Fluturasi de martie-aprilie 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello fetelor

am reusit sa citesc si eu din urma, mai am un capitol ar am vrut sa le scriu celor care gatesc in folie de aluminiu sau pe ea. NU O MAI FACETI
folia de aluminiu este perfecta pentru acoperit alimentele dar in contact cu temperaturile ridicate, este foarte toxica pentru alimentele gatite pe/in ea. nu o mai folositi ca va faceti mult rau.

va pup pe toate

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

deea un rasol de vitel fac si eu dar pt al meu sot. Eu nu ma omor cu carnea de vita. In schimb, am ficatul de vitel...proaspat taiat... si ma gindeam ca ar fi bun sa-l fac cumva. Parca, parca as minca.... Aha, deci ai papat si tu dar de pui.Buun!
Suna bine ciorbita ta, dar mie nu.mi ies galustele

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 18+

Mergi la inceput

opa, am uitat sa schimb semnatura

mami mandra a lui dani 24.01.2003 si cu Antonia 18+

Mergi la inceput

deea un rasol de vitel fac si eu dar pt al meu sot. Eu nu ma omor cu carnea de vita. In schimb, am ficatul de vitel...proaspat taiat... si ma gindeam ca ar fi bun sa-l fac cumva. Parca, parca as minca.... Aha, deci ai papat si tu dar de pui.Buun!
Suna bine ciorbita ta, dar mie nu.mi ies galustele

Mergi la inceput

Catank
pt galuste, eu folosesc un varf de cutit de bicarbonat si imi ies perfecte. hai sa iti spun exact cum le fac eu

ca sa fi sigura ca nu strici toata supa, poti sa le faci intr-o alta cratita si sa le muti in supa daca vezi ca fierb bine

bate 2 oua cu sare f f bine, adauga un varf de cutit de bicarbonat si toarna grisul in ploaie amestecand tot timpul.
incearca sa nu pui gris pana se intareste compozitia ci sa o lasi un pic mai moale, cand consideri tu ca este gata, ia din castron cu o lingurita, si pune in cratita cu apa de pe foc, daca apa de pe foc a inceput sa fiarba, adauga jumatate de cana de apa rece si incepi sa pui galustele in ea. dupa 3 min de fiert, scoate o galusca si tai-o, daca vezi ca se inmoaie, poti sa le muti in oala de supa cu o paleta.

nici mie nu imi ieseau tot timpul pana nu am hotarat sa pun bicarbonat , acum nu le gresesc niciodata

mami mandra a lui dani si cu Antonia 18+

Mergi la inceput

stefiapost pai ce patisi de nu ai fost prea ok?
Faptul ca sotul a simtit printesa te cred, ... cum sa nu fie emotionant? Mie imi venea sa topai de bucurie pt el!

antaguesbuna observatia cu folia, si eu o stiiam, bravo!
Felicitari pt semnatura!!!

mandreeacdaca la academica este morfo II 5 mil, am sunat la medical city si imi raspund ca este 5 mil 400. Deci...imi este rau Ma intreba daca am sarcina gemelara, probabil dorea sa ma instiinteze sa mai pun 1 mil in plus...sau chiar mai mult. Zici ca mamicile cu gemeni au 2 burtici! Sunt imposibili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna fetelor

am vazut ca vorbeati de epilat cu ceara, eu nu mai suport sa merg la cosmetica am impresia ca ma tortureaza femeia aia in ultimul hal in schimb ma fac cu ceara inghinal acasa si reusesc sa ma fac complet. am o oglinda cu picior si vad totul in permanenta. dureaza cam jumatate de ora si termin...prefer sa ma fac singura in ritmul meu decat sa traga cosmeticiana de mine...axilar si picioare tot cu ceara, pe brate ma fac cu crema...

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

antagues cind consider eu ca este gata? suficient? pai nu stiu cum ar trebui sa fie
Banuiesc ca un terci de mamaliguta? Uffff grea stiinta asta, la altele ma pricep mai bine

Iti multumesc mult!

Mergi la inceput

lol catank:))

fi atenta....trebuie cand iei un pic cu lingurita....sa fie moale...si totusi sa nu pice din lingurita.....ajuta?:))

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

lol catank:))

fi atenta....trebuie cand iei un pic cu lingurita....sa fie moale...si totusi sa nu pice din lingurita.....ajuta?:))
ideea e sa nu fie f tare...ca piatra.

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 18+

Mergi la inceput