Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu am zis ca e destul de maricica, depinde din ce parte e facuta poza. asta ultima e facuta de sus de asta pare asa mare, dar intr-adevar e destul de sus sarcina deja ca o simt la vreo 3 degete sub golul de la stomac. nuuuu nu ma deranjeaza nici sa ma aplec, incalt, etc...inca

mami x2 , de printesica si printisor s 23

super burtic de printisor

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

sar'mana !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu mi-ash masura burtica...acum am talie..dar mai incolo?de unde talie?eu zic sa ne-o masuram in jurul buricului

am la usha 9 sacosi cu haine de-ale mele si de-ale Mariei pe care tre sa le duc la mama..ma gandesc cu groaza de cate ori tre sa cobor sa le duc la masina,stau la 4!!!dc le bag in casa,iar fac morman si n-am facut nimic,uratzi-mi succes

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

pai la acea fosta talie ma refeream eu adic in jurul buricului
succes la carat

Mergi la inceput

wwwoowww alina ce maree e burticuta!!!! si frumoasa!!!!

anaxena unde e mami burticuta ta??? ca nu se vede aproape deloc!!! la maria era multttt mai maricica!!

Mergi la inceput

apropo de etaj eu stau la etj 10 si ieri cand s-a oprit lunina vreo 4 h tocmai ne pregaream sa iesim pe fara si lift pauza... asa ca va imaginati ce frumos coboram de la 10 cu bb ...dar una e sa cobori alta sa urci 10 etaje nu??? si nu am vrut sa ma intorc pana nu dau drumul la curent asa ca am stat pana la ora 10 jumate afara!!

Mergi la inceput

multumesc yasmi

Mergi la inceput

hapiness multumesc de raspuns. tot in ceata sunt si nu stiu care sa o comand... eu am gasit si mai ieftin pe un site. 40 lei cu tot cu transport.

am fost si mi-am cumparat colanti grosi, vatuiti pe dedesubt, rimel, am gasit dres cu banda de 50 den ceea ce cautam, un ruj rosu teapan (acum sa vad daca am curaj sa il si folosesc la nunta ), plus cateva lucrusoare pt iasmi.

aaaa si maine-poimane ajunge pachetul de la mami cu hainutele de bebe si pt iasmi!!!

Mergi la inceput

alina cum de esti pe aci la ora asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna vorbaretelor!! va pupici....am intrat repede pt o intrebare...ce stiti despre sarea medicinala in sarcina??? ca as vrea sa cumpar si eu si nu stiu cat este de buna..ca cica are potasiul in loc de sodiu si potasiul fff mult in sarcina nu-i f bun....voi stiti ceva despre asta????
v-am tzucat dulce
vb de la 'scarbici'

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

yasmi am intrat sa pun poza si am mai citit putin, bineinteles ca bb e calare pe mine

Mergi la inceput

alina pai naty nu face nani???

stefy eu nu stiu, habar nu am ce sare am in bucatarie...

Mergi la inceput