Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Doamne ajuta, Luiza! Sunt convinsa ca totul va fi bine, cu atat mai mult cu cat personalul si conducerea gradinitei sunt asa cooperanti si deschisi.In mod sigur e vorba de obisnuinta, cu timpul si papa in caserole la gradi va fi un automatism ca si dusul pijamalutei

Cecilia, bravo pt Cristi cel dulce, caruia ii lace gradinita

Erina, iti dai seama ca nu mai pot si rod unghiile pana ne pui poze cu petrecerea. Felicitari, mami si felicitari, Daria! Ce frumoase sunt si preocuparile astea, nu-i asa? Visez si eu la prima serbare a Sarei.
Toata noaptea au fost infundate amandoua, de dimineata, Sara si ceva mucisori. Doar pt atat, am trimis-ola gradi. E mult mai bine deja, usoare proteste acasa, acolo cuminte si vesela. Sunt putini copii, dat fiind ca e vacanta, dar e educatoarea ei preferata, asa ca am profitat.

Zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Moldoveanca, adorabil Vladut! Si ce mare e!

Mandarinuta, ce-mi plac mie indeletnicirile tale culinareAm vazut pozele cu puii, ce dulci sunt!

Gabitz, i-am admirat si pe puii tai, ce distractie si veselie! Bravos!

Si ca sa incheiem intr-o nota optimista sau dimpotriva, ia cititi si va minunati:

http://www.csid.ro/sex/mariajul-fara-sex-din-ce-in-ce-mai-des-intalnit-bucurati-va-de-sexul-premarital-7612035/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si de la noi. Dupa weekend, ne refacem fizic si psihic. Vremea a fost superba, din punctul asta de vedere totul bine si frumos, cu sanatatea insa nu stam prea bine. Am plecat cu Andrei racit si am constatat ca era cobza bietul (muci, tuse, gat rosu, febra usoara). Intre timp cred ca a fost darnic si cu altii, ca Alex incepe usor usor sa se vaicareasca. Ea e la gradi azi. El e acasa, asteapta sa il duc la doctor. Plange de mama focului ca el vrea sa mearga la gradi asa, Alex in schimb plange ca ea e bolnava si de abia am reusit sa o duc. Balamuc! Una peste alta sunt cam obosita dupa weekend, parca nu m-am relaxat. La birou nu va fi prea usor, dar incerc sa nu ma agit inca.

Cam asta de pe la noi. Acusa citesc din urma. Pana una alta va doresc o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Luiza, sunt convinsa ca o sa se acomodeze Maria cu mancarica la caserola.

Gabitz, ce adorabili sunt copiii tai!

Erina, brova mami pentru costumatie si felicitari Dariei pentru premiu! Ce frumos, si eu de abia astept prima serbare de Craciun a Antoniei, cred ca o sa am niste emotii!
Eu in general sunt adepta mersului cat mai mult in parc, dar cand e frig afara incerc sa ii fac Antoniei program de weekend cu tati. Tot astept sa se deschida si muzeul Antipa, am inteles ca pana la sfarsitul anului se va deschide. Am mai fost cu Antonia la Antipa dar cand avea in jur de un an cred.

Gabriela, ma bucur ca Sara nu mai protesteaza asa de mult cu mersul la gradi.

Eu azi am tinut-o pe Antonia acasa ca mai tuseste, dar pana maine cred ca o sa fie ok, au teatru care vine la gradi maine si fotograf care o sa le faca poze si calendar.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, multa sanatate copiilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, tinem pumnii sa nu mai aveti asa probleme de sanatate si tu sa iti revii. Tare scumpi puii tai!

Mara, tare fetele. Multa sanatate lui Puppi, cred ca ati tras ceva cu bronsitele. Nu mai zic nimic de gradi, nici nu imi trecuse prin cap ca pot aplica asemenea metode. Cel mult ma gandeam ca o lasa nemancata si cu asta basta. Trebuie neaparat rezolvata problema, e tare pacat, cred ca e mereu o lupta in sufletelul ei cand merge la gradi.

Moldoveanca, ne bucuram de vesti. flacaul dragalas!

Mandarinutza, nu stiu ce teatru o fi fost acela cu atata galagie, noi mergem des la Tandarica (weekendul acesta am sarit ca am fost plecati) si nu mi s-a intamplat sa nimerim asa harmalaie. Cred ca si ai mei s-ar fi distrat pe cinste.

Luy, cred ca e o solutie buna cu mancarica Mariei la pachet, desi cred ca iti e greu sa incerci mereu sa pregatesti ceva asemanator cu ce au la gradi. Iar ei trebuiau sa accepte, mi se pare firesc in masura in care nu pot asigura dieta adecvata. Va tinem pumnii sa fie bine.

Gabriela, sanatate multa si voua, sa nu fie nimic serios la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza si de la noi!

Cumatra,ce rau imi pare de copii!Nu ne-am sincronizat deloc la telef azi!Cand sunai tu,vb eu cu altcineva,cand sunam eu imi dadea eroare de conexiune Poate reusim sa vb,totusi!

