Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
fetelor merg sa ma intind putin. si vreau sa ies dupa aia si pe afara sa iau aer.

S-a intamplat minunea mult asteptata
22+
Monas spune:
lalely: chiar nu inteleg . dr tau e acelasi care-ti face si ecografia? daca este acelasi, atunci cred ca-i e lene sa faca ecografie morfofetala specifica acestei perioade, pentru ca alt motiv chiar nu vad. daca vrei, poti merge oriunde in alta parte si sa faci triplu test. Acum e cvam tarziu pt dublu test. insa nu e tarziu deloc pt triplu.
15+
anaxena spune:
pauzaaaaa!!!gata acum sa ma duc la munca!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
19+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
scrish spune:
madutza, multumesc pentru cuvintele frumoase
intr-adevar, cand asezi totul asa cronologic e mult mai frumos totul
toate bazaconiile care le am in cap sunt convinsa ca sunt din cauza hormonilor, ca daca ma apuc sa le desfiintez cu argumente logice nu dureaza prea mult....nu stiu, ma simt foarte frustrata ca nu mai pot sa fac toate lucrurile pe care le faceam inainte, frustrata ca e evident ca incep sa am nevoie de ajutor (eu care faceam totul singura), teama fata de marele necunoscut ce urmeaza (desi astept momentul cu mare nerabdare)...tot felul de ganduri care mi se par absolut fara sens dar pe care totusi le am si ma intristeaza...
trec eu si de hopul asta...mai ales k azi tb sa schimb semnatura, intram in sapt 17![]()
s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza [brOare ce poate sa fac un doctor cu juma de masea buna si fixa si juma clatinand? ![]() BB on board!!! 18+ |
Iti spun eu ce: Pe cea fixa o imbraca iar pe cea mobila, daca mai e buna radacina, se foloseste de ea si o imbraca si pe asta, daca nu mai e, atunci iti pune pivot si pune alta maselutza la loc.
Daca medicul este bun, o sa faca treaba de juri ca sunt maselutzele tale.
Asa ca nu te panica. Se rezolva, insa este de lucru, ptr ca se ia amprenta, se fac la tehnician etc.
Mamica fluturasului Andrei si
22+ 
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
anaxena spune:
eu mi-ash masura burtica...acum am talie..dar mai incolo?de unde talie?eu zic sa ne-o masuram in jurul buricului
am la usha 9 sacosi cu haine de-ale mele si de-ale Mariei pe care tre sa le duc la mama..ma gandesc cu groaza de cate ori tre sa cobor sa le duc la masina,stau la 4!!!dc le bag in casa,iar fac morman si n-am facut nimic,uratzi-mi succes
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
19+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
strumphitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Iti spun eu ce: Pe cea fixa o imbraca iar pe cea mobila, daca mai e buna radacina, se foloseste de ea si o imbraca si pe asta, daca nu mai e, atunci iti pune pivot si pune alta maselutza la loc. Daca medicul este bun, o sa faca treaba de juri ca sunt maselutzele tale. Asa ca nu te panica. Se rezolva, insa este de lucru, ptr ca se ia amprenta, se fac la tehnician etc. Mamica fluturasului Andrei si 22+ ![]() Am produse la bazar. Ajuta si tu! |
sper sa dau peste un dentist bun si sa imi salveze ce mai ramane acolo din maseluta dupa ce scoate bucatica mobila , chiar nu vreau sa raman stirba
anul trecut in ro la euroclinic am dat peste un dentist super de treaba, mi-a salvat cateva maselute , chit ca nu mai era mai nimic bun din ele, dar a lucrat aproape o luna jumate la ele si nu am ramas cu gauri multe prin gura, am numai 2 masele lipsa in rest le am pe toate acum in gura
aici e gratis totul pentru gravidute si e super ca de nu ar trebui sa scot multe sute chiar mii de lire pentru dentist ca e scump tare chit ca esti asigurat la sistemul public de sanatate NHS, chiar si moasa mi-a spus daca am probleme cu dintii acum sa ma duc sa ii fac ca e gratis totul
BB on board!!!
18+
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui anaxena eu mi-ash masura burtica...acum am talie..dar mai incolo?de unde talie?eu zic sa ne-o masuram in jurul buricului am la usha 9 sacosi cu haine de-ale mele si de-ale Mariei pe care tre sa le duc la mama..ma gandesc cu groaza de cate ori tre sa cobor sa le duc la masina,stau la 4!!!dc le bag in casa,iar fac morman si n-am facut nimic,uratzi-mi succes Ana-Maria mami de 19+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu zic sa le legi bine de tot la gura, si sa le arunci de la geam

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
am hranit si eu copilul, acusi il bag la somn si ma intind si eu putin.
Ne auzim pe seara 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui anaxena m-am uitat si eu pe poze bb_yasmi e o burtica veritabila de baietel,nu mi se pare ca ai pus pe laterale Ana-Maria mami de 19+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |

asta spuneam si eu 
mami x2 , de printesica
si printisor
s 23