Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 11
Marunzika spune:
Teo si noi am renovat holul si ne gandim serios si la bucatarie, dar am ajuns sa modificam putin dormitorul ca-i mai putin costisitor
. Sa pui si poze cand e gata sa vedem si noi frumusetile
.
valentina tinem si noi pumnii sa fie totul bine
.
Nicole tanti auguroni per il tuo primo complenno!
Erina pupam puii mici si dulci!
luy sanatate multa lui Me, sa-i treaca repede, ca stiu ce greu le e si lor cand sunt bolnaviori, dar si parintilor cu griji o mare imbratisare.
Cochetele Gabrielei am vazut ca au suferit si ele, multa sanatate si voua si sa se tina bolile departe de voi.
Cecilia insanatosire grabnica micutului gradinar.
ceamica felicitari surorii pt baietel si sanatate soacrei.
crishtina spune:
Multumim tuturor pt urari!
Sa fiti sanatosi cu totii ca asta e cel mai important!
Luy, ca tot veni vb de ciocolata de casa, nu imi dai si mie reteta? Ca am facut una si nu mi-a iesit. Mi-am adus lapte praf din tara special pt asta si nu gasesc o reteta potrivita
Si zi-mi te rog, e f dulce? Daca da, se poate pune mai putin zahar si sa fie acelasi rezultat final? Ca eu ce am mai incercat am pus zahar mai putin si nu mai iese.
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
luy spune:
La multi ani fericiti, Celia ! 
Sa fii sanatoasa si iubita, iar alaturi de sotul tau sa te bucuri de copii, sa-ti aduca implinire !
Multe 

, sper ca ai primit cadouri frumoase.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
carpatina spune:
La multi ani Celia! 
Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si iubita! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Daca da, se poate pune mai putin zahar si sa fie acelasi rezultat final? |
O stii pe aia cu "unde merge mia merge si suta?!
Cine se fereste de zahar .. si de ce?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Piciulika spune:
Nu stiu cand am intrat ultima data. De muuuuuulta vreme, sigur.
Fuge timpul, sunt obosita, seara ma culc dupa 9 (cu copiii) si nu stiu de ce a luat totul asa o viteza...
Puii bine, frumosi, mai mucosi, dar ok. Radu pleaca de azi intr-o saptamana in Filipine si-s iar singura cu baietii. Dar Micha e cuminte si ma ajuta, am barbat in casa
. Intre frati e mare amor in continuare.
Ieri Alex a stat in picioare si se uita preocupat la ceva din manute. Toti 3 "cei mari" ne-am emotionat foarte tare!
Va pup pe toate si ma arunc in muncile biroului
Cu dor,
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Cecilico, ia sa-i dai mielul Captinei, ca fusai martora la incurcaleala. Esti indragostita femeie sau de unde mintea cu sorcova? Carpatina, eu te recunosc de sefa si in veci nu te voi confunda, parol. O seara frumoasa si mai multa inspiratie. Pai ce facem aici, ne jucam? Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
ce bine era daca era acesta motivul...dar recunosc am gresit, asa ca o sa cumpar mielul

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Sunt acasa de luni, insa nu am avut starea necesara sa mai intru. M-au intors pe toate partile, sunt multe intrebari la care nu au gasit raspuns deocamdata. Acum ,timp de trei saptamani sunt intr-o asteptare grea, mi-au facut biopsia de maduva si pana iese rezultatul, nu-mi ramane decat sa lupt cu mine ca sa nu ma mai gandesc la ce-ar fi daca lucrutrile nu vor iesi cum trebuie. Am noroc cu copii, sunt atat de neastamparati incat fiecare minut din zi este o aventura.Din umbra va urmaresc zilnic, insa nu am puterea necesara sa raspund. Inainte de a ma retrage vreau sa urez insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor si chiar daca vine cu intraziere un calduros La multi ani, pentru Cristi de mami Cecilia, cu ocazia onomasticei de ieri! Noapte buna! ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREIcum creste Alexuta cat de mare este Andu BAZAR DC Comentati-ne si apoi votati-ne! val-1 & val-2 |

Cecilia si
cecilia L spune:
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate.
Uram si noi sanatate lui Me si celorlati daca mai sunt bolnaviori pe aici, sper ca nu...recunosc ca am citit in fuga...ma solicita la maxim Cristi, important este ca nu a mai facut febra de aseara...sper sa se fi terminat acolo.......
Teo
Si la noi se face serbare de Craciun, dar nu stiu mai multe amanunte.
Am fugit, ma cheama seful Cristi
Cecilia si
Gabriela77 spune:
Pe cat m-am hlizit cu zdroaba(pai se vede treaba ca sunt ardeleanca), pe atat m-am intristat cand am citit ce a scris Mara. Mi-au dat lacrimile...cat a tras Energia! Of! Si cat ati stat in spital...Sanatate multa va doresc!
Teo, doar nu m-ai suspectat ca as putea sa zic altceva decat un compliment la adresa ta
Luiza, fug acusica sa vad pozele cu fetele cucuietele
Carpatina, bine ca venisi ca uite asa ne mai miscam si noi degetele pe taste. Vezi daca nu-i acasa sefu?![]()
Cuscra draga, ce dor mi-e de tine si de baieti, Multi
pt tine!
Cecilia, cum mai e Cristi?
Celia, La multi Ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Ma pregatesc de un fim cu C! Azi avem bona la fete

Vestile sunt mai bine, a vnit dr sa o vada pe Sara, nu e nimic pulmonar, doar tusea, parca mai rara, doar aerosoli cu Flixotide.
Am fost si la sedinta, la serbare vor fi toti Craciunei si Craciunite!
Paaaaaaaaaa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

ANDREI
Comentati-ne si apoi votati-ne!