Luy,ma bucur mult pt Maria!
Erinaa vrem pozeeeeeee!!!!Bv Dariei si mamicii dedicate!
Gabi,offf,sanatate printeselor!Cand aud de nas infundat ,mor!!!!Sunt intr-a 5-a saptamana de nas infundat,curgator,purulent,etc.........tot ce poate fi mai rau.Si vocea mi s-a deformat de la atata infundare!
Singura solutie este sa ajung la ORL sa-mi fac punctii.Doar asta poate rezolva pb mea!

Mergi la inceput

Spunea Erina ca vrea sa-si chibzuiasca cumva banutii.Si eu am ajuns la concluzia ca aruncam enormmm de multa mancare,ca avem haine si incaltari pe care le-am folosit cel mult 1 data si care nu vreau sa ma gandesc cat au costat.....,ca Mihnea are cel putin 7-8 cadouri primite si nedesfacute.....ca ma pacalesc singura cumparand lucruri cu CardAvantaj pe principiul:,,las' ca le platesc in rate si nu le simt''.......
Dupa parerea mea,cel putin 1000 ron/luna sunt cheltuiti inutil si-as vrea sa stopez cumva situatia asta!
Help-me!!!!

Mergi la inceput

Ma bag la vizionat de poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Gabriela, Teoidora, deja am trimis link pe e-mail.

Multumiri. V-am citit, incurajarile au fost date de catre alte mamici...Luiza si eu cred ca ar trebui sa ii pui ce aveti voi in meniu. Observa citeva zile daca vrea mincare ca a celorlalti copii si apoi decide daca ii pregatesti acelasi meniu.

Roxana, sanatate copiilor. Si noi am fost la casa de la tara in week-end, i-am luat asa cu nasul curgator si bine am facut pentru ca sunt exact la fel dar macar au stat la aer curat.

Teodora, da, eu vreau neaprat sa ma organizez mai ales in ce priveste mincarea. Dulapurile sunt acum un haos dar daca ma uit sigur gasesc citeva cutii de paste, piinea chiar putina si neagra-tot arunc o parte, sunca si brinza se arunca si astea, de oua expirate si altele nu mai vorbesc...

Eu ma gindeam la facut o lista fixa cu bunurile de larg consum, cumparate o data pe luna (gindeste-te ca mai ales in Bucuresti mai arzi si benzina pina la supermarket) si congelat ce se poate. Imi amintesc de un episod la Bucuresti (am aruncat un piept de gaina intreg dupa ce l-am fiert, la doua zile, desi tinut in frigider si am surprins momentul cind doua batrinele care se ocupau cu sortatul gunoiului la gena isi faceau cruce de acest lucru).

Stiai ca in America exista un cuplu de doctori care traieste din lucrurile, chiar si mincarea gasita la gunoi. Incredibil cite conserve in termenul de garantie si cite alta mincare gasesc acolo. Suntem o societate a consumismului.

Vreau sa o educ pe Daria sa nu mai ceara toate revistele pe care le vede 5 minute si apoi le arunca intr-un colt. Deja am vorbit cu tati si nu va mai fi jucarie la fiecare sfirsit de saptamina. E deajuns un pachet de biscuiti cu barbie sau o ciocolatica.

La mine nu e cazul dar pentru cine merge la job se poate merge cu salata de acasa, pregatita pe gustul fiacaruia si fara ingrediente care ingrasa, apa, ceaiul, sucul natural si cafeaua (un Starbucks are oricum peste 500 de calorii) luate la fel de acasa.

Deasemeni cind iesim in parc cu copiii e de preferat sa aiba sucul facut in casa, marca de biscuiti favorita, o banana, migdale decit sa luam cu 5 lei freshul de acolo sau nu stiu ce biscuiti cu crema scumpi si de proasta calitate.

Despre hainutele copiilor la Daria de foarte mult timp ii iau mai mari si le poarta doua sezoane, prefer hainute de calitate care arata ca noi si dupa multe spalari.
Pe David nu il modesc de loc, are cojocel si alte hainute dar tot 2 gecute poarta.

Pentru mine nu mai cumpar absolut nimic mai ales ca nu ma ajuta silueta...si dulapurile gem de haine. Prefer sa platesc o vacanta de citeva zile undeva decit sa apar cu o haina noua (in general imi iau ceva f scump care imi place foarte mult si o port pina la epuizare ca sa scot un pret al purtarii bun eg. daca am o geanta scumpa si o port toata toamna si o parte din iarna sunt multumita). Pe acelasi principul pentru petreceri nu o sa imi cumpar niciodata o rochie de foarte multeee milioane sa o port o singura data.

Trebuie sa precizez ca in cazul tau, ca mergi la serviciu e cu totul altceva... eu la impins caruciorul nu prea ma de ce sa ma elegantesc.

Mi-am facut un termen de no spending mai ales in ce priveste cosmeticile. Am atitea creme care tot expira si le arunc si alte cosmetice la fel.

Deja se cheltuiesc sume foarte mari pe facturile curente si pe medicamente-farmacie in general...am pozat cite mediamente am in casa...o sa pun poza cindva...

Te tin la curent cu ce voi reusi, noi suntem genul foarte plimbaret si ne place sa stam la un restaurant cind iesim undeva, de aici nu vad cum as putea taia dar sa vad macar cu alimentele daca reusesc.

Mandarinuta, deci nu au deschis Antipa in martie cum era preconizat...Poate mergem impreuna cind se deschide. Din februarie sper sa venim in Bucuresti.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput