Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia, imi place Alexia de mor!!! Are asa un aer exotic din zona Peru! Sa stii ca seamna cu tine nu cu tati! Mi-au placut mult pozele din vacanta. E tare dulce si tunsa si zimbitoare tot timpul!!!

c aveni vorba de tuns si Daria s-a tuns ieri. E scurt cu perciuni filati, are un aer foarte french.

Multumim mult! In Peru nu am fost, doar in Chile. Dar au trecut ceva ani de-atunci, asa ca sotu' nu are ce spune.

Asteptam poze cu cherie Daria!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Luy, recomandata, 3-4 zile lucratoare. Asa mi-au zis. Deci de vineri incolo ar trebui sa fie la oficiul tau postal. Sper sa ajunga de data asta, desi primul plic avea cadouri mai grozave.

Eu fac prajitura o noapte la venetia si am si glogi (o bautura locala de iarna, nealcoolica, servita calda si cu stafide). Va invit!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yaia, cum arata prajitura o noapte la venetia? Sau am citit eu in dunga?
Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval

Aia sunt cozonaci facuti de tineeeee??????? daca da cred ca o sa ma apuc sa-ti vorbescu cu "dumneavoastra"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Yaia, multumesc inca o data , o sa stau cu ochii pe cutia postala.
Am vazut pisicutza tunsa , ce frumos se dragaleste cu delfinasul . Are niste ochi superbi

Eu am pus azi caruselul la patutul Irinei, gandindu-ma ca poate o sa-i placa si o sa stea si ea in patut, sa-l asculte si sa-l privesca. As, n-a fost impresionata, a urlat in continuare daca se vedea in patut . In schimb, acum cine credeti ca este in patut ? Daaaaa... de cum a intrat in camera si l-a vazut i-au sclipit ochii si s-a dus glont la el. Si-a luat piticii si papusile si s-a suit in pat si se joaca acolo cu ei si cu caruselul

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Aia sunt cozonaci facuti de tineeeee??????? daca da cred ca o sa ma apuc sa-ti vorbescu cu "dumneavoastra"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Da da. Cand te izbeste pofta si n-ai incotro, sa vezi ce te apuci la framantat si facut, nu conteaza produsul final, imp este gustul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

m-am imbolnavit subit cand am vazut pozele.....asa ca am trimis sacosa in vizita la tine, dar ca sa nu ma ai pe constiinta te rog vreu reteta de la inimioare si cea de la prajituri(ultimele)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, multumesc inca o data , o sa stau cu ochii pe cutia postala.
Am vazut pisicutza tunsa , ce frumos se dragaleste cu delfinasul . Are niste ochi superbi

Eu am pus azi caruselul la patutul Irinei, gandindu-ma ca poate o sa-i placa si o sa stea si ea in patut, sa-l asculte si sa-l privesca. As, n-a fost impresionata, a urlat in continuare daca se vedea in patut . In schimb, acum cine credeti ca este in patut ? Daaaaa... de cum a intrat in camera si l-a vazut i-au sclipit ochii si s-a dus glont la el. Si-a luat piticii si papusile si s-a suit in pat si se joaca acolo cu ei si cu caruselul

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

macar este util cuiva

aaaaaaaa inca mai astept PM

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:

m-am imbolnavit subit cand am vazut pozele.....asa ca am trimis sacosa in vizita la tine, dar ca sa nu ma ai pe constiinta te rog vreu reteta de la inimioare si cea de la prajituri(ultimele)

(07.09.2007)

O trimit pe pm dar sa-mi zici exact cea de prajituri cum se numeste prajitura Sa nu trimit altceva, ca neuronul meu gravid e cu sorcova si orice e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani cu sanatate si fericire, zile insorite si ganduri bune !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput