Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
Fete.
Am absentat cateva zile si cand intru sa-mi clatesc ochii si sa ma relaxez nitel langa voi simt ca am facut rau ca am deschis Odiseea. E mare pacat!
Va ziceam mereu ca momentul meu de liniste si de bucurie este dimineata imediat dupa ce imi fac cafeaua si o sorb inca fierbinte citindu-va. Nu-mi mai vine.
Ori citesc despre frustrarile de moment ca nu stiu careia nu stiu ce i s-a parut ori aflu lucruri deplasate despre cineva ori se trezeste cate o doamna care activeaza ocazional sa scrie mesaje sfatoase cu sfaturi empirice ori una ori alta suficient cat sa se intretina starea de raca.
Eu sunt dinainte de-a ramane gravida obosita , apoi a urmat sarcina cu nopti nedormite si griji, apoi sculatul inevitabil pentru bebe. Pe langa o oboseala de fond se aduna si stresul zilnic, griji despre care nu vorbesc tocmai ca sa nu le dau amploare, necazuri omenesti, indispozitii trecatoare, macar aici as fi vrut ca sa gasesc un ton optimist, nitel vesel si o gura de "altceva" decat marele rahat in care si asa traim acuma.
Nu avem de impartit cu nimeni nimic, de ce trebuie sa lasam negativul sa patrunda si aici unde ar trebui sa fie numai zambete si impliniri.
Asta imi aminteste foarte clar de ce zicea parintele Arsenie. "cand lasi raul sa existe undeva se bucura un drac"
Oare de ce ii dam satisfactie?
Eu voi mai intra, in primul rand pentru ca nu suport cenzura, nici macar autocenzura. Sper numai sa gasesc mereu oameni impaciuitori, veseli si cu judecata. Cand ceva nu va convine, dar nu va lezeaza personal, treceti mai departe, uitati-l. Nu se pot depasi conflictele amintindu-le tot timpul.
Nu mai scriu nimic acuma, merg sa vad poze, atatea cate au mai ramas.
O fata de aici zicea ca ne vom cerne si in timp vor ramane cei care dovedesc ca meritau sa ramana. As vrea sa fie asa, dar eu am vazut ca mai repede persoanele cu bun simt, cu rusine si care nu stau tot timpul cu garda ridicata sa dea replica cand trebuie se retrag discrete asa cum sunt si in realitate.
babyangel spune:
Andra Codrin inca e pe moda retro..incet, incet, il aduc eu pe "calea dreapra"
Despre prima pagina..sunt de acord..nu e deloc primitoare!
Tehnicutelor, faceti si voi acolo ceva mai dragut!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
dayanara spune:
pt moment am avut de gand sa ramand gravida, sa incep sa scriu la alta odisee :)))))))) ca de abtinut vad ca nu pot :))
glumesc...majoritatea fetelor de aici imi sunt dragi, si pe alea de nu le suport, le voi ignora
leea foarte scump mosul tau
am vazut poze cu eric cretulin , si.a revenit mititelul, s.a aranjat si a plecat prin casa sa puna muzica, una alta
daria frumoasa ce jucarie draguta ai tu acolo :)
freedelia faptul ca pierd mult timp acolo e inca o retinere si acum cu ivan cu colegiu, va lua si vacanta e si mai greu, oricum vom vedea, merci de raspuns
albumul l.am sters si eu , tot incerc sa.mi tai din portie, sa vedem poate asa mai iau o pauza
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andira spune:
Oana - primit, multumesc frumos!
Miria -
Rox - esti totala ca de obicei...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
sanzi spune:
Ce dulce e Raducu de Annya in filmulet!!! Povesteste de zor ...
Leea, ce Craciunel frumos ai tu acolo!
Vreau si eu o rochita de Craciunita pentru Mara. Am cautat pe net, dar am gasit doar mari. Sper sa apara si prin magazine pana atunci.
child spune:
Salutare!
Imi pare rau sa vad ca odiseea noastra a ajuns intr-un impas .
S-au creat animozitati din ce in ce mai ample, care au ca rezultat doar suparari...
Pacat!
Fete care altadata erau active si erau sufletul odiseei, acum au luat o pauza.
As vrea sa vad din nou pe aici bancuri mai mult sau mai putin voalate, discutii aprinse despre moda, uggs, etc.
Si bine-nteles as vrea sa vad cum evolueaza iepurasii nostri, cei care ne-au facut sa fim impreuna!
Hai sa va zic ce mai face Albert:
- bate din palme, ieri la plimbare numai asta a facut si toata lumea care-l vedea il imita (era chiar fain sa vezi toata strada batand din palme)
- ieri a zis "ta" atat, si alaltaieri "da", deci suntem pe drumul cel bun cu vorbirea
- face ture in patutul lui cu o viteza ametitoare, doar ce intorc capul si e in partea aialalta
- tuseste, adica acum cateva zile doar ne imita pe noi, acum, de atata tusit, s-a iritat la gat de tuseste de-a binelea, ii dau stodal.
Meniul de azi (cred ca va plictisiti tot citind acelasi meniu la noi):
- para+portocala+branzica
- piure legume+carnita pui
- cereale cu lapte.
Va tzuc!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leea111 Noi am inceput deja sa ne pregatim pentru Craciun si pentru ca e criza asa arata Mosulica de anul asta http://s1181.photobucket.com/albums/x428/leea1111/?action=view¤t=DSC04075.jpg Iar ne-au sabotat chinezii si nu mai am acces pe picassa :(( Edward Gabriel 01.04.2010 |
f frumos, uite Oana incep sa apara pozele pt colaj
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Fetelor hai ca dupa furtuna va rasari soarele, veti vedea, na, ne mai certam si noi ca doar suntem fomei si aici e ca-n dragoste, dupa certuri cu oale sparte-n cap vine partida aia de sex salbatic ce limpezeste apele asa ca fetelor poftiti la sex virtual sa ne revenim
Hai ca va pupacesc pe fiecare in parte, maine cand intru sper sa fie voie buna
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
daca vrea cineva sa ramana gravida cu mine, da.ti pm :)))
(in acelasi timp cu mine)
andra :)))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Leea111 spune:
Va multumim, asteptam si Craciunitele si bineinteles Craciunei.
Sanzi ai PM unde am vazut rochite.
Va urez o noapte linistita fara prea multe treziri.
Edward Gabriel 01.04.2010