Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
LAlexandra spune:
sa revin la oile noastre...
Vroiam sa va intreb, cele care aveti gresie in casa, deoarece aici peste tot e gresie, ca asa sunt facute casele, spuneti-mi, va rog, cum lasati copiii sa se preumble busilea...ca eu deja am disperat cat sterg la el pe maini, mai ales.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Leea111 spune:
Noi am inceput deja sa ne pregatim pentru Craciun si pentru ca e criza asa arata Mosulica de anul asta http://s1181.photobucket.com/albums/x428/leea1111/?action=view¤t=DSC04075.jpg
Iar ne-au sabotat chinezii si nu mai am acces pe picassa :((
Edward Gabriel 01.04.2010
mihaelagrosan spune:
Alexandra nu inteleg de ce il stergi pe maini? Eu am gresie pe hol, dar o sa o las sa se plimbe normal.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
LAlexandra spune:
Mihaela, aici daca toata lumea are gresie in casa, cum vine cineva, cum intra incaltati, si chiar nu pot sta toata ziua cu mopul, ca sa fiu sigura ca e curat. Ce inseamna la tine hol? adica la noi peste tot, inclusiv in camere e greise, iar covorul special cumparat pt el, mare cat camera, nu ii mai ajunge
Leea111 spune:
Noi am cumparat un covoras (crawl mat) destul de mare si acolo se taraste si incearca sa mearga de-a busilea. Inca nu a plecat prin toata casa, vedem atunci ce facem. Acasa sunt covorasele acelea puzzle.
Ieri s-a ridicat singurel in picioare tinandu-se de canapea, cred ca vrea direct in picioare :)
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leea111 Noi am inceput deja sa ne pregatim pentru Craciun si pentru ca e criza asa arata Mosulica de anul asta http://s1181.photobucket.com/albums/x428/leea1111/?action=view¤t=DSC04075.jpg Iar ne-au sabotat chinezii si nu mai am acces pe picassa :(( Edward Gabriel 01.04.2010 |
tare scump Mos Craciun...poate el e mai darnic...pot sa ii scriu ce imi doresc?
LAlexandra spune:
Leea...Alessa se plimba deja prin toata casa, e un freccia rossa...adica un tren care merge repedeeeeee, trebuie sa ma tin dupa el, ca imediat e in alta parte
Leea111 spune:
Va asteptam cu lista :)) Dar numai daca ati fost cuminti si ati ascultat de iepurasii
Leea111 spune:
Eddie se invarte ce se invarte pe acolo si apoi vrea sa se catare pe mine, il pun din nou sa se joace si tot asa.
Sa va impartasesc din ciudateniile chinezilor. Noi trebuie sa ne mutam si am inceput sa caut apartamente, uitasem de anul trecut de cand am cautat. Au chinezii cladiri la care nu exista etajele 13, 14 si cred ca mai sunt numerel care nu le plac.
In blocul in care am fost erau numerotate 12A si 12B. Superstitiosii rau chinezi astia. In cel care locuiesc acum sunt numerotate normal etajele.
oanaiacovita spune:
Andira ti-am dat un PM. Zi-mi daca l-ai primit ca am probleme cu netu.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...