Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
La multi ani Nicole! 
Sa fii sanatoasa, sa cresti in liniste si armonie, sa ai noroc si spor in toate! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Teodora, tot o zdroaba cum te stim, |
Sa ridice 2 degete cine stia ce inseamna zdroaba
io nu, noroc ca exista dex online...
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cumatraaaaaa E finutzu' tau innebunit:,,mami,megem a nata ,tu shishina oshie(mergem la nasa,cu masina rosie )''!!!![]() |
Mihaileasco, da mai cu foc din pinteni .. sa fii sigura ca pricepe iapa
=====================
carpatina spune:
Sabinescu, iti trimit de aici ganduri bune... ca ma-nghesuie munca si nu mai ajung pe dincolo! 
=====================
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sa ridice 2 degete cine stia ce inseamna zdroaba io nu, noroc ca exista dex online... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nici io n-am stiut si tot la ala am apelat
M-=am gandit io ca nu-i de rau ce zice Gabitza,dar totusi....nu stiam exact daca-i compliment sau constatare
luy spune:
La multi ani, Nicole ! 
Felicitari mamico, sa-ti traiasca domnisoara - de-acum gata cu bebelusia !
Sa te bucuri de copiii tai sanatosi, sa aiba noroc, sa fie fericiti si sa se iubeasca si ocroteasca mereu !
... deci ma inscriu si eu la o feliuta de tort ( dau la schimb ciocolata de casa
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Observati in postarea de mai sus, va rog, ca mi-s gospodina ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
carpatina, pe tine te asteptam ieri, sa dezmortesti aici lucrurile. Vezi cum se umplu astazi paginile ?
Pe unde v-ati mai preumblat ? Iar vacanta ? Daca da, atunci te rog sa nu te mai plangi de munca multa ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Teo, ia sa ma documentez si eu cu 'zdroaba' ![]()
Mult succes la infrumusetarile de apartament
Tot am vrut sa te sun in weekend sa ne intalnim in parc in Tineretului, s-a amenajat un loc de joaca foarte frumos unde mergeam noi acum 1 an ( unde erau 'fierataniile' acelea antice ).
Stati ca ma bat cu Maria care sa scrie ( si nu cred ca ati vrea sa cititi o postare de-a ei )
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui luy Teo, ia sa ma documentez si eu cu 'zdroaba' Mult succes la infrumusetarile de apartament Stati ca ma bat cu Maria care sa scrie ( si nu cred ca ati vrea sa cititi o postare de-a ei ) Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Alea care m-au adus in pragul unei crize de nervi????
Mergeam cu placere ca am avut program domestic,de famelie
Stiu ca s-a reamenajat acolo,a fost Nasti cu Mihnea intr-o seara si mi-a povestit ca nici nu se compara cu ce a fost acolo!!!!

)''!!!