Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 4

Erina spune:
6 metode sa nu arunci cu banii:
1. Fa cumparaturi la magazine diferite. Daca acumperi in acelasi loc o sa iti spui ce mai conteaza 2 milioane pe linga alea 10...
2. Nu cumpara la reduceri. O sa sfirsesti prin a cumpara lucruri de care nu ai nevoie,cind vezi un pret de 19 ron nu il considera mai aproape de 10 roni decit de 20...
3...si plateste cash. Oamenii care folosesc cash au un simt al banului mai dezvoltat, e benefic sa vezi cum se subtiaza portofelul..
Arunca avantaj ala...eu am cazut in capacan asta in Japonia, aveam credit pina la 2000 de dolari si ma tenta mereu sa cumpar. Inca ceva, consulta-te cu N. (vezi partea practica, nu faptul ca e "injositor", eu cam faceam asta si cind aveam salarul meu, ajuta).
3. Nu merge la cumparaturi cind esti prost dispusa. Vei plati mai mult ca sa iti consolidezi valoarea in propiii ochi.
4. Mersul la malll si cumparaturile induc un fel de transa, gindul iti este numai acolo...uiti de celelalte probleme si ai si o satisfactie imediata cind spui: il cumpar dar aceeasi transa poate fi insusa si prin....lucrul de mina: crosetat, facutul de bijuterii, etc...si tot ramiii cu lucrul facut de tine...
O zi frumoasa tuturor!!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

Erina spune:
Uite colectia de medicamente: http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP1910.jpg
Nu mai spun cit Lactana si cereale are nevoie David, pampers si vitamine...ce mai stiti si voi...
Deja astazi a facut un pas in directia buna. Ma fixasem ca vreau ciorba de perisoare si vroiam sa il trimit pe bui sa ia carne de la macelarie..am cautat in frigider am gasit pui si fac din pui. Trebuie sa invatam sa gatim ceva bun din ce avem from scratch...nu sa cumparam si mai multe ingrediebte...
Mai scrisesem eu intr-un PM dar vreau sa tai si din timpul pe forum.
si sa nu ma dati disparuta!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.

luy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina vreau sa tai si din timpul pe forum |
Hai, mai Erina, daca tot iti mai tai din placeri, macar la capitolul acesta nu fii asa drastica ! Pentru asta nu poti spune ca ai aruncat banii pe fereastra !

Luy,

carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina crosetat, |
Mihaileasco, imi faci si mie niste mileuri?!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

mihailescu teodora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mihaileasco, imi faci si mie niste mileuri?! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Nu ti rade madamo,nu stii de ce sunt capabila!!!!!!

mihailescu teodora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mihaileasco, imi faci si mie niste mileuri?! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mileuri nu-ti promit,dar la niste buburuze pe etamina ma bag!!!!

Yaia spune:
La multi ani
Ioana Teodora de dorabora
George Ionut de RGE!
Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia spune:
Alinus, ti-am admirat copii veseli si torturile! Deliciosi cu totii! Sper sa nu mai aveti treaba cu bolile!
Moldoveanca, voi unde mai sunteti, in Romania sau in UK?
Mara, alaturi de tine si de Puppi! cum sa o oblige sa manance? Regula la noi e sa ia o lingurita, sa guste macar si atat. Offf...si cu bolile, bietii de voi! sanatate multa, sper sa scapati repede si sa nu mai vina uratele de boli la voi!
fetele crete de la Nemtia!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Roxana_G spune:
M-ati facut sa ma simt vinovata. Si asa ma simteam ca m-am dus sa ii zic sefului meu ca nu ma duc la o intalnire super-importanta pentru ca trebuie sa imi duc copilul la dr. Noroc ca fost intelegator.