Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
noi aprox bine, fara niciun plans dimineata, insa nu vrea deloc fara pampers. Judecand dupa ce racnete am auzit in seara asta,cand am ajuns mai devreme la gradi si ei erau la masa si o cretina de ingrijitoare urla din toate puterile "ti-am zis sa taci !, e de inteles de ce.Tipa la Adi, fiindca nu manca in liniste. Vaca si-a luat portia de la mine, urmeaza sa vad cum mai fac in continuare.E o vaca la care n-am apucat sa cotizez, ca la celalalte am bagat.bani, ca se plang permanent de salariile mici.Deci o sa ma vedeti la stiri daca mai aud ce-am auzit azi, mor cu ea de gat ! E inadmisibil asemenea comportament, cum dracu sa mearga copilul de drag acolo daca se tipa in halul ala.iar sunt foarte suparata !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril!
Gabriela,Gabitz la multi ani de ziua numelui!
Sa-mi traiasca si sotul,ca e Mihail![]()
Yaia ce-a mai crescut pisicuta
si mie mi se pare ca aduce mai mult cu tati...pupam frumosii!
Luy tot am vrut sa zic de Miru a mea,ca si ea se da pe tobogane sau vrea in locuri unde sa se dea singura,nu vrea unde-s multi copii 
Sabina,Vale sanatate multa!
valentina_22 spune:
Astazi am avut o zi plina, dragul meu puiut Andrei sub acoperire si Gabriel ne-a tinut in forma pana acum cateva ore, cand a cazut lat. Mai fetelor, nici nu zici ca este bolnav, are asa o energie in el incat ma oboseste cat ai zice peste.
Una peste alta, ne-am simtit tare bine astazi, am avut musafiri putini, dar de suflet.
Maine aflu si rezultatul analizelor, iar cele pentru intoleranta la glutem vin abia joi, asa ca vreau, nu vreau si saptamana asta imi fac drum pe la spital.
Andries ca sa-ti raspund, ai mare dreptate in ceea ce spui si recunosc ca de multe ori eu gresesc, din cauza asta am si ajuns in halul asta cu sanatatea. Am preferat sa tin in mine, decat sa cer ajutorul familiei, familie care in cele mai grele momente ale mele a preferat sa stea si sa priveasca detasata. Poate si din cauza asta m-am indepartat atat de ei si prefer sa nu le mai cer ajutorul. Singura cu care ma inteleg si care ma ajuta neconditionat este surica mea, dar si ea atunci cand nu are ore.
Oricum sa stii ca sunt foarte rasfatata si am descoperit in aceasta perioada multe calitati pe care G al meu le tinea ascunse bine de tot.![]()
Cat despre socrela mea pentru mine, nu conteaza, ii port respectul dar cam atat. Ne vedem la zile mari si accept sa ne ajute doar atunci cand nu avem alta solutie. Am motive serioase zic eu, ii iubeste pe cei mici dar nu are grija de ei, se foloseste de orice scuza doar ca sa nu stea cu ei, pentru ca o obosesc, in special Andrei care nu intelege ca ar trebui sa stea pe scaunel si sa se uite toata ziua la desene sau sa nu se joace cu masinutele pentru ca ii zgarie parchetul ca sa nu mai spun de faptul, ca ideal ar fi sa stea pe post de bibelou, deoarece daca pune manutele pe mobila lasa urme.... De Alexa scapa repede ca o lasa cu orele in fata calculatorului. Sa iti mai spun ca in ultima zi cand au stat la ei copii, i-a dat lui Andrei sa manance 15! iaurtele, doar pentru ca el cerea?
Toate astea imi lasa un gust amar si prefer sa-mi spun ca este departe de noi si ca nu ne poate ajuta. Este mama sotului meu si o respect pentru asta, dar prefer sa ma tin departe de ea.
Iar m-am lungit cat o zi de post!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne! val-1 & val-2
cecilia L spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
O trimit pe pm dar sa-mi zici exact cea de prajituri cum se numeste prajitura ![]() Mamica fluturasului Andrei si 24+ MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu! |
http://picasaweb.google.com/motocmim/Prajiturele?authkey=Gv1sRgCNHp7LHhibzb4gE#5537114223389441986
si inimioarele
multumesc mult

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata, mi-am inceput ziua cu minunatii culinare, dar mai ales cu pui tare frumosi.
pe toti!
De scris nu prea am mult timp, nu stiu cum se precipita asa lucrurile la mine. Insa macar sa urez cu intarziere la multi ani sarbatoritilor cu numele de ieri, sanatate si numai bucurii!
Valentina,
numai ganduri buna catre voi, multa sanatate sa aveti!
Sabina, tu cum esti? Voiam sa iti fac o surpriza dar am avut iar probleme cu calculatorul acasa. Voiam sa o filmez pe Alex cantand la pian si sa iti trimit link. A fost o surpriza extraordinara pentru mine sa o aud cantand aseara, sunt sigura ca ti ar fi placut si tie.
Gata, ma retrag la munca. Sa aveti o saptamana frumoasa!
Happiness_4_us spune:
Cecilia, am dat Pm. Daca e ceva stii unde ma gasesti!
Am vazut poze cu un delfinas mare si frumos si o falcutza durdulie si mareeeeee. doamne ce a crescut Alexia, mai Yaia. E o scumpa si tare frumosi sunt amandoi la joaca. Iti vine sa=i maninci.

