Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

"Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg."

Deci dam unda verde la pocit de cuvinte

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Fete.

Am absentat cateva zile si cand intru sa-mi clatesc ochii si sa ma relaxez nitel langa voi simt ca am facut rau ca am deschis Odiseea. E mare pacat!
Va ziceam mereu ca momentul meu de liniste si de bucurie este dimineata imediat dupa ce imi fac cafeaua si o sorb inca fierbinte citindu-va. Nu-mi mai vine.

Ori citesc despre frustrarile de moment ca nu stiu careia nu stiu ce i s-a parut ori aflu lucruri deplasate despre cineva ori se trezeste cate o doamna care activeaza ocazional sa scrie mesaje sfatoase cu sfaturi empirice ori una ori alta suficient cat sa se intretina starea de raca.

Eu sunt dinainte de-a ramane gravida obosita , apoi a urmat sarcina cu nopti nedormite si griji, apoi sculatul inevitabil pentru bebe. Pe langa o oboseala de fond se aduna si stresul zilnic, griji despre care nu vorbesc tocmai ca sa nu le dau amploare, necazuri omenesti, indispozitii trecatoare, macar aici as fi vrut ca sa gasesc un ton optimist, nitel vesel si o gura de "altceva" decat marele rahat in care si asa traim acuma.

Nu avem de impartit cu nimeni nimic, de ce trebuie sa lasam negativul sa patrunda si aici unde ar trebui sa fie numai zambete si impliniri.
Asta imi aminteste foarte clar de ce zicea parintele Arsenie. "cand lasi raul sa existe undeva se bucura un drac"

Oare de ce ii dam satisfactie?

Eu voi mai intra, in primul rand pentru ca nu suport cenzura, nici macar autocenzura. Sper numai sa gasesc mereu oameni impaciuitori, veseli si cu judecata. Cand ceva nu va convine, dar nu va lezeaza personal, treceti mai departe, uitati-l. Nu se pot depasi conflictele amintindu-le tot timpul.

Nu mai scriu nimic acuma, merg sa vad poze, atatea cate au mai ramas.
O fata de aici zicea ca ne vom cerne si in timp vor ramane cei care dovedesc ca meritau sa ramana. As vrea sa fie asa, dar eu am vazut ca mai repede persoanele cu bun simt, cu rusine si care nu stau tot timpul cu garda ridicata sa dea replica cand trebuie se retrag discrete asa cum sunt si in realitate.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Miria,

trebe sa ma simt la sfaturi empirice? nu ma supar, numai sa stiu daca am spus ceva rau... eu tin la tavaleala, nu ma supar, ca ma cunosti oleaca.... altfel zic, aici e ca si in viata, nu totul poate fi perfect,

acuma nu poti sa impaci 30-40 de femei sau cate om fi aici in total; nici ce scriu eu poate nu-i convine uneia sau alteia, da eu tot citesc cu placere ca mai aflu una alta, imi dati idei ( poate si bune si mai putin bune....) dar cu cat afli in viata mai mult e mai bine.
si ma mai bucur cand mai citesc un banc sau un post interesant povestit... mi-a luat 3-4 pagini sa inteleg pontu' cu portocalele... ca s-o fac si eu cu paru...
chiar daca n-oi fi eu cu toata lumea pe aceeasi lungime de unda, cand simt nevoia sa spun, spun. probleme discutate is pe jumatate rezolvate, zice neamtu.
o seara buna va doresc.

p.s. scuzati literele mici.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Andra, ai fost tare cu sexul virtual!
Roxi, eu as vrea sa fiu gravida cu tine (o data cu tine), ca sa imi fii colega de odisee. Ma inveselesti de fiecare data, esti o comoara la casa omului.
Leea, merci mult, e foarte draguta rochita, o si vad pe Mara in ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

daca vrea cineva sa ramana gravida cu mine, da.ti pm :)))
(in acelasi timp cu mine)

andra :)))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

roxana,

bravo, esti tare... sunt curioasa ce carucior vei alege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Fetelor daca vreti sa trageti o portie buna de ras cautati pe Google "tipuri de kkt", este un articol cam grosolan, recunosc , dar am ras de m-am prapadit cand l-am primit si de fiecare data cand il citesc ma amuz ca prima data

Nu ma faceti nesimtita ca va pun sa cititi porcarii d-astea, dar poate ne mai descretim fruntile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Fetelor daca vreti sa trageti o portie buna de ras cautati pe Google "tipuri de kkt", este un articol cam grosolan, recunosc , dar am ras de m-am prapadit cand l-am primit si de fiecare data cand il citesc ma amuz ca prima data

Nu ma faceti nesimtita ca va pun sa cititi porcarii d-astea, dar poate ne mai descretim fruntile

si asta e tare de tot din aceeasi grupa, cu kk-ei...

http://www.youtube.com/watch?v=e1EMZGFHu_Y

pentru fetele care stiu germana, cautati 'wer hat auf meine kopf gemacht....'

edited pt fetele din germania

http://www.youtube.com/watch?v=LVbtB5pABFk&feature=related

e o carticica f faina pt copii...

ca si die kleine raupe nimmersat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CRISTINA - Nu, nu vorbeam absolut deloc de tine.
Tu chiar esti una dintre cele mai discrete si mai de bun simt fete care intra aici.
Imi pare rau ca ti-ai putut macar imagina ca fac aluzie la tine1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CRISTINA - Nu, nu vorbeam absolut deloc de tine.
Tu chiar esti una dintre cele mai discrete si mai de bun simt fete care intra aici.
Imi pare rau ca ti-ai putut macar imagina ca fac aluzie la tine1

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nici o pb, am scris doar ca accept critici, nici o problema, asta inseamna ca sunt citita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina mie mi se par ok si pertinente sfaturile tale, fara a avea ceva cu cineva, esti obiectiva nu subiectiva

sanzi, leea, puneti linkul pe rochita de craciunita

fetelor am incercat chiar acum sa fac branza din aia lapte cu lamaie si a iesit o zeama, se face pe loc sau mai trebuie lasat?
a iesit asa o zeama alba cu ceva prin ea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

daca vrea cineva sa ramana gravida cu mine, da.ti pm :)))
(in acelasi timp cu mine)

Doamne, mai ROXI, zau daca nu am citit de vreo 5 ori prima parte, fara paranteze.
Deja ma gandeam cum se face asta, sa ma bag si eu , ca eu vreau sa fiu pe unde esti si tu, imi inseninezi ziua mereu.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput