Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Yaia sper ca nu ai pierdut timp pretios sa citesti ce ai spus. |
Ami, nu ma lasa Alexia sa am nopti de pierdut.
Ea nu deschide gura si nu mananca solide. si am ajuns la concluzia ca e din cauza ca mananca prea mult noaptea, se trezeste de nenumarate ori si eu o puneam la san, manca si adormea. Faptul ca nu doarme noaptea legata nu e mare stres pentru mine cat e stres ca nu mananca solide, nu accepta nici biberonul cu lapte praf si peste 2 luni incepe gradinita si trebuie sa se descurce fara tzitzi de la 8 la 4. In plus, vreau sa nu aiba nici carente, deci incerc sa-i scot mesele de noapte ca nu e ok sa manance noaptea si ziua nu prea. Tineti-mi pumnii!
pt. tine pt. grija!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
In legatura cu subiectul Ioanact, inteleg ca a pus pe net poze cu Oanka si afmilia ei fara acceptul acesteia si de aici excluderea si discutiile. (Nu, nu am citit din urma, am ghicit din postarile voastre.)
Legat de atmosfera de aici, de la odisee, va marturisesc sincer ca nu se compara cu cea de la odiseea lui Tudor. E drept ca acolo suntem de vreo patru ani impreuna si am avut si acolo discutii contradictorii, dar niciodata nu s-a pus problema excluderii vreunei participante, am reusit sa ne toleram reciproc si sa acceptam ca sunt si pareri contrarii celei proprii. Din punctul meu de vedere, la aceasta odisee exista mamici mai putin flexibile, care nu inteleg ca exista si alte puncte de vedere si din cauza asta atmosfera este mai tensionata. In plus, sita cerne si la sfarsit va ramane grupul mamicilor care intr-adevar se simt bine aici si care inteleg scopul acestui forum: schimb de opinii legate de copii nostri. De asta nu cred ca trebuie sa excludem pe nimeni, nu trebuie sa scurtam prima pagina si chestii de genul asta. Stiti ce inseamna sa apara o mamica dupa 2 ani cu stiri despre puiul ei, doar pentru ca a fost pastrata in lista si nu s-a simti exclusa? Stiti ce bucurie pentru cele active mereu sa citeasca vesti despre un puiut ca carui mamica nu a avut timpul sau curajul sa posteze des?
Sper ca nimeni nu va fi exclus si vom invata toleranta. Si cu contul comun, eu sunt de parere ca nu e o idee buna. Suntem prea multe, prea putin spatiu pentru poze. La cealalta odisee, fiecare mamica are contul propriu unde incarca poze si apoi trimitem linkul pe contul comun de e-mail. mi se pare mai corect, fiecare isi poate administra contul propriu cum crede de cuviinta, utilizand spatiul cum vrea. Parerea mea. Acum puteti sa dati cu ce vreti voi, prefer rosiile oualor!
tuturor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Bumbitza spune:
Yaia ai PM.
Fetele ce parere aveti despre purificatorul pt apa de la robinet? E ok, e folositor, isi merita investitia? Daca s-a mai discutat scuze, v-am zis ca baba e surda si paradita
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
sanzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 AlinaCT sa nu te prind ca mai lasi comenturi la pozele mele!! Si ia fata si fa-ti un control la cap ca sanatoasa nu esti! Pentru mine esti un foarrrttttttteeeeeee mare off topic. Irina (8 martie 2010) |
Eu inteleg sa avem pareri PRO si CONTRA, e normal sa ni le si exprimam, dar mi se pare ca deja s-a ajuns la niste rafuieli personale si asta nu mi se pare ok. Aveam impresia ca acest forum are niste reguli legate de limbajul folosit si afirmatiile pe care le putem face despre membrii lui.
Nu o apar pe Ioanact, a incalcat niste reguli, dar cred ca asta nu e un motiv sa procedam la fel.
Imi cer scuze ca am indraznit sa comentez si poate am suparat pe cineva, dar chiar a devenit foarte incarcata atmosfera si mi-e greu sa ma mai prefac ca nu observ.
freedelia spune:
Nu pot sa cred ce citesc -- fetelor, mai degraba celor care ati sarit pe Alina ar trebui sa vi se dea un avertisment. Ea nu a facut nimic contrar regulamentului, absolut nimic, ca a mers la cineva acasa si s-a comportat ca un musafir nesimtit nu are legatura cu prezenta ei pe acest forum. Are acelasi drept ca oricare dintre noi sa fie aici. Daca nu o agreem, nu ii raspundem, daca nu vrem sa ne puna comentarii, nu punem poze, le trimitem pe privat celor 1-2-3 sau cate or fi mamici pe care le agreem. Pai cred ca multe alte mamici, printre care si eu, au fost mai ofensive aici pe forum decat Alina. Cred ca unele dintre noi au uitat ca acest forum este public si nu este un grup al lor, privat. Reveniti-va!
