Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

pisucmic eu dorm pe toate partile posibile...

roxy pai daca seara va culcati la 22 normal ca nu mai aveti somn dimi... pozele nu le mai las, o sa le mai pun dar le sterg apoi.

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata

Pisucmic multumesc

Cu dormitul eu dorm mai ales pe partea stanga pentru asa dormeam si inainte (asa imi iau barbatul in brate). De cand a inceput sa se rotunjeasca burtica am probleme cu nervul sciatic (mai are cineva? :( ) si daca stau pe spate abia ma mai ridic
Daca cumva in somn raman pe spate, cand ma trezesc nu ma pot ridica. Ma rostogolesc pe o parte, stau cateva secunde si apoi ma pot ridica fara nici un el de durere.

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna dimi...

Am vazut ca aseara ati tot discutat..dar eu am fost sa-mi recoltez analize...stiu noaptea ca eu asa fac....Este foarte greu sa ajung in Bucuresti in timpul zilei,asa ca am plec la 17 ai m-am intors acasa pe la 21.00..

Simonacip..referitor la crema de la Chicco...ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta personala.Mi-e mi-a recomandat-o o farmacista..poate avea target la ea...

Pisucmic eu la analizele obligatorii am facut sumar de urina,dar nu cred ca in asta se vede infectia.Stiam ca doar la urocultura apare..dar poate nu sunt eu informata...Oricum ieri am depus si eu proba pt o urocultura...

Roxy_s saptamana asta am fost in concediu,de aia am fost asa mult pe site.De luni ma duc la munca..este 1 este inchidere de luna..Oricum incerc sa stau cat mai bagata sub birou sa nu las presiunea pe col...Pana pe 18 nov cand merg la urmatorul control incerc sa ma duc la serviciu....oricum seful meu s-a dovedit foarte intelegator si cred ca voi sta doar 6 ore...

BB-Yasmi nici eu nu am vazut frumusetea ta..dar asta este.Nu am fost pe faza...

toate burticile....

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Stiti ce fac acum? Maninc ciuperci cu sare si piper si beau vin fiert cu scortisoara (pofta preluata de la Andreea)
Lavi nici eu nu am vazut pozeleDIn pacate nu reusesc sa fiu mereu pe faza.
Alina, si eu ma indrept vertiginos spre 64, mai am citeva sute de grame
Pisuc,eu la 20 sapt inca stateam pe burta...Un pic cam inconstienta cred ca sunt...ofofof
Ama, eu am probleme urite cu sciatica....ma termina daca stau intinsa si vreau sa ma ridic e dezastru...Uneori nici de pe scaun nu pot sa ma ridic...
Roxy, ce pensionari dragutzi sunteti voi
Catank, spor la cumparaturi si bafta la serviciu!
Lalely, chiar nu stiu ce sa zic, poate nu a actionat bine pe pielea mea...desi in cazul asta nu cred ca ar trebui sa fie diferente dintr-astea, ar trebui sa aiba aceleasi efecte pentru toate tipurile de piele...Uleiul e mai dificil intr-adevar ca intra greu in piele...cele fara copilasi acasa cred ca pot sa faca rost de 10 minutele sa stea cu crema pe burtica, dar la mine care-s mereu pe fuga, nu am ragaz sa-l las sa intre in piele....
happy ce mai faci??
Strumpf da' tu? Azi am fost la cumparaturi in Cora si am trecut pe la Okaidi, e o tipa acolo care seamana taaaare cu tine
Andreea, Madutza, Miki fetele

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la mine!
Sunt la capucino si ma apuc de manichiura ca incepem week-end-ul! . Azi suntem invitati la o matusa de-a sotului, dormim la socri, maine mergem la plimbareala prin amaratul de mall de la noi din oras si apoi la un gratar la fratele meu.
Hai ca am facut planul binisor si pt week-end-ul asta.

Pisuc, se pare ca avem aceleasi probleme. Poate ca asa e in sarcina pe la saptamanile astea. Si eu ma culc pe o parte (mai mult pe stanga, asa dormeam si inainte) si inevitabil ma trezesc pe spate. Asta nu mi se intampla inainte. Si de vreo 2 zile, cand ma trezesc pe la 4 sa merg la toaleta, nu mai mai ia somnul creo juma de ora. Pana acum insa doar ma trezeam, mergeam la toilet si apoi somn la loc...

Fetele mamici de fetite, ati observat ce repede se dezvolta fetele astazi? Nepotica mea a implinit 12 ani de vreo 3 luni si i-a venit ciclul... si e mai copilaroasa, nu e genul domnisoara... parca mi-as fi dorit pt ea sa mai copilareasca putin...

in sapt 15
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata tuturor burticilor!

simonacip Multumesc!!! Mult spor la cumparaturi voi avea din inertie cu serviciul e mai greu, acolo da, am nevoie de mult mult spor!
Suna bine ce papi tu acolo, ciupercile crude? mie imi plac si crude cu sare si piper. Sau le savurezi preparate? De vin ce sa spun? Eu inca am temeri in concumarea alcoolului in timpul sarcinii, nu sunt adepta nici macar "o gura". Fiecare cu "pasarica" lui! Cred ca nu dauneaza o cescuta mica, ...dar te incurci cu neuronii mei?!
roxypensionari zici? ce fain, ...bravo voua! Eu nu prea reusesc. Va invidiez!

Si acum motai pe mine, dar trebuie sa fac curat, astazi este ziua mea pt asa ceva... daca tot plec de acasa 4 zile, macar sa stiu o treaba ...
Revin mai tirziu!!

p.s. hai burtici toate la apel!!!
p.s.2 Strumphydaca nu intri acum pe la noi, poate te gindesti de Mos Nicolae, ...poate ne faci un cadou!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

Mergi la inceput

Ama, mi-am adus aminte ca am citit ca folosesti un ulei de portocale. Bestial ! Spune-mi si mie unde sa intreb de el, pe la magazine tip Plafar? Eu nu ma omor cu portocalele, in schimb imi place mirosul de moooorrr!

in sapt 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Alina eu l-am gasit la DM. Scrie pe ungureste pe el ;)

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Multam Ama. Caut si eu. Doar cand imi imaginez cum miroase...

in sapt 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata si de la mine!
Sunt la capucino si ma apuc de manichiura ca incepem week-end-ul! . Azi suntem invitati la o matusa de-a sotului, dormim la socri, maine mergem la plimbareala prin amaratul de mall de la noi din oras si apoi la un gratar la fratele meu.
Hai ca am facut planul binisor si pt week-end-ul asta.

Pisuc, se pare ca avem aceleasi probleme. Poate ca asa e in sarcina pe la saptamanile astea. Si eu ma culc pe o parte (mai mult pe stanga, asa dormeam si inainte) si inevitabil ma trezesc pe spate. Asta nu mi se intampla inainte. Si de vreo 2 zile, cand ma trezesc pe la 4 sa merg la toaleta, nu mai mai ia somnul creo juma de ora. Pana acum insa doar ma trezeam, mergeam la toilet si apoi somn la loc...

Fetele mamici de fetite, ati observat ce repede se dezvolta fetele astazi? Nepotica mea a implinit 12 ani de vreo 3 luni si i-a venit ciclul... si e mai copilaroasa, nu e genul domnisoara... parca mi-as fi dorit pt ea sa mai copilareasca putin...

in sapt 15

alina, da, din pacate in zilele noastre fetele nu prea mai au copilarie, se maturizeaza f repede, de fapt nu maturizarea e problema ci ca ajung la pubertate prea repede..cunosc multe cazuri din acestea cu pubertate instalata prea devreme si ajunse pe la endocrinolog..din pacate sunt efectele nefaste ale vremurilor in care traim..copii nu au nici o vina, ei ar trebui sa mai copilareasca..problemele vin din alimentatie, hormoni indusi artificiali in hrana animalelor si multe altele care dau dereglari hormonale..mai tarziu se traduc in alte boli, infertiliate samd..

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput