Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Noi tot asa, eu cu munca, si piticii bolnavi. La Andrei s-a agravat, acum are si otita. Nu are febra, nu stiu ce sa fac, daca are sens sa bag antibioticul. Tusea e de a dreptul sinista. Alex e mai bine decat el, dar pare in crescendo, nici acolo nu stiu cum sa mai procedez. Bona se da bolnava si ea, la mine e balamuc la serviciu, si ma tot rog de ai mei sa ma ajute cu copiii. Nasoala viroza pare sa fie, si cred ca e din aceea de trebuie sa stam si sa asteptam sa isi faca damblaua.

Cam atata. tare Annisia, hai fii puternica! Si multa sanatate. Te invidiez oarecum pentru pierdutul kilogramelor alora, desi nu si pentru motivatie, eu tot pun si tot pun si tare as vrea sa gasesc vointa sa scap de ele. Cat despre rasfatul lui Yanis, cred ca e normal dupa absenta ta si data fiind situatiunea. O sa tina o vreme si apoi se mai obisnuieste. Pana la urma e o chestiune de atitudine a ta, cu cat ii raspunzi mai relaxat si incerci sa faci programul mai interesant cu atat o sa o lase mai usor cu intrebarile. De uitat nu cred, Alex si acum cand totul e ok si mai pune intrebari. Iar despre ochelari, cred ca puterea exemplului ar fi cea mai tare (merg si lentile fara dioptrii), plus laude cat de frumos ii sade. Dar ce era asa de corectat? Are dioptriile mai mari sau e strabism? Pentru strabism noi o sa facem exercitii ortoptice la Lahovari. Dar tre sa ma mobilizez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, sanatate multa bolnaviorilor.

Eu sunt capsata rau, cred ca sambata am racit, ma doare capul si am nasul infundat...nu-mi trece durerea decat pt moment...daca maine sunt la fel cred ca dr. scrie pe mine

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Noapte cat mai placuta in continuare! M-am dat peste cap si am facut rost cel putin pentru noaptea asta de una bucata laptop ca sa mai uit si eu de suparare .In cele din urma invitabilul s-a produs, zilele trecute dupa o serie sumara de investigatii a trebuit sa ma internez de urgenta.
Desi vreau sa par optimista, treaba cam miroase urat. In urma analizelor de acum o saptamana aveam hg 6, la internare, valoarea hg era 5! Au scazut deopotriva atat trombocitele cat si leucocitele si nu mai stiu ce.Mi-au facut n analizele,mi-au facut si transfuzie si perfuzii, cat si punctie medulara. Asta a durut ca naiba,dar am incercat sa fiu la inaltime. Maine urmeaza alte investigaii, unele nu tocmai placute pentru mine. Medicul este rezervat si la toate insistentele mele, ridica din umeri si imi spune ca vom vorbi mai tarziu.Deocamdata ma simt mult mai bine fata de cum eram la internare, gratie tratamentului de urgenta.
Abia astept sa ajung acasa, cand o fi asta nu stiu, deja mi-e un dor nebun de puii mei si cu greu imi retin lacrimile cand vorbesc cu ei la telefon.
Incerc sa par optimista, dar va spun cu toata sinceritatea ca uneori gandurile negre ma coplesesc. Nu am constientizat pana acum gravitatea problemei.Poate ca o mare parte din vina o am si eu ca nu am vrut sa vad anumite lucruri, insa acum mustrarile sunt de prisos. Trebuie sa fiu puternica pentru cei de acasa care ma asteapta cu bratele deschise.
Cum Mos Ene nu vrea sa vina si la mine, incerc sa recuperez in noaptea asta cat pot de mult. Nu am citit nimic din urma,de cele mai multe ori nu am avut chef de nimic.
Urez tot binele din lume sarbatoritilor si la cat mai multa sanatate celor bolnaviori!
Multi,multi

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Valentina, multa multa sanatate!
Dumnezeu e mare si face minuni atunci cand nu te astepti!
Fii puternica!

te imbratisez tare!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Noapte cat mai placuta in continuare! M-am dat peste cap si am facut rost cel putin pentru noaptea asta de una bucata laptop ca sa mai uit si eu de suparare .In cele din urma invitabilul s-a produs, zilele trecute dupa o serie sumara de investigatii a trebuit sa ma internez de urgenta.
Desi vreau sa par optimista, treaba cam miroase urat. In urma analizelor de acum o saptamana aveam hg 6, la internare, valoarea hg era 5! Au scazut deopotriva atat trombocitele cat si leucocitele si nu mai stiu ce.Mi-au facut n analizele,mi-au facut si transfuzie si perfuzii, cat si punctie medulara. Asta a durut ca naiba,dar am incercat sa fiu la inaltime. Maine urmeaza alte investigaii, unele nu tocmai placute pentru mine. Medicul este rezervat si la toate insistentele mele, ridica din umeri si imi spune ca vom vorbi mai tarziu.Deocamdata ma simt mult mai bine fata de cum eram la internare, gratie tratamentului de urgenta.
Abia astept sa ajung acasa, cand o fi asta nu stiu, deja mi-e un dor nebun de puii mei si cu greu imi retin lacrimile cand vorbesc cu ei la telefon.
Incerc sa par optimista, dar va spun cu toata sinceritatea ca uneori gandurile negre ma coplesesc. Nu am constientizat pana acum gravitatea problemei.Poate ca o mare parte din vina o am si eu ca nu am vrut sa vad anumite lucruri, insa acum mustrarile sunt de prisos. Trebuie sa fiu puternica pentru cei de acasa care ma asteapta cu bratele deschise.
Cum Mos Ene nu vrea sa vina si la mine, incerc sa recuperez in noaptea asta cat pot de mult. Nu am citit nimic din urma,de cele mai multe ori nu am avut chef de nimic.
Urez tot binele din lume sarbatoritilor si la cat mai multa sanatate celor bolnaviori!
Multi,multi

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

sanatate multa, lasa gandurile negre si gandeste-te ca trebuie sa te faci bine, acasa te asteapta doi copii frumosi care au mare nevoie de tine.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, multa, multa sanatate ! Trebuie sa fii puternica pentru puii tai, fii increzatoare, Dumnezeu o sa aiba grija de voi !

Erina, foarte frumoase pozele . Nu intelesesem unde a avut loc petrecerea, prima oara am crezut ca la gradinita, dar parca nu eram convinsa. V-ati strans voi mai multa mamici care va cunosteati sau a fost ceva organizat de cei de la locul de joaca ?
Felicitari pentru costum , este minunat ( ti-ai ratat cariera )

Yaia , incep prin a-mi pune lacat la cutia postala, iar trebuia sa primesc un plic si nu a mai ajuns/nu l-am mai gasit . Ca nu stiu cine e de vina: posta sau vecinii

Rox, multa sanatate copiilor !
Aseara i-au spus sotului ca au aparut 2 cazuri de varicela la gradinita, nu in clasa Mariei, cica la o grupa cu care nu ar avea activitati comune. Desi i-am facut Varilix-ul, sper sa nu fi fost si Maria 'cadorisita' si sa fi adus acasa ( pt Irina mi-e teama ). Doamne ajuta sa scapam !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

despre mine scriu aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157966&whichpage=1

si pe blog uneori.

sunt bine acum , mai am 3 hopuri.

Am intrat pt valentina, draga mea ti-am trimis si PM, nu imi place deloc ce aud acolo, ti-as da o bataita ca te-ai neglijat atata....dar cand ma gandesc ca ai avut Hg 5 ma apuca jalea, spune-mi neaparat unde esti internata,. la ce medic, tot, ca suna horror ce povestesti.
Asta cu trombocitele nu o pricep deloc.....ooof. Si Hg si Trombocite, sa nu sune a sinfrom Evans? (adica si anemie si purpura trombocitara la un loc)sper din toata inima ca nu e asta, dar daca ar fi, sa stii ca medicamentul pe care il fac eu acuma are rezultate f f bune..

O imbratisare si pe Annisia.

Fetelor, in rest,bucurati-va ca sunteti sanatoase, ca sunt copilasii in orine, nimic, absolut nimic altceva nu mai conteaza.
N-am mai scris aici pt ca iniante de a veni la viena a mavut niste saptamani cam nasoale.

Gh e bine, la busteni ca e vacanta inca la prescolari, apoi vine mama sa il ajute pe sot cu cei mici.
Am cei mai minunati copii si adorm in fiecare seara cu gandul la ei.
Oricate am avut de indurat, sunt foarte fericita ca mi-a dat Dumnezeu copiii astia, frumosi, destepti . talentati , veseli si extrem de originali :)

La fel cum v-a dat si voua, asa ca sa nu mai aud ca va pun copiii nervii pe moate sau mai stiu eu ce, ca imi face rau la anemie, da?:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, multa multa sanatate si putere.

Sabina, si tie la fel. Sanatatea e inainte de toate.

Mergi la inceput

Sabina, sanatate multa!
Esti in gandurile noastre iar Dumnezeu e mare!
Sunt convinsa ca cele 24 de ore, care ar cam trebui sa se termine de-acum, vor fi asa cum trebuie, iar medicamentul va fi un succes pentru tine!
Sunt alaturi de tine!

Te imbratisez tare tare!
Fii puternica, eu asa te stiu!

Mergi la inceput

Rox, sanatate multa puilor!

Mergi la inceput