Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

stefy, nu cred ca faci mare lucru prin schimbarea sarii... adik daca tot mananci putina, cea medicinala (desi nu am auzit de asa ceva) nu va face nici o diferenta fata de cea normala. Umflarea picioarelor este f frecventa in sarcina. Mai bine incerci sa bei mai multa apa si incerci sa stai cu picioarele ridicate de cate ori ai posibilitatea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

ea ca sare cica este mult mai sanatoasa..ca nu are sodiu ci potasiu si este folosita si in curele de slabire tocmai din acest motiv..pt ca sarea normala 'ajuta' organismul sa retina apa,iar asta medicinala nu...apa beau cca 2 l pe zi..cica nici fff mult decat este nevoie nu-i bine...cu piciorele catarate dorm...singurul lucru care mi-a mai ramas sa incerc este cu sarea si ceaiurile astea care am sa le iau azi...si daca nu merge nici asta inseamna ca-s 'defecta' de la natura

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce coincidenta,eu tocmai mi-am cumparat inlocuitor de sare de la farmacie..arata cam ciudat,e praf fin ca zaharul pudra...incerc azi o salata sa vad cum iese...va anuntz!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

ce coincidenta,eu tocmai mi-am cumparat inlocuitor de sare de la farmacie..arata cam ciudat,e praf fin ca zaharul pudra...incerc azi o salata sa vad cum iese...va anuntz!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ce-i??? cum se numeste?? ce contine??? e buna in sarcina??? siiii...ce gust are???? cam multe intrabari

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

off stefy, ti s-au umflat asa rau picioarele? Cica apa tb sa bem cat sa avem urina limpede, chiar transparenta. Mie mi se umfla daca stau mukt pe scaun, in rest nu am pb. La Cristi lucram si stateam tot timpul pe scaun, atunci s-au dezumflat complet abia dupa ce am nascut, cam la 2 zile.

anaxena, cum a fost salata?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

off stefy, ti s-au umflat asa rau picioarele? Cica apa tb sa bem cat sa avem urina limpede, chiar transparenta. Mie mi se umfla daca stau mukt pe scaun, in rest nu am pb. La Cristi lucram si stateam tot timpul pe scaun, atunci s-au dezumflat complet abia dupa ce am nascut, cam la 2 zile.

anaxena, cum a fost salata?

Povestea nasterii

Poze

asta poate fi un motiv...statul pe scaun...dar ce sa fac??? muncile mama lor de munci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salut fetelor

Sunt vreo 4 saptamani decand nu mai dau pe aici
suntem bine, bb creste si burtica la fel
Vineri am facut amniocenteza iar acum stau in pat cuminte, ma intorc abia miercuri la universitate. Maine voi primi raspunsul "partial" (valabil 90 %) de la amnio, insa cel definitiv abia pe 9 noiembrie. Pana acum nu am avut nici un fel de probleme nici contractii sau pierderi..bb se misca des si se simte bine prin burtica atingand-o cu mana. Sper ca voi toate sunteti bine

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris85

salut fetelor

Sunt vreo 4 saptamani decand nu mai dau pe aici
suntem bine, bb creste si burtica la fel
Vineri am facut amniocenteza iar acum stau in pat cuminte, ma intorc abia miercuri la universitate. Maine voi primi raspunsul "partial" (valabil 90 %) de la amnio, insa cel definitiv abia pe 9 noiembrie. Pana acum nu am avut nici un fel de probleme nici contractii sau pierderi..bb se misca des si se simte bine prin burtica atingand-o cu mana. Sper ca voi toate sunteti bine

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+

Imi pare bine sa vad ca esti bine. Refacere rapida!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

oare andreea de ce nu o fi dat nici un semn azi??? saptamana asta merge la eco parca, nu??

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele voi cum mai reusiti sa tineti in frau kg.....ca eu simt ca imi scapa din mana.....in cel mai, cel mai, bun caz, cu toate ca am abtin la greu, tot iau aproape 1 kg pe sapt.... ceea ce e multtt.....ultima oara am reusit sa o scot la 700 gr/sapt
poate gresesc eu undeva....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele voi cum mai reusiti sa tineti in frau kg.....ca eu simt ca imi scapa din mana.....in cel mai, cel mai, bun caz, cu toate ca am abtin la greu, tot iau aproape 1 kg pe sapt.... ceea ce e multtt.....ultima oara am reusit sa o scot la 700 gr/sapt
poate gresesc eu undeva....

tu te plangi???? daca te prind te pun pe genunchi si te bat la 'cur'....ma uitam azi la pozele care le-ai pus si ai niste picioruse de "negravida"...ai si tu o burtica (extraordinar de frumoasa) si banuiesc ca niste tzate ceva mai mare decat de fel si te plangi de grasime....

Mergi la inceput