Stanucel -- sa stii ca babywearing-ul este practicat de cand lumea si pamantul, copilul este aproape de mama intr-un mod mai natural decat in brate, invata de la mama echilibrul, merge in ritmul ei natural (nu ca in brate, cand se schimba centrul de gravitatie), etc. Nu zic asta ca sa te conving sa iti cumperi un carrier, ci pentru ca mi s-a parut din postul tau ca ai considera ca e mai bine pentru copil sa fie tinut in brate decat in carrier -- ceea ce nu este cazul.
Roxana -- copiii mei fac reclame de ani de zile, nu a fost niciodata nici o problma, insa trebuie sa fii mereu acolo, ca altfel cateodata mai uita agentii, fotografii, asistentii ca au de-s face cu copii. Nu ca ii lovesc sau le vorbesc urat, dar de exemplu ei poate vor sa ia o pauza si ei le zic sa se intaorca, etc. Acum , la 6 ani, John le zice clar ca se duce la baie sau ca vrea sa stea jos un pic sau sa cea apa si se duce intins la treaba lui. Dar cand era mai mic, se supara si plangea. In afara de problemutele astea mici, e foarte fun pentru ei si e o activitate placuta mai ales in zilele prea fierbinti de vara...
Bumbitza -- ai mei au filtru de apa de 15-20 de ani si este atat de buna apa de la ei... Nu stiu daca functioneza sau nu, dar gustul este clar mult mai bun decat al apei de la robinet.
Va multumesc, fetelor, pentru vorbele frumoase la adresa copiilor mei. Pozele nu sunt noi, cred ca de 2 luni nu am mai pus poze, dar probabil ca nu le-ati vazut atunci. Am sa pun si mai noi...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
sanzi spune:
Bumbitza, mie mi se pare foarte util purificatorul, la ce apa avem in Romania, la robinet. M-ar interesa si pe mine,imi poti spune care sunt costurile, eventual pe PM? Noi de vreo 2 ani nu mai bem apa de la robinet, o folosesc doar pt gatit, si acolo cu mari indoieli, de cand e vorba si de Mara.
Freedelia, felicitari pt progresele lui Jane. Eu ti-am mai zis, apreciez modul in care iti cresti tu copiii, atat de apropiata de ei, si in acelasi timp atat de relaxata.
Roxi, felicitari pt oferta primita de Silvana. Deci nu suntem noi singurele care am observat ce fetita deosebita ai!
irene26 spune:
Subscriu afirmatiilor Freedeliei in ceea ce priveste subiectul "Ioanact"! Si astept cu mare interes noile pozici!
Oana , ai dreptate, eu sper ca de acum inainte sa citim despre bebelusi si mamici fericite, doar Craciunul se apropie!
Erina, multumesc mult de tot! Si multumesc mult ca iti faci timp sa cauti informatii despre efectele negative a unor plante.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
andira spune:
Child, Honey - multumesc pentru parola!
Atb - multumesc pentru comentarii!
Mamici cu pitici mai mari, am si eu o intrebare: de unde ati luat (daca ati avut nevoie, binenteles) costume pentru petrecerea de la gradinita?
Nati va fi Fulg de nea, si Irina -> Ciocanitoare .
N-am nici cea mai mica idee de unde sa le iau, o sa caut pe net, dar daca aveti ceva sugestii, sunt binevenite.
Multumesc frumos!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Irene - sunteti tare frumosi! Diana e o scumpa si o frumoasa, ochisorii ei iti raman in suflet!
Pozele cu voi 3 pe plaja mi-au placut mult, mi se pare sunteti o pereche extraordinar de reusita. Tati are tot ochii albastri? Asa mi s-a parut din poze.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
LAlexandra spune:
Ciao si de la noi!
Vad ca s-au continuat discutiile...
Din partea mea, poate sa scrie cine doreste pe acest forum sau pe altele, ce nu ma intereseaza nu citesc si basta!
Sa va spun insa ce m-a deranjat...Ioanact are cont de picassa, personal, pe langa asta, atata timp cat activa avea pozele puse pe public...asa ca stau si ma gandesc pentru ce ii trebuia parola, atata timp cat putea pune linistita linkul unde sa vedem poze, si de ce culmea, acum, si-a pus pozele pe privat. Asa ca asta nu inteleg...Poate macar ne raspunzi, ca doar citesti tot ce se scrie si probabil razi pe sub mustata.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010