Fluturasi de martie-aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

OFFF nimeni nu ma intelege...la al meu sotz nu ii pot spune nimic ca imi spune ca am luat-o razna cu kg.... a mea mama ma cearta ori de cate ori ma suna .... sa pun mana sa manac...:( ca doar sunt gravi (vechea gandire...)
deci eu NU ma plang ca sunt grasa acum si nici nu imi spun oful aici pt a primi complimente!!!!! ci ca simt ca incep sa nu imi mai pot controla greutatea.... si daca iau kg in ritmul 1 kg/sapt iarasi ajung aproape de 25 kg puse si aici cu voi (sunt cateva fete care ma inteleg) este singurul loc in care ma pot exterioriza .
zicea bine anaxena ca dupa sapt 20 e tot mai greu de controlat greutatea

hai sa vedem, mai spuneti si voi ce mancati zilnic, sa ne mai dam ideei de mancaruri sanatoase si light. catank sa nu vii cu ideei de castravete cu miere sau ciorba de bostan

off parca vad ca acusi imi bag picioarele si scot bateria de la cantarul din baie si mananc tot ce imi doresc sa ma fac cat casa daca asa imi e firea

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

yasmi scoate bateria!!

acu serios vorbind si eu ma confrunt cu aceeasi pb darcam asa se intampla in a doua parte a sarcinii e cam greu de evitat
ca meniu eu nu pap light asta e clar de ex azi: dimi 1cana lapte+cozonac, pranz 2portii de budinca si struguri iar acum paste carbonara o portie maaaare +un croasant max deci te-ai lamurit ca nu prea ma uit ce pap...aa ai eu nu prea mananc carne adic nu ma omor cu ea prea tare o data la ateva zile asa...

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, eu nu vreau retete light, eu vreau din alea gustoase cu muuulte calorii prajeli, afumaturi, muraturi

Deci , sorry, de la mine sa nu astepti retete light

Merg sa fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

OFFF nimeni nu ma intelege...la al meu sotz nu ii pot spune nimic ca imi spune ca am luat-o razna cu kg.... a mea mama ma cearta ori de cate ori ma suna .... sa pun mana sa manac...:( ca doar sunt gravi (vechea gandire...)
deci eu NU ma plang ca sunt grasa acum si nici nu imi spun oful aici pt a primi complimente!!!!! ci ca simt ca incep sa nu imi mai pot controla greutatea.... si daca iau kg in ritmul 1 kg/sapt iarasi ajung aproape de 25 kg puse si aici cu voi (sunt cateva fete care ma inteleg) este singurul loc in care ma pot exterioriza .
zicea bine anaxena ca dupa sapt 20 e tot mai greu de controlat greutatea

hai sa vedem, mai spuneti si voi ce mancati zilnic, sa ne mai dam ideei de mancaruri sanatoase si light. catank sa nu vii cu ideei de castravete cu miere sau ciorba de bostan

off parca vad ca acusi imi bag picioarele si scot bateria de la cantarul din baie si mananc tot ce imi doresc sa ma fac cat casa daca asa imi e firea

mami x2 , de printesica si printisor s 23

depinde si fff mult de organism...fina mea a nascut acum 2 sapt...avea 8 kg in plus si a nascut un bebe sanatos de 3.100...a mancat ce a vrut toata sarcina,ba chiar destule dulciuri...singura faza a fost ca nu a avut destul lichid amiotic si a durut-o burta ff mult pe timpul sarcinii..in rest ...totul extra..este la al 2-lea bebe si are un corp,piele,abdomen de iti vine sa o bati de ciuda....alt exemplu...prietena care a nascut acum 1 an...nu a pus gura pe sare,a mancat numai fierturi si salate,nu a mancat dulciuri,nu manca dupa ora 18,mergea 3 km zilnic,inota si uite asa a pus 17 kg...si a facut un bebe cam mititel care este inca slabuta si dr ii spune ca asta se datoreaza faptului ca nu s-a alimentat cum trebui....alt exemplu...prietena mea cea mai buna...a nascut acum 1 an si ea...a mancat ce a vrut(extra mult)fara exercitii...a pus 30 de kg..a nascut un bebe de 2.500..cam mica...dar copilul acum este super bine ...deci...sa faci foame nu-i un lucru bun
eu daca ma abtin,ma abtin de la prajeli si mai stiu eu ce tampenii, pt ca stiu ce organism am..daca beau apa se vede la cantar...dar nu fac foamea...mananc cum mancam si inainte

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

ce coincidenta,eu tocmai mi-am cumparat inlocuitor de sare de la farmacie..arata cam ciudat,e praf fin ca zaharul pudra...incerc azi o salata sa vad cum iese...va anuntz!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ce-i??? cum se numeste?? ce contine??? e buna in sarcina??? siiii...ce gust are???? cam multe intrabari

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

inlocuitor de sare ,contine: clorura de potasiu,clorura de amoniu,glutamay de potasiu,acid citric,amidon de porumb,e buna in sarcina,are gust SARAT

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput