Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

multam de incurajari
am reusit sa citesc si eu din urma. si eu o sa mi iau o crema pt vergeturi, deocamdata nu am burtica. unde pot citi si eu te rog, madutza, despre cartea dnei Culcer? am vazut -o odata la o emisiune la tv si mi s-a parut ca dadea sfaturi foarte bune.
in rest, de-abia asteptam weekendul sa ma mai linistesc si eu..
noapte buna si vise frumoase

14+

trimite-mi pe PM adresa ta de mail si iti trimit cartea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va salut si eu de la salon,am un somn pe mine de mor
e asha frumos afara..mor de ciuda ca stau inchisa!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 21+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

pisuc, eu dorm pe o parte, daca stau mult pe spate ma apuca durerea de spate. pozitia preferata o sa o redobandesc in februarie , cel mai bine dorm pe burta
Apropos, am si eu o curiozitate : daca tot nu iti plac diminutivele, de ce ti-ai ales tocmai nick-ul asta?

roxy, si noi am stat putin in pat ca pensionarii, dar pe la ora 9:30-10:00, si bineinteles cu cristi peste noi

simo, asa devreme vin fiert?

alina, nu cred ca e o chestie asa recenta.. mie mi-a venit ciclu la 11 ani, si stiu multe prietene care tot la varsta asta au avut prima menstruatie.

catank, spor la treaba!

yasmi,ama, lalaly, miki, anaxena

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Wow, la 11!

Uite eu sunt din generatia peste 30 si binisor peste, adica vreo 34, iar la mine in clasa la toate ne-a venit intre 13 si 14 ani. Mie la 14 fara vreo luna. Pana acum credeam ca tine de ereditate. Parca asa se spune si cu menopauza. Ca pe la cat a intrat mama, cam asa si fiica. Acum insa cred foarte tare in treaba asta cu alimentatia si hormonii. Pai eu eram printre primele 3 cele mai inalte de la mine din clasa intr-a 9-a, adica la 15 ani si nepoata-mea e aproape cat mine acu'. Eu 34, ea 12...
Eh, lasa sanatate sa fie!

Mai fetelor voi va puteti epila inghinal cu ceara? Sunt disperata ca nu mai pot. Ma doare ceva de speriat. Si inainte chiar nu aveam probleme. Ma sperie ideea de a ma epila cu aparatul 5 luni...

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Alina nici eu nu mai pot :(( daca si pensatul ma doare de imi dau lacrimile, activitate care nici nu o simteam alta data!
eu de vreo doua zile am alta dilema - cu burtica mare cum ajung sa ma epilez? :D

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza pe la pranz
mai dragelor da scrieti nu gluma....cred ca am ratat ceva capitole , insa nu mai am chef de nimic ...sunt tare morcovita in ultima vreme
v-am mai citit asa pe sarite si ce mi-a ramas in cap a fost aerobicul
de aceea o rog pe Catank saimi zica si mie de unde a cumparat cd cu exercitii...de pe yuotube nu imi place sa fac ca am gasit si eu ceva ex. dar ma gandesc ca in fata tv ului as putea sa exersez..deja sunt stresata ca vine timpul sa ajung la dr. si cand o intreba daca m-am inscris la centrul de gim pt gravide sau ce mi-a zis dr. nutritionist nici nu stiu ce sa-i raspund.....sa-i zic ca nu am avut timp sau nu am bani....ceva trebuie sa bag...dar imi e rusine sa mint....

Yasmi la multi ani pt Iasmina ta draga!!!
sa creasca mare si sa va fac cei mai fericiti parinti!

alte discutii nu le mai am in cap..parca imi e ciuda ca nu mai stiu ce mai faceti..dar imi revin eu
a, cu dormitul..eu dorm si pe spate....dar ma simt asa de nasol dupa, si chiar din timpul somnului imi dau seama ca's cu burtoiul in sus ca intepenesc...ma gandesc ca, cu timpul burtica nu o sa-mi mai permita, ca altfel eu nu prea reusesc sa ma dezobisnuiesc
eu acum vad ca sunt mult mai sprintena prin pat...ma si mir ca ma pot rasuci fara sa ma mai vait....ma gandesc ca mi s-a ridicat destul uterul si de aceea nu ma mai tine nimic pe sun burtica, ca inainte parca ma rupeam...

pupcei si o raza de soare va trimit la toate

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
20+cronologic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Alina nici eu nu mai pot :(( daca si pensatul ma doare de imi dau lacrimile, activitate care nici nu o simteam alta data!
eu de vreo doua zile am alta dilema - cu burtica mare cum ajung sa ma epilez? :D

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

pai cred ca cu ajutorul unei oglinzi..ia ca tare curoasa sunt sa vad ce zic si fetele
eu la prima sarcina aveam oglinda de la nunta...era o oglinda ovala si o tineam asa cu picioarele
dar acum nici eu nu stiu cum o sa ma descurc, caci atunci nu aveam gabaritul asta
atunci am suportat si epilatorul pana la final..acum deja ii trag cu lama....

20+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Deeanu am cumparat CD, desi mi-ar fi placut si mie sa-l am daca ar exista. Deci, netul sa traiasca!
madutzaam avut spor, ba chiar am sters si geamurile la dormitor, dar sa nu ma deochiati.

anaxenanu ai program scurt astazi?astfel vei putea profita de soare!

Burtici ce mai papati? eu sunt in pana de idei ciudate

Ma multumesc oare cu on morcov sote si un ficat la tigae sau gratar?
Chiar, ficat de orice fel avem voie sa consumam? mult, putin, rar, des???? parca auzisem pe cineva ca nu ar fi bun ...dar nu mai stiu de ce

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

Mergi la inceput

uff credeam ca tu ai gasit cd ul.....mai mobilizant era la ecranul mare de la tv

azi supa de vacuta cu galusti
rasol de vacuta cu mult hrean
tocanitza de cartofi cu ardei si carnitza
si pt mine o pulpitza la gratar cu salata de varza

eu mananc ficat..cred ca pana acum am facut de 4-5 ori...la cuptor si mai fac urturoi cu smantana si mamaligutza
ficateii sunt numai de pui..de alte vietati nu am cumparat niciodata

20+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna burtici mumoase!!! am revenit si eu dupa cateva zile de nervi si o stare de 'maro'...cred ca si-au facut hormonii de cap si inca isi mai fac,dar mai lenjer...voi sper ca sunteti bine toate...am sa ma chinui sa recuperez ce am pierdut cat am lipsit..
vestile mele:ubi a simtit printesa..tare i-a placut..era atat de emotionat..si eu mai ceva ca el...si se vede la burtica cand face tumbe..inseamna ca suntem mari si puternice
miercuri ne ducem la 4d...mi se pare ca nu mai trece timpul

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput