Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Dar Jodie ramane febletea mea! pupaturi! Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 7 -a |
a mea, john :)
ami
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
citat din mesajul lui greenfrog anca, am un PM de la tine dar nu pot sa il vizualizez. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Eram curioasa ce mai faceti nou si daca ai gasit ceva pe link-ul cu caciulite.Eu inca am pastrat o caciulita noua in caz ca nu gasiti sa va placa!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
babyangel spune:
despre spalatul dintisorilor, va spun ca cel mai mare pericol este lactoza..degeaba spalam dintisori daca bebe adoarme la bibe sau daca papa noaptea..Eu ii dau periuta sa o roada , fara pasta,si ilmai frec si eu usor , dar din pacate Codrin adoarme seara la bibe, deci nu am cum sa-l spal de lactoza. Dar nu ma stresez, ca voi incepe de la 1 an jumate sa-i dau laptele mai devreme, apoi sa ne spalam, si sa adoarma la povesti
Momentan...asta este!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
ivan a baut din biberon noptile pana pe la 2 ani cel putin, dar punea biberonul la gura si.l luam golit in cateva minute,pericol e sa suga des din el, altfel nu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
freedelia spune:
Exact -- si John si Jodie pana spre 4 ani au baut lapte din biberon inainte de culcare -- si nu au nici o carie, adica acum un an nu aveau, tre sa merg din nou la control.
Dayanara, Babyangel -- , multumim mult...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Ina_3040 spune:
Neata si din partea noastra!
azi e randul nostru sa dam o felie de tort si un suc cu ocazia celor 8 lunite implinite de Robin!
La Multe Lunite Denis, Eva si Alessandro, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! la multe lunite si sarbatoritilor din weekendul trecut!
Noi suntem bine, am petrecut un weekend lung in Franta, ne-a cam plouat insa Robin a profitat de piscina acoperita, un adevarat pestisor, era lumea lui in apa. O sa pun si poze din mini-vacanta. A dormit binisor (doar 2 treziri pe noapte), cred ca si piscina il obosea ca adormea imediat ce il puneam in patut.
Am mult de citit din urma, am vazut ca sunt iepurasi bolnavi, multa sanatate le urez si le trimit multi
Mai citesc din urma si revin. O zi buna tuturor!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
honeybaby spune:
Ce stiti de bame ? Se pot da copiilor ? De la ce varsta ?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
citat din mesajul lui freedelia Exact -- si John si Jodie pana spre 4 ani au baut lapte din biberon inainte de culcare -- si nu au nici o carie, adica acum un an nu aveau, tre sa merg din nou la control. |
Vezi..de asta nu ma strezez eu cu toate "descoperirile". Chestia cu lactoza am citit-o de curand, cum ca ea ar fi raspunzatoare problemele dintilor de lapte acumace-or face si cercetatorii astia, ca nu se pot pensiona dupa ce termina facultatea
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
child spune:
'Neata si de la noi, va vad harnice la scris, asta e de bine.
De bine spunem si noi, Albert e binisor, a dormit ca de obicei, fara treziri, eu l-am trezit la 5 sa-i fac aerosoli!
Azi dimineata am reusit si sa scot ceva la aspirat, deci acum respira mai usor.
FREEDELIA ce de-a activitati, e super ca va ocupati timpul cu asa activitati constructive!
Iar copiii tai...repet de cate ori ii vad, sunt super!
GREENFROG sterge din mesajele private, cred ca s-a umplut casuta de mesaje, de aia nu poti vizualiza mesajele.
Am primit mail, dar eu stiu ca ti-am raspuns. Nu a ajuns mail-ul?
Fetelor cu copii mai mari credeti ca se merita www.amazon.com/Chicco-Toys-4-1-Ride/dp/B000BI8EMC" target="_blank">asta?
E la reducere in carre4 si ma bate gandul sa-i iau lui Albert de sarbatori, vad ca se poate folosi de la 9 luni si e pentru mai multe etape de varsta.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Eu am intrebat stomatologul si mi-a spus ca pot incepe spalatul dintisorilor cu pasta speciala.
Cred ca la inceput mai mult o sa ne jucam, cand ma spal eu ii dau si lui periuta lui sa ma imite.
Meniul de azi:
- para+portocala+cereale
- legume+galbenus ou
- cereale cu lapte
Am luat un fel de pepene galben, ii zice pepene cantalup, oare pot sa-i dau lui Albert?
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)