Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 20
Happiness_4_us spune:
Papanash, si eu sunt in stare de orice atunci cand e vorba de Andrei.
Nici nu ma gandesc la ce a fost in sufletul tau cand ai constatat ca se striga la Adi de fapt. Offf.
O sa fie tare greu ptr el mititelul la orice gradi va merge, ca acum are experienta vacii asteia, si sigur nu e singura care se poarta asa, din pacate.
Un
mare ptr el si o imbratisare stransa ptr tine, mami!
Mie mi-a stat inima sapt trecuta cand l-am luat pe Andrei de la gradi cu fruntea deformata din cauza unui cucui mare pe care si-l facuse. Si am accentuat de 1000 de ori: nu sunt absurda, sunt constienta ca se lovesc, insa ptr el e f imp sa nu se loveasca la cap. Ti-ai gasit.
Si acum e umflat, desi maine are 1 sapt, si culoarea este galbena.
Greu tare cu puii mici si gradinitele astea...
Mamica fluturasului Andrei si
25+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
mandarinutza spune:
Buna dragi mamici!
Nana, imi pare tare rau de cucui, pentru cucuie noi folosim o crema cu aloe vera de la Forever Living, e un gel de fapt dar trebuie aplicata chiar dupa cazatura, lovitura, sau aloe vera daca ai in casa. Am admirat si eu bunatatile tale, esti o gospodina desavarsita!Fac si eu niste saratele ca inimioarele tale numai ca in coca pun cascaval.
Valentina, multa sanatate mamico, sa gasesti tratamentul cel mai bun cat mai repede, daca ai nevoie de ajutor de orice fel sa ne spui.
Papanash, of, ce rau imi pare ca a vut Andrei de suferit din partea comportamentului ingrijitoarei. Of,nu inteleg de ce trebuie unii oameni sa se poarte asa cu copiii.
Poze
mandarinutza spune:
Nu am mai scris de o saptamana caci saptamana trecuta a facut Antonia o viroza cu febra si desi am incercat sa o tin cat de cat izolata de Filip, iar a luat si el, de data a facut o bronsiloita nasoala cu tuse f puternica, i-am facut aerosoli acasa cu adrenalina dar fara efect si ieri am fost la Budimex, ne-a dat ospamox si aerosoli cu dexa si adrenaliana, astazi este cu mult mai bine, imi e asa mila de el ca ia toate bolile de la Antonia. Ea nu a luat niciodata antibiotic, si el ia la doar 4 luni. Asta e, mergem mai departe, cand o sa mai fie Antonia racita o sa incerc sa o tin la mama, care sta langa noi, astfel incat sa ma ocup de amandoi dar sa nu mai ia si el toti virusii. I-am mai tinut izolati asta vara 2 zile cand a facut ea enterocolita, dar plangea ca vrea acasa la ea.
Poze
Roxana_G spune:
Va pupic pe fuga dar apasat! Multa sanatate bolnaviorilor, mai ales Antoniei!
Papanash, eu tot cred ca mai bine schimbati gradi. Daca Andrei a ramas asa cu un stress, chiar daca se schimba atitudinea cocoanei nu stiu daca lui ii va fi musai mai bine. Stiu de la Alex.
Annisia, eu zic sa nu schimbi gradi baiatului daca e multumit, chiar daca e mai departe. Poate de la anul. Si o idee ar fi sa il duci inainte, sa ii tot zici ce bine e in noul loc si sa ii subliniezi avantajele, si poate cere el singur. La noi asa a mers la Alexandra. Va pupacesc tare si pe voi, mai ales pe Yanis cel frumos foc. Tare bine ii sade cu pletele (la mare erau tunse sau ascunse sub caciulita?). Iar tu arati de belea (si te urasc pentru asta, da?
)! Sa va fie de bine iesirile de toamna, parea frumoasa vremea, deci v-ati nimerit la fix. Hai cu cafeaua saptamana viitoare. Ca acusa incepi munca si ma lasi cu ochii in soare.
Annisia spune:
Nu ma mai uri femeie, ca de dusmani nu duc lipsa. De prieteni e criza mare... Promit solemn la ceas de amiaza ca next week o comitem. Ca nu se mai poate soro, pana cand o viata amara? Sa-ti iei zambetul la tine, ca sunt satula eu de moaca mea murata. Bine???
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Nu am mai scris de o saptamana caci saptamana trecuta a facut Antonia o viroza cu febra si desi am incercat sa o tin cat de cat izolata de Filip, iar a luat si el, de data a facut o bronsiloita nasoala cu tuse f puternica, i-am facut aerosoli acasa cu adrenalina dar fara efect si ieri am fost la Budimex, ne-a dat ospamox si aerosoli cu dexa si adrenaliana, astazi este cu mult mai bine, imi e asa mila de el ca ia toate bolile de la Antonia. Ea nu a luat niciodata antibiotic, si el ia la doar 4 luni. Asta e, mergem mai departe, cand o sa mai fie Antonia racita o sa incerc sa o tin la mama, care sta langa noi, astfel incat sa ma ocup de amandoi dar sa nu mai ia si el toti virusii. I-am mai tinut izolati asta vara 2 zile cand a facut ea enterocolita, dar plangea ca vrea acasa la ea. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
sanatate multa frumosilor...acesta este singurul dezavantajul cu fratii mai mari, cel mare aduce , cel mic duce

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Luy, chiar ieri cand am pus poze( pe mail) ma uitam peste albumele vechi, am gasit si alte poze de la diverse intalniri si mai ales o dedicatie de "1 Iunie"....m-a apucat
, ce repede a crescut "gasca" de papanashi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Mandarinutza, merci de pontul cu crema!
Sanatate multa puilor!
Mamica fluturasului Andrei si
25+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
Erina spune:
Luiza, multumesc. Am vazut pozele, ce mici si dulci erau papanashii. V-am invidiat ca ati fost la Violeta Vintage Kitchen.
Super activitatea Mariei. Sa ne arati si noua.
Annisia, foarte dulce si mereu in trend baiatul, ii sta bine cu parul lung si parca e mai blond decit il stiam. Tu arati de milioane iar lui tati sa ii spui ca e frumos doar linga voi.
Cecilia, l-am vazut pe Cristi la masa si la petrecerea de 3 ani. Super tortul cu Thomas. E tare dulce si fin si el.
Teodora nu m-am tuns scurt. L-am tuns un pic cit sa se aeriseasca. Imbratisari!
Mandarinuta sanatate puilor. Uite cvhiar azi vorbeam cu prietena mea din Italia despre o schema cu produse de la Forever. Trebuie sa gasesc distribuitorul din PN.
Carpatina, vacanta frumoasa!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.