Am mai vazut o strungareata dulce de Daria si un David aodrabil. Mi-a placut la nebunie in costumasul lui galbior. E asa frumosssssss si are o mocutzaaaaa de-ti vine sa-l maninci.

Numai copii minunati si frumosi avem! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Multa sanatate tuturor si bafta multa gradinarilor sa nu mai fie probleme de nici un del la gradi!
Mamica fluturasului Andrei si
24+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
mami25_7 spune:
Neata si La multi ani sarbatoritilor de ieri!Incerc sa mai intru si eu,mai rar ce-i drept pt ca sunt super ocupata,cu copii si munca in casa si ceva lucrari de traducere.Imi este din ce in ce mai greu,nu ma mai inteleg de loc cu David,este mereu nemultumit,nehotarat si nerabdator.Plange si se mataie de cate ori vrea ceva (asta cred pt a atrage atentia).Nu vrea sa ii dea nici o jucarie din ale lui si fratiorului.Uneori ma respinge si nu prea stiu cum sa ma comport.Am momente cand obosesc psihic si simt ca clachez.Ma bucur de ei doar cand dorm.Atunci sunt linistiti si pot sa ii sarut sa ii mangai.Am impresia ca va fi din ce in ce mai greu,cu cat se maresc.Mai nou a inceput sa foloseasca si cuvinte urate,desi noi nu am folosit si nu folosim de obicei injuraturi sau cuvinte urate.ASta ca aude la gradi.Am incercat sa ii explic cu calm ca nu e frumos,l-am pedepsit,nu i-am mai dat voie la desene la calc,dar nu are nici un efect,se incapataneaza iar cand se supara vb urat.Il iubesc enorm dar uneori nu stiu ce sa fac cu el,face crize urat de tot,pe strada,acasa de fata cu vecini,prieteni de imi este si jena,imi vine sa nu il mai scot afara,tot am sperat ca va trece dar din zi in zi se face tot mai rautacios iar eu imi pierd rabdarea.Va pup si va doresc sa fiti sanatosi!
Erina spune:
Am scris dincolo, nu puteam sa nu salut si aici.
Nana multumim
. Am admirat si eu bunatatile facute de tine, sectiunile sunt de-a dreptul
.
Mami, cred ca David reactioneaza asa pentru ca se simte lasat deoprate din cauza lui Eric. Mai mult timp numai cu el, multe explicatii, implicat in programul fratiorului mai mic, etc...
Valentina, ma bucur ca totul e mai bine si ca esti rsafatata.
www.youtube.com/watch?v=Bo1Dasfz9eM&feature=rec-LGOUT-exp_fresh div-1r-4-HM" target="_blank">Des"ree-You gotta be
Listen as your day unfolds
Challenge what the future holds
Try and keep your head up to the sky
Lovers, they may cause you tears
Go ahead release your fears
Stand up and be counted
Don't be ashamed to cry
You gotta be
You gotta be bad, you gotta be bold, you gotta be wiser
You gotta be hard, you gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm, you gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day
Hear all what your mother said
Reading the books your father read
Try to solve the puzzles in your own sweet time
Some may have more cash than you
Others take a different view
My oh my, heh, hey
Don't ask no questions, it goes on without you
Leaving you behind if you can't stand the pace
The world keeps on spinning
You can't stop it, if you try to
This time it's danger staring you in the face
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Acum am un pic de ragaz sa ii raspund Simonei.
Imi pare rau sa aud ca sunt asa probleme cu personalul la gradinita lui Andrei. Imi aminteste de vremea cind mergea Daria la gradinita in Bucuresti si o educatoare de la grupa mijlocie tipa la copii in timpul mese. Ce climat era ala sa mai manince ceva Daria mea care oricum nu e mincacioasa.
Te felicit ca te-ai luat de netoata aia. Multi dintre noi din frica de a nu rani pe altcineva nu luam atitudine. Te admir tare mult.
Sper sa fie totul bine p[ina la urma si sa fii cu inima linistita ca Andrei e intr-un loc sigur.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Cecilia, am dat Pm. Daca e ceva stii unde ma gasesti! ![]() |
Ce-i discriminarea asta??? Vreau si eu reteta de la inimioare!
Pune-o aici in vazul poporului..
Multumesc dumneavoastra!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)