Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina, da alea de stat pe ele si de impins, moto, masini etc sunt foarte agreate de copii
caruciorul e frumos, am sa.i iau cand e mai mare, am unul de la ivan de papusi, simplu de tot, dar ivan s.a jucat mult cu el si foarte rezistent, tot de la imaginarium :)
sau cand va creste am sa-i iau asa ceva, pt papusi
http://pan7.fotovista.com/dev/7/0/02801007/l_02801007.jpg

zilele astea i.am introdus carne de vita in piureu, cerealele cu gluten, piureul de fructe e cam acelasi cu diverse combinatii de kaki, piersica, mango, papaya, banana, para, mar...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
Fetelor cu copii mai mari credeti ca se merita www.amazon.com/Chicco-Toys-4-1-Ride/dp/B000BI8EMC" target="_blank">asta?

Cum eu nu agreez premergatorul, la Tudor am avut ceva in genul www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2615716" target="_blank">asta si l-a ajutat mult cand a inceput sa mearga. Sa mai spun ca a redescoperit jucaria acum, cand am scos-o pentru Alexia si ca se joaca cu ea mai mereu?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui child
Fetelor cu copii mai mari credeti ca se merita www.amazon.com/Chicco-Toys-4-1-Ride/dp/B000BI8EMC" target="_blank">asta?

Cum eu nu agreez premergatorul, la Tudor am avut ceva in genul www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2615716" target="_blank">asta si l-a ajutat mult cand a inceput sa mearga. Sa mai spun ca a redescoperit jucaria acum, cand am scos-o pentru Alexia si ca se joaca cu ea mai mereu?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

asa are ivan, de fapt una cu winnie care s.a rupt si alta masina tot in genul asta,
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5526898340162928018

au fost cele mai folosite si solicitate jucarii ale lui ivan, inca se urca pe ele , sau isi baga in portbagajul ala pe care sta cu fundul diverse chestii :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

DAYANARA,BABYANGEL,HONEYBABY- multumesc de rasp.
AM sunat-o acum pe o prietena care e stoatoloaga si mi-a zis asa.: PT SPALATUL DINTISORILOR: se gaseste in carrefour un set de 3 periute, pt diferite etape si sunt din cauciuc. Sunt f bune si nu se pune pasta de dinti pe ele. Ea la baiatul ei a folosit pasta mai tarziu pe la 1 an jum, 2.

S-a trezit pitiku. Nu mai pot sta. DA sa mai zic rpd ceva. AM O MARE PROBLEMA CU INCALTATUL LA DAVID. Nu pot sa-i pun incaltamintea ca isi strange piciorusul. Cateodata imi ia 10 min sa-l incalt, alteori chiar nu pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

LML tuturor iepurasilor serbati pe 14 si pe 15...sa fiti sanatosi si sa va apucati de nazdravanii!!!

Ina-am savurat deja tortuletul!(am facut si eu in we ruladA OCHI DE ELEPHANT! foarte buna!

Child nici eu nu as lua masinuta respectiva, ci mai degraba un antemergator, pt ca se mai joaca la el si dupa ce merge bine in picioare. Se joaca stand in fundulet..la butoane!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

am gasit pe o pagina masini de impins si biciclete tari de tot
lui ivan ii voi lua asta
asta

sau ceva masina dar nu cu baterie ci de impins, doar sa fie peste 3 ani, ca toate de acolo sunt intre 1-3 ani...si e prea mare

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus, fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat de atata timp, am avut probleme cu juniorul, a avut o saptamana naspa de tot,saptamana trcuta, a inceput cu indispozitie si lipsa de pofta de mancare, am pus-o pe seama dintisorilor, dar nu a fost asa, nu facea febra dar era tot mai marait, nu ii intrai in vpoie cu nimic, am mers marti la dr,dar a zis ca are o usoara herpangina si sa ii dau cu a;lbastru de metil in gat ca o sa ii treaca...
Trebuia sa mergem joi la control, dar asa s-a nimerit ca nu am putut, si joi seara mi-a facut 39,9 febra, m-a speriat de moarte, i-am pus paracetamol supozitor si cumva ascazut, dar a fost naspa, toata noaptea l-am pazit, vineri dimineata am mers la doctor iar si iar nu i-a vazut"nimic deosebit", m-a trimis de la med de fam la un alt dr, care iar nu stia ce are,i-a cerut sa i se faca toate analizele, mai putin coproparazitologic, nici in urina, nici in sange,nimic, decat o usoara anemie, mergem acasa, trece de ora 7 jumate seara si face 40,1, am crezut ca is eu proasta si nu vad bine, adineauri era destuil de bine dispus si pe moment-pac!Repede, in masina si la urgente, acolo, un al treile doctor care nu stia ce are, dar de frica de convulsii am stat peste noapte in spital...acum imi pare rau, dar m-am speriat asa de tare...Imi pare rau ca am mers, ca m-au pus in salon cu doua "miss pirande", una cu doi plozi si cealalta cu unu',cobza de raciti, unul cu pneumonie si ceilalti doi cu bronsite,asa ca bietul meu pui mic a mai cules si de acolo ceva...
sambata dimineata m-am externat, ca ii scazuse febra binepeste noapte, bineinteles ca in spital au putut sa ii dea si antibiotic,zinnat, bineinteles, am revenit acasa, sambata seara, acelasi scenariu..horror, simteam ca dau in depresie, iar a facut 39,9, repede, prishnitz, si paracetamol, i-a scazut febra si acum ii dam inainte cu tratamentul...Ieri nu a mai facut febra, slava-domnului, fetelor, cand l-am vazut ce febra avea si inca zambea, saracutul, imi venmea sa mor de mila lui,bietul pui mic, asadar am avut nopti secsi si eu,grupa mare,sper sa fie bine macar de acum inbcolo, inca doua zile trec sa mai ia tratament...

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie,sunt pe fuga(ca intotdeauna),nu mai stiu cum sa imi gestionez vremea si boala asta a micului meu ne-a dat cu totul peste cap...

Multa, multa sanatate si putere tuturor mamicilor si puiutilor!Asa planuri faine imi faceam, cum o sa impodobesc bradul, cum o sa aranjez casa, ce o a facem cu copiii de Craciun...NU MAI VREAU DECAT SA FIM SANATOSI SI SA FIM BINE.Nici nu cer altceva, nici planuri nu mai am.
Scuze ca iar am scris mult si nu important
Pupici si SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumim frumos pentru urarile de sanatate, din pacate e bronsiolita, haraie rau pe partea stanga, si e iar pe antibiotic si Eurespal.
In plus e maraita de nu se poate, cred ca o sa stau toata ziua cu ea in brate.

Samaria - of, prin ce-ati trecut! Si eu as fi paralizat sa vad termometrul la 40, te inteleg perfect.
Te inteleg si la partea cu gestionatul timpului, eu una ma oftic de mor ca ziua n-are 50h...
Multa sanatate si putere!

Child - vroiam sa-ti spun ca eu cand cumpar ceva de pe amazon (in speta carti ), ma uit intotdeauna la review-uri. Daca nu are cel putin 4-4,5 stele (din 5), nu ma inghesui sa cumpar. Jucaria avea vreo 3 stele, din 22 de review-uri, parca. Vezi ce au mai zis si ceilalti parinti care au cumparat-o, te ajuta sa iei o decizie mai usor.

Cristina - si la noi am tot vazut copii cu genul ala de masinuta, trenulet etc, in care se imping cu picioarele ca sa inainteze, erau entuziasmati. O sa-i iau probabil si eu lui Iris, dar mai e pana acolo...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - o frumoasa Jane! Ma topesc dupa bebelusii cu ochi albastri, albastrul asta frumos pe care il are si Jane, si pe care l-am vazut si la Diana .
Super pozele, se vede ca se distreaza.
De fapt, asta era un punct minus in Canada, nu au foarte multe locuri de-astea de joaca, macar ca in RO (de fapt eu n-am vazut nici unul - poate nici n-am stiut unde sa caut, fetele din CA stiu mai bine).

La poza 157 mi-a placut fetita chinezoaica, foarte dulce, 195 e bestiala cu Jane in plasa si Jodie si ea cu o plasa cu o papusa in ea, si mi-a mai placut tare 253, cu John citind in pat si Jane cu ochii mari langa el...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Child, tricicleta din aceea doar ca marca Disney are si Daria de la Matei. Daca nu se demonteaza spijinul de picioare e foarte proasta pentru ca nu poti urca bordurile si ia inainte orice pietricica.

Cele recomandate de catre Cristina sunt foarte bune. Au la clubul unde merge daria si toti copiii le iubesc.

Dariei va trebui sa ii iau bicicleta dar marime mare pentru ca are picioarele lungi. I-am cumparat dariei aceasta bicicleta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8123/Tricicleta-pliabila.html doar ca e si cu rosu si bleau si are si bara de impins. Cum ea e antitalent la sport a folosit-o foarte putin dar sunt sigura ca David va profita din plin.

Roxana, mi-a placut Quinny de jucarie.

Delia, am vazut pozele cu frumosii. Mi-au placut in special cele de la Zoo si de la locurile de joaca. Catrati pe jungle gym si Jane pe statuia lui Buda.

Samaria, Doamne ce temperatura mare! Sanatate multa, intradevar acesta e cea mai important lucru.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput