Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (413)
Raspunsuri - Pagina 12
crishtina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
O stii pe aia cu "unde merge mia merge si suta?! Cine se fereste de zahar .. si de ce? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Eu
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cecilia, cum mai e Cristi? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
multumim de intrebare, nu a mai facut febra, mucisori putini si parca si tuse ceva mai rara, dar tot urata, abia au trecut 2 zile de antibiotic...mai avem de tras.
Relaxare placuta la film, ai nevoie.
Sanatate printesei.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara! Am zis sa va salutam asa fugar, ca se ingrijorase cumatra. Copiii sunt bine sanatosi, haiosi si nazdravani. Andrei vorbeste continuu, invata o multime, dar e tare nabadaios. Acum face incredibil de bine niste puzzle cu Fulger (si are multe piese). Stie o multime, cel mai bine vad ca prinde la engleza. Mai nou iti arata partile corpului si le numeste in engleza.
Ieri am fost la evaluarea de progres de la FTK. Exact cum ma asteptam. Andrei e mai nazdravan si pe acolo, dar invata si el. La Alex progresele sunt mari.
Eu sunt super prinsa cu biroul, m-au ajuns rau oboseala si stressul si mai nou si o mica problema de sanatate. Deocamdata nimic serios, dar investigam. Azi am stat acasa sa ma mai refac.
Cam atata de la noi. Nu imi dati extemporal ca nu am reusit sa citesc tot, si oricum nu reusesc deloc sa ma concentrez. Va pupic tare, va doresc numai bine si multa sanatate tuturor bolnaviorilor.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Se cam face ca plouaaaa ,da' Mihnea e chiar insistent!!!![]() |
Va astept de Sfantul Andrei sa imi faceti cinste!
Roxana_G spune:
Sabina, te pot suna sau iti dau un mail ceva? Am nevoie de putin ajutor pentru cineva care ar vrea sa vina acolo. Da un semn cum sa iti dau detaliile.
Sabina spune:
pe mail 
Mara, draga de Yannisa, imi pare tare rau ca ati patit-o asa:( De la cortizon mananca, da.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani Celia si Nicole!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Un
mare pentru Puppi si mamica ei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Marunzika spune:
Gabriela sa vezi ce plangeam eu cand nu ma vedea Energia, ca mi se rupea sufletul cand o vedeam mititica-n patul ala, ca abia respira, cu manuta bandajata de la branula, cu mascuta de oxigen in nasuc si cu senzorul la picior, ca nu se misca de frica si ca nu scotea nici un cuvintel! Iar papi, cand a auzit de branula si luat sange mi-a zis clar ca el nu se duce cu ea si i-au dat lacrimile insatntaneu. Iar asistentele mi-au zis sa-i arat ca sunt tare, ca atata timp cat e mami cu ea nu se intampla nimic sa-i fac eu curaj si apoi sa ies in curte si sa plang cand ea nu ma vede
. Azi la control s-a mirat si pediatrul cat de mult a avut nevoie de oxigen
.
Yaia un mare pupic si de la noi!
Sabina trebuie oare sa am grija sa nu se ingrase aiurea? Sa evit ceva in alimentatia ei? Noua de mancare fara sare nu ne-au zis.
Piciuliko un pupic frumosilor tai.
Sabina spune:
OOOf. Parerea mea e sa o tii pana in ianuarie acasa. nu are sens sa pericilitati Craciunul. Crede-ma ca sunt patita. upa un episod din asta, as lua fata si m-as duce cu ea la munte o luna de zile....
trebuie sa eviti pe cat posibil dulciurile (risc de diabet cortizonic, dar stai calma, la adulti si la persoane cu probleme....nu e cazul, eu de un an iau si sunt ok cu glicemia...dar,. mi-a crescut totusi, de la 73 la 91...intr-un an....limita e 110, deci nu sunt probleme, insa uite ca creste) si intr-adevar, da-i fara sare cat se poate. Nici astia aici n-au auzit de mancare fara sare, in spital iti dau bine merci mancare cu sare 
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)