Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Annisia, au avut efectul scontat "revigorarile de toamna"? Din (aproape toate) poze(le) pare ca da...
Ce culoare cuminte are parul tau

Yanis merge la gardinita?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata, dispar pentru circa 1 saptamana... sa va gasesc sanatoase!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Au avut Carpatina draga. Fotograful a avut grija de mine. Inca mai lucram la reveneala, ca doar o viata avem ce mama ei...
Yanis e cu gradinita lui. Am incercat sa il mut undeva mai aproape de casa si mi-a zis ca nici sa nu ma gandesc sa-l iau de la gasca lui. Asa ca bagam pedale si mergem inainte. Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Cecilia, am dat Pm. Daca e ceva stii unde ma gasesti!

Ce-i discriminarea asta??? Vreau si eu reteta de la inimioare!
Pune-o aici in vazul poporului..
Multumesc dumneavoastra!

=====================

Inimioare cu cascaval:

500 gr faina,
500 gr branza vaci,
2 oua (unul in compozitie si unul deasupra),
250 gr margarina (unt),
1 praf copt,
1 varf sare,
3-4 linguri smantana.

Branza de vaci rasa...se adauga faina amestecata cu praful de copt, oul, margarina, sarea iar la sfarsit smantana. Se framanta bine pana se obtine un aluat usor din care se intinde o foaie de 1,5 cm. Se taie cu ajutorul unui pahar si se pun intr-o tava unsa cu unt (hartie de copt de preferat, merge mai usor).
Se ung cu ou si dupa preferinta se presara cu...chimen, cascaval, branza.
Se incinge f bine cuptorul, bagat tava si se coace cca 15 min pana capata o culoare aurie.

Sa traiti!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Yaia, cum arata prajitura o noapte la venetia? Sau am citit eu in dunga?
Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval

A mea arata asa! Reteta e www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">asta.
Si prajitura ta arata excelent. Acum am dat si de prajitura dupa reteta Mariei si parca vreau sa o fac curand. Si cica trebuie sa slabesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Deci am de munca in weekend!

Mergi la inceput

Annisia, un mare de la noi ptr scumpul Yannis! E un s mecher!
Doamna C, drum bun si distractie placuta! Sa va intoarceti sanatosi acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, va ofer cu intarziere o cafea, poate se mai dezmortesc lucrurile pe aici !

Gabriela, multa sanatate !
Annisia, te prinde tare bine culoarea 'cuminte', arati de milioane . Pupici lui Yannis cel smecher
carpatina, iar pleci in mini-vacanta ?
Nana, am notat si eu reteta, suna tare bine. Sper sa am intr-o zi timp s-o fac, desi am inceput sa gatim mancare fara gluten . Branza de vaci e branza telemea de vaca ? Pt ca ai zis ca trebuie rasa, initial ma gandisem la branza proaspata de vaci, dar pe aia nu ai cum s-o dai pe razatoare

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

papanash, imi pare tare rau sa citesc ca se poarta asa cu Adi . Sper ca ai vorbit si cu directoarea, nu numai cu ingrijitoarea. Nu cred ca daca ai fi 'cotizat' ai fi avut garantia ca individa nu ar fi tipat la el. Offf, mi se strange inima cand citesc cum sunt brutalizati copiii nostri
O calda imbratisare pt tine, sper sa vina vremuri mai bune si la voi !

Danuta, deci si Miru e timida... Si totusi Miru nu merge inca la gradi, deci tu mai ai sanse sa se 'corecteze'. Eu sper sa mai creasca si sa devina mai indrazneata.

Saptamana viitoare Maria va fi foarte ocupata la gradinita , vor confectiona papusi de lemn pentru targul care va avea loc in curand. I-a adus bunica o punga mare de ate si bucati de material textil si a fost tare mandra s-o duca luni la gradinita, chiar imi faceam probleme ca eu nu am ce sa-i dau sa duca, deoarece nu tricotez si nu aveam asa ceva in casa. Iar ea imi tot spunea ca vrea sa duca 'materiale' si pentru baietii din grupa, ca ei nu au acasa ( fiind baieti ).
Abia astept sa achizitionez ceva facut de ea

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

mami25, cred ca David reactioneaza asa nu numai din gelozie, ci si din spirit de imitatie. Experimenteaza acasa ceea ce vede la gradinita. Si Maria are uneori crize cu tipete isterice, asta mi-e clar ca a vazut pe la vreun copil la gradinita. Din fericire nu am auzit-o vorbind urat, singura expresie de acest gen pe care a 'prins-o' este 'ce naiba' - dar recunosc ca o mai folosim si noi , asadar ne asumam o parte din vina.

Erina, te admir cum reusesti sa faci de toate . De-abia astept sa veniti in Bucuresti, cred ca atunci vom reusi sa ne mobilizam si sa organizam o intalnire cu mai multe mamici.
Pfii, tocmai mi-am amintit cum ne-am intalnit multe mamici cu bebici mici la Violeta ( parca asa se chema )... Ce www.flickr.com/photos/11799927@N07/2271033986/in/photostream/" target="_blank">vremuri frumoase (vedeti pozele daca va logati cu userul comun de mail ) Do you remember ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nana, am notat si eu reteta, suna tare bine. Sper sa am intr-o zi timp s-o fac, desi am inceput sa gatim mancare fara gluten . Branza de vaci e branza telemea de vaca ? Pt ca ai zis ca trebuie rasa, initial ma gandisem la branza proaspata de vaci, dar pe aia nu ai cum s-o dai pe razatoare

Io am folosit branza de vaci Milli, ambalata, ca este din lapte pasteurizat.
Cred ca merge orice fel de branza, sa fie sarata, ca trebuie sa iasa gen saratele la gust.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Mergi la inceput