Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Teo, super tare Georgi !
Te-ai scos ! ![]()
Vreau si eu sa ma tund, vreau o schimbare... Trebuie doar sa-mi dea cineva un sut
sa ajung la coafor
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Marunzika spune:
Din pacate nici la Erina nu a mai ajuns un plic :(.
Despre mancare nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi ori retete, dar cu siguranta au sa te ajute fetele dragi si pricepute
.
Azi la gradi a mancat Puppi 5 paste si salata cica a cerut inca 1x si a primit si iaurt ca desert de 2x. Este record
. Cand a stat sg la masa pt cca 1,5h a mancat o pasta :( Azi chiar m-a bucurat ca a mancat si din micul dejun dat de mine aproape toata 1/2 de chifla cu sunca+ 1/2 mandarina + cateva feliute de mar. Deci, merita o inghetata in plus astazi
. Si acasa face la fel, daca nu o bati la cap cu mancarea si o lasi singura sa decida, mananca mai mult decat ne asteptam. Suntem, sper, pe drumul cel bun.
Fug sa cumpar un pui gata facut
( apropo de retete luy
) si mai pe seara trimit pozele din ultimele luni pe mail.
O seara linistita!
Happiness_4_us spune:
Luy, eu aseara i-am dat lui Andrei, piept de pui facut la cuptor, batut ca ptr snitele, lasat vreo 10 min la frigider in putin laptic, dar cu un pic de condiment Knorr, pe care l-am pus in punga magica, ca sa iasa fraged, si dupa ce s-a inabusit l-am desfacut si l-am lasat sa prinda putina culoare.
L-am scos de la cuptor si peste el am pus o felie de cascaval, care s-a topit, si tzup cu el la masa. L-a papat Andrei pe tot cu placere.
Mai bune ies pulpitzele,ca sunt putin mai grase, dar nu aveam in casa, azi am facut aprovizionarea.![]()
Altadata i-am facut peste la cuptor, file stropit cu putin ulei de masline, zeama de lamaie plus marar, lasat cam 30 minute, si langa el am pus 2 cartofiori natur. El adora pestele.
Cam asta ca nici Andrei nu are cine stie ce meniu diversificat, ma mai scot si eu cu gradi unde scutesc o masa de stors creierii si unde maninca absolut orice, de regula 2 portii.
Mara, va
pe amandoua! va fi bine, ai incredere in Puppi!
Mamica fluturasului Andrei si
23+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
luy spune:
Cecilia, o sa-ti trimit PM 
Bravo, Puppi, super vesti ! Ma bucur mult ! 
Nana, multumesc pt sugestii
. Care-i treaba cu punga magica de la Knorr ? Se poate folosi si fara condimente Knorr ? Ca de-astea nu am voie sa-i dau Mariei 
In seara asta ii pregatesc 'cartofi francezi'
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Am nevoie doar de o rochie neagra pentru cand voi merge la concert |
Si de niste pantofi care sa mearga cu noua rochie. si la pantofii noi trebuie si o geanta. Si apoi niste margele misto.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui luy Nana, multumesc pt sugestii . Care-i treaba cu punga magica de la Knorr ? Se poate folosi si fara condimente Knorr ? Ca de-astea nu am voie sa-i dau Mariei ![]() In seara asta ii pregatesc 'cartofi francezi' Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Da da sigur ca se poate folosi. Si eu ii picur f putin lui Andrei iar uneori pun doar sare.
Am zis punga magica, ca sa ai idee despre ce vb. eu aici gasesc sa cumpar doar pungi fara condimente, sunt din celofan.
Ideea este sa se inabuseasca un pic, ca mai fragezeste carnitza, nu se usuca, e ca si cand ar fi la aburi.
Mamica fluturasului Andrei si
24+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
Annisia spune:
Buna seara fete dragi! Ma bucur ca sunteti in forma. Si eu incerc sa ma revergorez, ca nu se mai poate asa. Am fost cu Yanisu meu la mare si la munte, dupa care am lasat copilul in vacanta la bunici si am plecat singura sa ma limpezesc la cerebel. Mi-a prins bine si ma simt mult mai linistita. De saptamana viitoare vreau sa ma intorc la job, desi abia in decembrie incepeam munca. Ma gandesc ca e mai ok sa fiu prinsa in activitatile mele, decat sa stau sa bolesc si la propriu si la figurat.
