si mereu il trezeste (Eric se scoala mereu pe la 6 si ceva si de la 9.30-10.30 doarme). Bine inteles ca o doare direct in de rugamintea mea. Mentionez ca exista masina care ajunde la ora 11, 12 in Bucuresti deci nu se pune problema ca nu are cu ce sa vina. Si de altfel, apartam ei e la 5 blocuri de al nostru, poate sa mearga acolo si sa vina dupa ora 11. Ideea e ca azi cand a venit pt a nspea oara si mi-a trezit copilul, mi-a sarit mustarul. Am lasat-o cu bebe si eu m=am apucat de spalat vase, dar asa cu draci, facand zgomot. Sotul s-a trezit (ca el inca dormea) si cand l-a vazut pe bebe treaz a intrebt: ce faci Ericutule, de ce te-ai trezit. Si eu am zis: nu s-a trezit (adica..maica-ta l-a trezit, nu s-a sculat el de buna voie). E...si madam a auzit si cu curul in sus s-a imbracat si a plecat...Si nici eu nu am iesit sa imi iau la revedere. Hai ca am scris o gramada...Voi cum ati proceda? Cine e nesimtita? Eu cu purtarea mea sau ea? Va rog sa fiti sincere!!! Macar daca sunt nebuna, spuneti-mi in fata si o sa incerc sa ma schimb Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
hi, eu nu as accepta asa ceva, incearca sa-i faci la fel, daca s-ar putea.... e aiurea stiu, macar aici se anunta tot timpul vizitele telefonic sau se fac termine, mi se pare f normal asa; o singura data a intrat socrul meu, da ei vin rar, 1 sau de 2 pe an max, fara sa sune, usile nu erau incuiate, stii cum ne.am speriat si ce a auzit de la fiul sau? asa ca nu va mai face niciodata asa ceva in viata lui. Dar, depinde si de mentalitate.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
am venit de pe afara si am facut si niste poze :)
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana7Luni#5539463240504141826
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
BDana spune:
Briza intr-o dimineata cand nu e si sotul tau acasa nu ii mai deschide usa. Inchizi si telefoanele si o lasi pe la usa. Iar cand revine ii spui ca dormeati si tu si copilul la ora aia, ca de obicei si nu ai auzit-o. Daca are cheie de la casa voastra lasa cheia ta in usa ca sa nu poata descuia.
Abia am reusit si eu sa citesc doar ultimul capitol. Stefan este agitat si sta agatat doar de mine, zici ca sunt maimuta cu puiul. Azi i-a aparut cel de-al treilea dintisor. Probabil ca el, ca si fra-su mai mare nu va merge in 4 labe. Nici nu are habar ca ar putea face treaba asta, oricat m-am straduit sa ii arat.
Cristi nu are nici el o perioada prea grozava, vineri a venit plangand de la gradi. Este un copil mult prea sensibil...in fine. Maine mergem sa vorbim cu educatoarea.
Eu sunt racita, capul meu zici ca sta sa faca implozie, am febra frisoane...
Sanatate multa tuturor copilasilor bolnavi.
child spune:
Buna seara...
Albert se simte mai bine, a avut o noapte destul de linistita.
Este tot infundat si tuseste, dar starea generala e imbunatatita.
Problema este ca e infundat si totusi, cand il aspir, nu scot nimic.
Singurul lucru care-l mai ajuta la respiratie este serul cu apa de mare si, bine-nteles, aerosolii.
Acum nu mai plange la aerosoli (culmea, tocmai ce v-am citit ca e bine sa planga), chiar doarme in timp ce ii facem.
Maine mergem la medic, sa vedem cum mai sta si cat mai trebuie sa continue tratamentul.
ANDIRA imi pare rau de Iris, sanatate multa.
Din cate am citit, bronsiolotele recidiveaza, de asta mi-e cam frica si mie.
Dupa ce terminam tratamentul mergem la homeopat, sa luam ceva pentru cresterea imunitatii.
De fapt si acum ii dau stodal pentru tuse si chiar il ajuta.
Multumim fetelor pentru gandurile bune
ROXI ce frumusete ai tu acolo si ce modern imbracata!
Are blugi skinny? cel putin asa se vede in poze!
BRIZA nasol moment, dar singurul care poate sa o convinga sa o lase mai moale cu vizitele neanuntate e sotul tau, altfel tu vei fi privita ca oaia neagra.
CRISTINA comportamentele astea se invata in familie, normal ca parintii nu iau masuri, lor li se pare normal sa se comporte asa copilul lor.
Daca nici sistemul german nu poate sa-i mai puna la punct...
