Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma pun si eu putin la nani ca m a luat un somn....

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eh asta e pb ca nu vrea sa doarma...

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

somn usor yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna burtici..am revenit, desi v-am citit in fiecare seara..

am admirat burtici frumoase..care mai de care..madutza, ce sus era cristi la 40 saptamani, nu se lasase sarcina cam deloc, nu ? anaxena tu la 40 sapt nu aveai pic de sunculite pe coapse, solduri,fund,picioare..nu stiu de ce ti-e frica acum..ca tare bine aratai..in locul tau, as mai face cativa bebici ca tare bine iti sta pupici la toate burticutele pe care le-am admirat- alina, dea, roxy, georgeiuly, iony, stefyapost, etc..oi fi iutat pe cineva? sper ca nu..

stefyapost, eu cu sarea nu stiu..eu nu prea tin cont, desi si mie imi retine organismul apa si mi se umfla picioarele

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am revenit !!! sunt la 'scarbici'...fara nici un chef....am fost azi sa dau urina pt analiza..abia astept sa iau rezultatul maine sau poimaine...am sa ii sun dupa ora 12 maine sa imi spuna daca sunt gata..sa vad ce minuni face sucul ala de merisor..
va pupacesc pe toate si multumesc celor care mi-au laudat burtoiul...sapt viitoare mergem sa facem 4d ..abia astept..nu mai trec zilele

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

buna burtici..am revenit, desi v-am citit in fiecare seara..

am admirat burtici frumoase..care mai de care..madutza, ce sus era cristi la 40 saptamani, nu se lasase sarcina cam deloc, nu ? anaxena tu la 40 sapt nu aveai pic de sunculite pe coapse, solduri,fund,picioare..nu stiu de ce ti-e frica acum..ca tare bine aratai..in locul tau, as mai face cativa bebici ca tare bine iti sta pupici la toate burticutele pe care le-am admirat- alina, dea, roxy, georgeiuly, iony, stefyapost, etc..oi fi iutat pe cineva? sper ca nu..

stefyapost, eu cu sarea nu stiu..eu nu prea tin cont, desi si mie imi retine organismul apa si mi se umfla picioarele

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

pai din cauza asta vreau si eu sa schimb sarea..cred ca din cauza ca retin apa se muta si acul la cantar cu asa viteza...pt ca este ilogic la cat mananc sa pun asa repede...si sarea sa o elimin de tot nu pot...am nevoie de putin gust la mancare

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stefy, nu cred ca faci mare lucru prin schimbarea sarii... adik daca tot mananci putina, cea medicinala (desi nu am auzit de asa ceva) nu va face nici o diferenta fata de cea normala. Umflarea picioarelor este f frecventa in sarcina. Mai bine incerci sa bei mai multa apa si incerci sa stai cu picioarele ridicate de cate ori ai posibilitatea.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata nani....ce bine e sa dormi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

gata nani....ce bine e sa dormi!!!!

eu am dormit doar o jumatate de ora, ca s-a trezit cristi mai repede

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

am auzit si eu treaba asta cu sarea si umflatul picioarelor , daca chiar ai aceasta pb cred ca ar trebui sa reduci cantitatea consumata

Mergi la inceput