Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
Papanasho, da-i si de la mine una peste ceafa.
Mi se rupe sufletul de Adi ca trebuie sa treaca prin asta.. si de tine ca a trebuit sa iei decizia de a-l muta la alta gradinita. va imbratisez cu drag! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Doamna C, hai nu te supara pe inimioarele Nanutei, daca nu apuca ea sa le puna le pun eu in seara asta, acum nu mai am timp....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Annisia spune:
Hai salut! Sunt pe eternele fugi. Dar cand promit, d-apoi promit... Pozeeeeee:::::
http://community.webshots.com/user/Annisia78
Va pupacesc si va doresc o zi super truper!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Yaia, cum arata prajitura o noapte la venetia? Sau am citit eu in dunga? ![]() Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval |
A mea arata asa! Reteta e www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">asta.
Si prajitura ta arata excelent. Acum am dat si de prajitura dupa reteta Mariei si parca vreau sa o fac curand. Si cica trebuie sa slabesc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, multumesc inca o data , o sa stau cu ochii pe cutia postala. Am vazut pisicutza tunsa , ce frumos se dragaleste cu delfinasul . Are niste ochi superbi ![]() |
Placerea e de partea mea! Sper sa ajunga de data asta!
Multumim mult!

Nici la noi caruselul nu a avut succes, la nici unul dintre copii cand erau mici, dar a avut succes la Tudor mare
Ochioasele!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia ce-a mai crescut pisicuta si mie mi se pare ca aduce mai mult cu tati...pupam frumosii! |
Multumim de complimente!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Am vazut poze cu un delfinas mare si frumos si o falcutza durdulie si mareeeeee. doamne ce a crescut Alexia, mai Yaia. E o scumpa si tare frumosi sunt amandoi la joaca. Iti vine sa=i maninci. ![]() ![]() |
Multumim mult!

Nu mai e mult si o sa ai parte si tu de 2 miscatori la joaca!
Yaia spune:
Annisio, sa-ti traiasca baiatul, pletosul calaret si hranitor de capre! Si pentru Tom Degetel, inca o serie de tigai la ceafa, vorba Duamnei C!
Gabriela77 spune:
Multumim din suflet de urari! Le intoarcem si noi sarbatoritilor dragi!

Altfel, nu roz
, Sara in sfarsit expectoreaza dupa niste accese de tuse sinistre, dar azi noapte Sofi a facut febra 39, 2, nu prea mananca, cred ca o doare gatul, mai e si superinflamata gingia, de groaza, cred ca ii ies amandoi dinti deodata, saraca...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
carpatina spune:
mah, bah.. Bernixo, pe unde bantui tu fato? Hai si pe la noi o fuga, ca mi-e dor de tine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

, ce frumos se dragaleste cu delfinasul