Cel mai bine pentru voi este sa-i evitati, cu toate ca in felul asta se incurajeaza proasta crestere si educatie.
Dar pentru voi, pentru siguranta familiei, mai bine ca l-ati transferat la alta gradinita, dar repet, tot nu e o solutie buna, pentru ca, daca toti procedeaza asa, se creeaza marginalizarea si excluderea acestor categorii de oameni, formandu-se astfel o subcultura.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina30
Hi, pai educatoarea a fost informata si noi am mai tinut de cuviinta sa ii informam si pe parinti. N-am pedepsit pe nimeni, noi nu am face niciodata asa ceva altcuiva, ceea ce vreau e ca acest copil sa capete ajutorul psihologic de care are nevoie. Problema mea e ca am impresia ca acest copil e ca un butoi cu pulbere si nu se stie cand si cum va exploda... nu ca ma tem de drobul de sare, dar, daca il impinge pe un copil pe scari sau mai stie ce minuni... educatoare nu pot sta fiecare secunda sa-l pazeasca. Miine voi vorbi sigur si cu directoarea, din ce am mai discutat azi cu parinti care sunt in comitetul de parinti al caminului se pare ca face ceva cu un psiholog deja... Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Ma refeream ca s-a dus sotul tau sa-i spuna ceva cand l-a scuipat pe Magnus.
Si sunt perfect de acord cu tine, copilul e un butoi cu pulbere...ideea e ca degeaba se lucreaza cu el daca nu se lucreaza si acasa. Asa apar oamenii rai.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sanzi spune:
Briza, mie mi se pare ca ai reactionat foarte bine. Pana la urma, nu ai jignit-o cu nimic, pur si simplu ti-ai exprimat o nemultumire. Ma gandesc ca nici din partea ei nu e vorba de rautate, ci de o mentalitate potrivit careia face parte din familie si poate veni oricand, neanuntata. Imi amintesc ca acum 8 ani, cand am fost prima data in Franta, am fost foarte uimita sa vad ca familia la care stateam a sunat la parinti sa ii anunte ca in ziua aceea urmau sa le faca o vizita. Mi s-a parut o chestie foarte rece si ciudata atunci. Acum, de cand am familia mea, mama intotdeauna ma suna cand urmeaza sa vina la mine si eu procedez la fel. Nu inseamna ca nu o iubesc la fel de mult, ca nu imi e apropiata. Poate asta nu intelege soacra ta. Ca o considerati parte din familie si daca ii cereti sa respecte anumite ore sau sa se anunte cand vine la voi. Eu, sub pretextul ca vreau sa lamurim ce s-a intamplat, i-as mai spune o data chestia asta. E doar o parere, soacra mea e in Germania, o vad de doua ori pe an, poate as judeca altfel daca ar fi tot timpul pe capul meu, asa ca tu stii mai bine.
Roxi, am vazut pozele, tare eleganta Silvana! Ivan are o fata de ghidus, imi place mult de el.
Erina spune:
Buna seara dupa o zi cind pe toate canalele de stiri a fost pomenit numele oraselului nostru.
Eu sunt de-a dreptul socata ca in plina zi si intr-un loc public se poate intimpla asa ceva. Ma gindesc cu teama ca pot muri oameni nevinovati si de acum incolo cind ma voi plimba cu, copiii(pur si simplu nu stiam de existenta acestor "...") cred ca voi privi altfel in jurul meu.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
dayanara spune:
sanzi, child
child ma bucur ca albert e mai bine, stu cum sunt flegmele alea de nu pot fi aspirate, din cauza asta se mai si ineaca si vomita uneori, cel putin ivan saracu iarna de la virale asa patea
eu sunt de acord ca parintii sunt de vina si educatoarele, ca pe taramul lor se petrece actiunea, daca ele nu iau masuri, pai imi las copilul pe camp singur in loc de gradinita
child tu spui bine, ca astfel s.ar forma o subcultura, asa gandeam si eu de aia mi.am invatat copilul sa nu se bata si rau am facut, subcultura (sau cum o fi, jungla asta) e deja formata si ivan e copilul care o ia de fiecare data, si nu loveste, deja imi pare rau ce.am facut! degeaba ii zic acum sa se apere sa dea si el, nu o face
sanzi:) ivan e foarte ghidus, nu sta la poze deloc, cine vede crede ca nu vreau sa.i fac, dar de fapt nu pot :))
briza orice ai face , gaseste metoda, tu sau sotul sa.i spuneti clar ca nu se accepta astfel de vizita
erina ce s.a intamplat la voi?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE