Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Pe unde v-ati mai preumblat ?

Am tras o super fuga in Ro, sa ne mai incalzim ciolanele
Sa nu ma certi ca n-am sunat, chiar n-am avut vreme.. si pana in decembrie cand venim din nou nu mai e mult.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, imi pare rau ca Sara e tot asa . Multa sanatate lor si putere tie ! Un mare
Am trimis poze mai noi pe mailul comun.

Teo, daaaa, acela. Pacat ca-i Maria bolnava, ca am fi mers si in acest weekend.

carpatina, astept cu nerabdare decembrie . Va ia Mos Craciun si pe voi in sania lui ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
CumatraaaaaaE finutzu' tau innebunit:,,mami,megem a nata ,tu shishina oshie(mergem la nasa,cu masina rosie)''!!!

Mihaileasco, da mai cu foc din pinteni .. sa fii sigura ca pricepe iapa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Se cam face ca plouaaaa ,da' Mihnea e chiar insistent!!!

Mergi la inceput

Si cum va ziceam,in we am avut program domestic:sambata am fost la cumparaturi,diverse rezolvari de contracte,etc!Iar duminica,ne-am plimbat cu metroul,am coborat la Universitate,si-am luat-o la pas prin centrul vechi,pe Lipscani,Smardan,Gabroveanu,toate stradutele alea cu iz romantic si miros vienez!
Vremea superba,noi foarte relaxati,Mihnea adorabil!O duminica de vis!
Citim ,,in draci'' cartile din colectia Disney,de la Adevarul!Preferinte:,,Incredibilii'' si ,,povestea Jucariilor''...nici nu se putea altfel,doar suntem baietei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo pt duminica reusita, Teo ! Vezi ca se poate si asa ? Si la noi lectura de seara se face acum din cartile de la Adevarul, atat cele din prima colectie, cat si cele din colectia actuala. In fiecare seara alta

Ce frumos va fi ca o sa vedem multe poze de la serbarile de Mos Craciun ale gradinarilor ! Antonia, Mihnea

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, ma bucur ca s-a mai animat atmosfera pe aici!

Sanatate bolnaviorilor si numai bine!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna, ma bucur ca s-a mai animat atmosfera pe aici!

Sanatate bolnaviorilor si numai bine!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Atata ne zici?????
Ca la gara,cand te urci grabit in tren????
Nuuu,vrem raport detaliat despre frumosii tai,pleaseee!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Bravo pt duminica reusita, Teo ! Vezi ca se poate si asa ? Si la noi lectura de seara se face acum din cartile de la Adevarul, atat cele din prima colectie, cat si cele din colectia actuala. In fiecare seara alta

Ce frumos va fi ca o sa vedem multe poze de la serbarile de Mos Craciun ale gradinarilor ! Antonia, Mihnea

Hai mai vecinica,ca a aparut soarele sipe strada mea(in sfarsit )-in ce priveste cumintenia lui Mihnea!
E adorabil,ne iubeste rau de tot (de fapt,ne intoarce tandretea )si in fiecare seara avem cate 2 ore de pupaceala si alintareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Celia! Multi si toti fericiti!

La multi ani, Nicole! Numai bucurii si distractii in viata!

Sanatate multa, Valentina! Tin pumnii sa fie bun rezultatul!

Sanatate multa tuturor piticilor bolnavi, sa isi revina repede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Incep prin a uram multa sanatate bolnaviorilor ca si noi tare am avut nevoie de ea. Am iesit luni din spital, dupa 8 zile lungi, in care Puppi din cauza pneumoniei a avut nevoie 6 zile de oxigen si de perfuzie, i-au bagat si cortizon intravenos in doze mari si a inhalat la 3h adrenalina. Acum e pe Salbutamol inhalat de 4x/zi si de 2x/zi cortizon (pt 6 luni, doar in urmatoarele 2 saptamani bagam 2 pufuri/zi sa nu aiba efecte secundare de la o doza asa mare pe vena si scazuta brusc la una asa mica).
De la tubuletele de la oxigen a avut rana in nasuc si 3 zile nu a scos nici un cuvant, ne facea doar semn cu manuta. acum mananca bine, chiar foarte bine ( o fi efectul medicamentelor?!), s-a umflat la fata de la cortizon si a luat si 4oogr in greutate in spital, probabil de la glucoza de pe vena. A primit cadou o trusa medicala de la o prietena si a aratat-o la toate asistentele si pana si dr sef a ascultat-o cu al ei stetoscop de plastic. Asa ca acum ne ia mereu sange, ne pune picaturi in nas si ne inhaleaza cu mascutele pe care le-am luat de la ei pt papusa. Am umblat si eu cu masca de oxigen ca ea pana i-au scos-o sa vada ca pot manca si vorbi si a fost fericita la maxim cand au eliberat-o de ea si eu la fel.
Azi am fost la pediatru pt control si speram sa nu ne mai loveasca nici un virus, pneumonia a fost virala.

Va pupam de la mic la mare si va dorim in continuare o saptamana linistita. Nu o duc nici saptamana viitoare la gradi, imi e frica de alte boli.

Mergi la inceput