Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Child -- mersi!! Parerea mea este ca jucaria aia NU MERITA!!! Lucariile astea in care copilu e "prizonier" nu prea au succes, imediat se plictisesc de ele si apoi cand vrei sa ii pui acolo asociaza jucaria cu locul unde ma pune mami ca sa scape de mine. Cel putin la noi asa a fost, si la altii cu care am vorbit. Incearca jucarii de genul celor pe care copilul sa le impinga -- am eu una, dar nu pot sa incarc acum poze, ca nu merge de pe calculatorul meu. Sunt un fel de premergatoare,dar nu din acelea in care copilul sta inauntru, ci pe care le impinge si merge cu ele. Mai cauta masute de activitati (sunt cateva in pozele puse de mine) sau exersaucer -- arata ca premergatorul, numai ca nu se misca, nu are roti, iar scaunul se roteste si astfel copilul se poate duce la ce jucarie vrea, se poate misca.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

la iepurasii bolnaviori si sa treaca repede

Noi suntem bine, vorbim de zor, APA, MAMA, UITE, bate din palme - adica face bravo, se ridica sprijinundu-se de orice, pleaca din fund direct de-a buselea si tot asa.

Vroiam sa dau un pont in special mamicilor care stau aproape de Bulgari si pe care probabil il stiu deja, dar am zis ca poate mai ajung si alte fete din tara la Bulgari.

Au fost ai mei in Russe si am luat borcanele HIPP de 220 g cu tot felul de chestii pe care la noi nu le-am vazut gen : 2 feluri de peste, 2 feluri de iepure, 2 feluri de brocoli cu nu stiu ce, mai multe la cam 6 lei bucata. Eu zic ca pretul e f bun.

Topferul era cam la acelasi pret dar l-au gasit la oferta cu o cutie de cereale cadou.

Pampersi ceva mai ieftin dar nu f mult

in schimb ceaiu de fenicul care la noi e 25 lei la ei e 13 lei.

Si in general ziceau ca la ei totul e mai ieftin.

Pupici la toti iepuroi

La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra, Eva Ioana de EVAMIKA !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child, nu stiu daca se merita sau nu, orice ai cumpara , ei nu stau mult la joaca , se plictisesc repede, asa ca luati ce vrei si ce puteti si cand nu mai vor asta e
la triciclete ti.as recomanda ceva cu roti de cauciuc, ceva mai de calitate, de genul asta
http://www.imaginarium.es/vehiculos/catalogo?idTaxonomia=135

sau
marca berchet

ivan a avut asa ceva, nu s.a omorat si l.am dat

cand cresc am observat ca multi prefera genul de moto sau masinute de impins cu piciorul , nu cu pedale , pt ca nu au rabdare sa stea nemiscati sa apese pe pedala si sa intoarca de volan, asa la impins sunt intr.o continua miscare

un lucru de care tre sa tii cont la triciclete de impins, e sa nu fie un bat din ala drept impingatorul, ci sa fie maner, ca batul se duce in toate partile si o sa te chinui mult

aia de la chicco e ok, probabil ca mai mare fiind se va juca normal cu ea, ca orice masinuta de calarit impins etc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fredelia tu te referi la asta
http://www.vtech.es/fr/images_db/Correpasillos%20Andandin%20rosa%201.jpg

asa vroiam si eu sa iau, dar la varsta asta cand silvana se ridica, nu stie sa stea si sa.l tina cum trebuie si mi.,e ca se duce cu el cu tot, cand va fi mai mare si va merge bine, il va trata ca pe orice jucdarie , nu ca pe un mergator, dar oricum, cum am spus, nu e nici.o jucarie sa zici ca o va folosi zilnic , cateva ore :))

mie mi.ar trebui asa ceva :))) seamana dar nu e colorat
http://www.tallergalan.com.ar/media/works/1265857710.jpg

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

FREEDELIA, ROXI mersi de raspunsuri.
Asta am vazut ca este si antemergator, eu de fapt de asta ii cautam, sa impinga copilul jucaria si sa poata pasi.
Mai caut, mai vad...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROXI antemergatorul de la vtech imi facea mie cu ochiul, dar am citit diverse opinii despre el, cand copiii il imping e riscul sa cada, ca rotile se misca prea repede, jucaria nu are stabilitate.

Tricicleta de impins o sa-i iau, asta vara toti copiii erau pe asa ceva, dar o sa-i iau mai incolo, acum e prea mic.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

daca tot vorbiti de jucarii, asta e de pe la 1 an in sus, f populara in
Germania, boby-car-ul....

pentru fetite,

http://www.amazon.de/BIG-56190-New-Bobby-Car-Hello-Kitty-rosa/dp/B001GILSDI

si pentru baietei,

http://www.amazon.de/BIG-56177-Bobby-Car-Leopard-exklusiv/dp/B002R5AFP6
sau

http://www.amazon.de/BIG-13501-Bobby-Car-Fulda-schwarz/dp/B000F1HQD8

Toti copiii au aceasta masina ori fetita ori baietel pe aici.... noi avem chiar si un quad, ca sa nu ia viteza magnus tare cu el... asa ceva, da e de la 2-3 ani in sus,

chiar asta il avem, deja nu se mai fabrica, cred ca daca l-am vinde luam bani mai multi pe el, decat am dat (vreo 60 EUR)...

http://www.amazon.de/BIG-56402-Bobby-Quad-Wilde-Kerle/dp/B000F1HQBU

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Roxana,

uite pentru Silvana de Craciun, noi avem de la Magnus putin altfel....http://www.amazon.de/gp/product/B000UUUFS2/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_2?pf_rd_p=471061493&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0002HYDP4&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=1PDT1BG7DTVZJZ9JFYCH

de Craciun....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Oooof, ce m,ulti pitici sunt bolnavi! Sanatate multa tuturor!

Sa stiti ca se intampla ceva, prea multi bebei se trezesc noaptea si chiar foarte des. Am avut si eu o noapte dormita si au urmat 2 mai mult nedormite.

Cristina, probabil o sa fac nota discordanta, dar nu sunt de acord cu modul in care actionati. dupa parerea mea, desi sunteti victime si aveti dreptate, trebuia sa cereti educatoarelor si directoarei de la gradinita sa in masurile care se impun. Nu cred ca e corect sa incerci sa educi sau sa pedepsesti copilul altcuiva, chiar de el e D-nul Goe. Parerea mea! Gandeste-te daca Magnus ar face ceva rau, ai vrea ca parintele respectiv sa-l pedepseasca sau ai prefera sa se adreseze educatoarelor sau tie?
Faptul ca mama copilului a actionat cum a facut-o arata faptul ca nu e un parinte grozav si ca cel mai bine pentru tine e sa actionezi tot prin intermediul educatoarelor si directoarei. Si trebuie sa le ceri sa fie mai ferme, sa arati nemultumirea ta la modul cum solutioneaza ele confictele pe care acest copil-problema le provoaca.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Hi, pai educatoarea a fost informata si noi am mai tinut de cuviinta sa ii informam si pe parinti. N-am pedepsit pe nimeni, noi nu am face niciodata asa ceva altcuiva, ceea ce vreau e ca acest copil sa capete ajutorul psihologic de care are nevoie. Problema mea e ca am impresia ca acest copil e ca un butoi cu pulbere si nu se stie cand si cum va exploda... nu ca ma tem de drobul de sare, dar, daca il impinge pe un copil pe scari sau mai stie ce minuni... educatoare nu pot sta fiecare secunda sa-l pazeasca. Miine voi vorbi sigur si cu directoarea, din ce am mai discutat azi cu parinti care sunt in comitetul de parinti al caminului se pare ca face ceva cu un psiholog deja...

Ma refeream ca s-a dus sotul tau sa-i spuna ceva cand l-a scuipat pe Magnus.
Si sunt perfect de acord cu tine, copilul e un butoi cu pulbere...ideea e ca degeaba se lucreaza cu el daca nu se lucreaza si acasa. Asa apar oamenii rai.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Hi,

cand l-a scuipat pe Magnus i-a spus sotul ca asa ceva nu se face, pe un ton normal, asta e OK, das macht man nicht, nu e nici o ofensa pentru copil, doar cand a fost scuipat el insusi a mers la educatoare.

Mergi la inceput

Hi la toata lumea,

acum o ora am venit de la gradinita noua, e inca in amenajare, dar e tare fain sa vezi cum aduc mobile si jucarii noi, pe jos e parchet, e destul de fain. Magnus s-a jucat frumos cu prietenul lui, care e si el acolo in rest au fost vreo 6 copii de 2-3 ani, mai mici. Educatoare par f de treaba si tinere, Magnus n-a avut nici o problema sa se apropie de ele, pe una a pupat-o chiar, e cam pupacios baiatul meu....Parintii, de fapt numai mame am stat acolo cam o ora si jumatate si a fost OK. Miine facem la fel si cred ca din decembrie ne mutam de tot.

Mergi la inceput