Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Am intrat sa o laud pe Erina, am vizionat cu incantare pozele voastre. Nu ma mir ca ati fost premiati. CE minunatii de costume. Si cat de frumosi ati fost toti. Ce falcute a facut David, cat despre Daria se vede ca a fost in elementul ei. Ador poza cu ei doi

Annisia, despre alintatul lui Y, e firesc, Sara daca nu ma vede cateva ore se alinta peste masura, daramite el, In plus, cum ai zis, e precoce, percepe schimbarea de situatie, tensiunea si isi manifesta nemultumirea sau nelinistea in felul lui. Sper din suflet sa depasiti cat mai curand problemele, atat cele casnice, cat mai ales cele de sanatate. 

Luiza, noi la cina servim peste, paste, pizza facuta in casa, orez cu lapte, gris, macaroane cu branza, cartofi copti cu unt, cam asta imi vine acum
Eu ca Nana, marturisesc ca sunt fan cumparaturi, cu si fara rost
In ultima vreme, am dus-o mai prost cu banii si a trebuit sa ne mai temperam, si am vazut ca se poate.
Si noi aruncam destul de multa mancare si excese fac cu fetele si surprizele lor.
Spre norocul meu, e C mai cumpatat si asa avem un oarecare echilibru
Am uitat sa va zic, e superok cu gradi, acum nu mai facem nazuri, slava Domnului si aproape ca nu mai are Sara niciun mucusor. Sunt bine amandoua, Slava Domnului.
V-am pupat, somn usor.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Si am vazut-o si pe zambareata-sefa a lui Gabitz, Eliza, cat de fericita a fost ea, iubita!Si ce tort frumos!
Roxana, sanatate copiilor!
Acestea fiind spuse, chiar ma retrag
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ramonaiani spune:
Annisia, pt ochelarii lui Yannis:
- incearca sa cauti niste desene animate cu vre-un personaj cu ochelari pe care sa il placa el (sau daca are in realitate o persoana pe care o stimeaza, roaga acea persoana sa isi puna ochelari in fata baiatului tau);
- explica-i cum ca oamenii mari/ oamenii inteligenti poarta ochelari;
- fa-i complimente cand se uita in oglinda.
Eliza nu accepta deloc medicamentele siropuri. Intr-o zi o durea gatul, i-am explicat ca are buba acolo si de-aia o doare, daca vrea sa n-o mai doara trebuie sa aiba incredere in mine si sa ia siropul pe care i-l dau eu. De-atunci nu mai face nazuri la medicamente.
Pediatria e de fapt o ramura destul de grea a medicinii, pentru ca trebuie sa ai tact sa CONVINGI copilul sa stea investigatiei respective.
Multa bafta si recuperare rapida la amandoi
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Lali_mete spune:
Neatza !
pentru toata lumea!
Revin!
Ma scuzati
, am dat busna din greseala! Ma retrag repejor
.
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Noi bine, Adelina plictisita la maxim, nu stie ce sa mai faca si de ce sa se mai lege, dar stie cu siguranta cu nu vrea la gradi
, nici nu vreau sa ma gandesc ca o vom lua iar de la capat cu acomodarea. Bubitele au inceput sa dispara incetul cu incetul, ma bucur ca am scapat, nu a fost chiar atat de greu cum mi-am inchipuit.
Citesc cu mare interes ce le mai dati de mancare la pitici ca si eu sunt cam in pana de idei, mai ales acum de cand sta acasa, asa cu gradi la pranz eram scapata. Noi suntem toti cu ciorbele, supa nu ne place defel, la fel si Adelinei. In schimb ei ii place mult carnea la cuptor, facuta pe grill, cartofi piure, mazare, dovlecei umpluti, paste cu carne, macaroane cu branza, gris cu lapte, peste la cuptor. Cu punga magica eu folosesc foarte rar, dar nu m-am gandit niciodata ca o pot folosi fara condimente si nu i-am dat niciodata si Adelinei. Am renuntat demult sa mai pun la mancaruri delikat. Incerc sa gatesc cat mai natural.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Annisia
multa sanatate iti doresc si pentru Y sa gasesti un medic cu multa rabdare.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia cand am timp fotografiez si felicitarea |
Nu e graba, mai important e sa va reveniti dupa boli si sa nu mai aveti probleme cu ele.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Din pacate nu a mai ajuns nici plicul de la voi, nici cel de la Yaia ![]() Chiar asa, mai dati-mi si mie idei, ce le dati copiilor de mancare seara ? Nu stiu ce sa-i mai fac Mariei... ( recunosc ca nici nu sunt prea priceputa |
Se pare ca problema e la capatul tau! Eu zic sa faci o reclamatie la posta, ceva nu e in ordine acolo. Eu fac incercarea numarul 2 zilele astea, dar ti-o pun recomandata, sa fiu sigura ca ajunge. Preferi pe numele tau sau al sotului?
Noi seara incercam tot ceva mancare gatita, uneori la pranz nu mananca bine si mai compensam la cina (ciorba, sarmale, ce mai e gatit prin casa). Dar daca nu e nimic gatit, gris cu lapte, fidea cu lapte, orez cu lapte, cremvursti, pizza, paste cu sos de rosi, paine pane, sandvisuri (Tudor e mare fan cascaval si salam). Dar regula e ceva cu lapte.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
Noi seara(pe la 17-18) mancam mancare gatita ce avem prin casa, sau daca nu avem, un piure cu peste( altfel nu papa peste), legume cu carnita la cuptor, paste cu carnita,cartofi pai(ff rar) cu snitel de pui cald(rar)...totul depinde de buna mea dispozitie si de timp...oricum mai papam innainte de culcare un iaurt sau lapte cu cereale,gris, un sandvici, clatite cu branza/gem....depinde ce cere si cum papa la 18
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Annisia, putere iti doresc, ca vb aia: ce nu te doboara, te face mai puternic! Asta cu siguranta!
Te imbratisez tare!
Mamica fluturasului Andrei si
24+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!