M-am simtit destul de rau in ultimul timp, dar sunt pe linia de plutire. Stau foarte prost la capitolul mancare si organismul nu-mi accepta decat chestii foarte usoare. Am slabit destul de mult, dar aveam de unde ca ”cam” pusesem pe mine. Am dat jos 8 kg de la revenirea in tara. Acum sunt bine, dar daca o tin tot asa nu-i aia buna.
Sunt putin intoarsa din cauza lui Yanis. Este foarte rasfatat si eu sunt intr-o perioada foarte nasoala; nu-i pot acorda toata atentia de care are nevoie. Plus ca plange toata ziua dupa tati, ca il vrea inapoi acasa sau macar sa ii aduc un alt tati daca asta al nostru nu ma mai iubeste. Ma intreaba mereu de ce B nu mai doarme cu noi, de ce e mereu dupa hoti, in loc sa stea cu baiatul lui. Intr-o seara, eram demoralizata si m-a luat in brate si mi-a zis sa nu mai plang ca tati ma iubeste. Hihihihi... Si zici ca are doar trei ani si nu intelege. Incerc sa-i explic ca mami si tati nu mai sunt impreuna, dar sunt buni prieteni. Uneori functioneaza, de cele mai multe ori nu.
Speram ca inceperea gradinitei si faptul ca ne are mereu alaturi de el, vor usura situatia. Numai ca e mai precoce decat credeam si intelege mult mai multe decat as fi inteles eu la varsta lui. Sper sa nu il marcheze exagerat chestia asta si sa nu-i influenteze dezvoltarea.
AAAA si colac peste pupaza, ca sa fie toate la marele fix, probabil ca numai o noua sarcina imi vor regla problemele de sanatate... Hihihih... Acum de unde fac eu rost de adresa de mail a Sfantului Duh???? Vai de bipu meu...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
Am uitat sa va spun ca am fost cu Yanis la doctor, pentru ochisori. Va trebui sa poarte ochelari de corectare, dar se va indrepta. Acum ducem munca de lamurire sa accepte ochelarii. Probabil ca saptamana viitoare mergem sa-i stabileasca dioptriile si e ca nasol. A incercat B sa mearga cu el cand eram plecata si cica a facut circ cand i-au pus picaturile. Nu stiu cum il voi convinge, dar trebuie rezolvata si chestiunea aceasta. Daca stiti voi o solutie, va rog sa-mi dati un ditamai sfatul.
Am vazut ca ati zis de pozici. Nu prea am facut, dar promit sa fac o selectie cand ajung acasa. Pana atunci sa fiti fetite cuminti. O seara frumoasa! Pupici!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui luy Cecilia, o sa-ti trimit PM ![]() Bravo, Puppi, super vesti ! Ma bucur mult ! ![]() Nana, multumesc pt sugestii . Care-i treaba cu punga magica de la Knorr ? Se poate folosi si fara condimente Knorr ? Ca de-astea nu am voie sa-i dau Mariei ![]() In seara asta ii pregatesc 'cartofi francezi' Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Dddaaaaaaaaaaa, folosesti doar punga, gasesti si pungi mai ieftine putin, fara codimente, nu mai stiu cum se numesc, dar cu prima ocazie cand merg la cumparaturi ma uit si iti spun, sunt la fel de bune...chiar trebuie sa cumpar si eu.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Anisia, sper din tot sufletul sa accepte cat mai usor Yanis schimbarea din viata voastra, tu esti mare si iti porti singura de grija.....cat despre alintat, e normal, tu ai fost plecata si acum vrea totul, trece si peste asta curand, hai sus moralul ca ai un baiat de nota 10, "barbatelul mami"

Legat de cealalta problema nu pot sa te ajut, ma depaseste.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)