Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
no bine dragele mele ... din pacate, locul meu nu mai este pe aici, la acest topic. bine ar fi daca as reusi sa ma desprind definitiv de acest forum, insa, mi-am facut prietene bune si am indragit fete la care nu pot renunta ..
imi pare rau ca in 99% din cazuri se vede paiul din ochiul cuiva, dar nu barna din ochiul propriu ..
imi pare rau ca, poate, am parut cateodata vehementa ..
imi pare rau daca am lasat vreodata impresii gresite ..
n-am ajuns pana unde sunt in viata, ca sa fiu jignita pe forum, pentru ca vorbele mele sa fie rastalmacite si intoarse pe fata si pe dos si lumea sa aplaude in cor, sa fiu tot eu trasa de maneca sa incetez ..
poate ca de acum incolo va fi mai multa liniste pe aici si va domni o atmosfera zen ..
va doresc sa aveti parte numai de bine si sa aveti in jurul vostru numai oameni minunati!
Dana15 spune:
Mamici dragi, multumesc din suflet pentru urarile de ziua Anei! multumesc mult! sa dea Dumezeu ca binele dorit noua sa vi se intoarca inzecit!
La multi ani Tudor! sa fii sanatos si sa iei tot ceea ce este mai bun si frumos in viata aceasta!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 doua intrebari va rog 1, mai e vreun dovlecel fara dinti? 2, voi ce fel de biscuiti le dati? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Noi avem 4 dinti doi sus si doi jos(astia-s primi si-s si strambi), pe centru.
Biscuiti ii dau Nestle pt ca asta mananca prietenii nostri si trebuiau sa se potriveasca la gustarea din parc si pt ca am prins o promotie 2+1 si i-am luat 6 pachete care or sa-i ajunga pana la anu' pt ca prefera covrigii de buzau si pt ca eu prefer sa-i dau fructe ca gustare si ma folosesc de biscuiti si covrigi doar cand nu suntem acasa.Parerea mea e ca daca trebuie sa-i dai biscuiti si mananca multi e bine sa-i faci tu ca cei din comert au o gramada de "chestii".
Nu ma ia somnul pana nu termin de citit asa ca mai stau si eu pe aici.
Am inteles din discutiile voastre(mi-as dori sa nu fie asa) ca unele fete s-au suparat si si-au facut casuta noua?! Imi dati si mie adresa sau e cu suparare?
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui laura78nico Moni_iulia scuze...l-am facut fetita pe Tudor, poate al doilea va fi fetita Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Sa te auda Dumnezeu! Desi, mi-e cam frica sa mai fac unul dpdv financiar.Acum vreo doua luni inca mai vroiam un bb dar acum parca nu m-as indura sa dau banii pe ecografii in loc sa-i iau lui Tudor ceva.Si mi-e totusi asa de greu sa-l privez de dragostea de frate dupa care am tanjit eu toata viata(singura fiind la parinti).Am pastrat toate hainutele si folosim o metoda contraceptiva rudimentara si Cineva acolo sus va sti cum sa le aseze.
diamar78 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta no bine dragele mele ... din pacate, locul meu nu mai este pe aici, la acest topic. bine ar fi daca as reusi sa ma desprind definitiv de acest forum, insa, mi-am facut prietene bune si am indragit fete la care nu pot renunta .. imi pare rau ca in 99% din cazuri se vede paiul din ochiul cuiva, dar nu barna din ochiul propriu .. imi pare rau ca, poate, am parut cateodata vehementa .. imi pare rau daca am lasat vreodata impresii gresite .. n-am ajuns pana unde sunt in viata, ca sa fiu jignita pe forum, pentru ca vorbele mele sa fie rastalmacite si intoarse pe fata si pe dos si lumea sa aplaude in cor, sa fiu tot eu trasa de maneca sa incetez .. poate ca de acum incolo va fi mai multa liniste pe aici si va domni o atmosfera zen .. va doresc sa aveti parte numai de bine si sa aveti in jurul vostru numai oameni minunati! |
Hai mami, nu ne lasa balta, macar pt fetele de care zici.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui diamar78 Si tocmai ii spusesem Danei dincolo sa treaca pe la noi ca e atmosfera prietenoasa. Moni, ce frumusel e Tudorita si vesel nevoie mare. Mi-a placut tare mult de el. Sotul era in spatele meu cand ma uitam la filmulet si nu stia ce fetita am filmat la noi in camera ca avem mocheta la fel. Noi tot cu muci in nas dupa 7 zile de antibiotic de la care s-a ales si cu diaree/ scaune moi explozive. Nu are decat 2 pe zi deci nu stiu daca e/nu diaree. Explozive ma gandesc eu ca pot sa fie si din cauza ca el mai nou doar suge si asa facea el scaunele cand era mic si manca doar san. Si tocmai ii spusesem Danei dincolo sa treaca pe la noi ca e atmosfera prietenoasa. Cristina, care mai e atmosfera pe acasa? Elle, ai schimbat gradinita Evei? Ioana, asa-i spune mai nou "film"? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
Am luat-o din dedeman saptamana trecuta pe motiv de stationare indelungata a lui T pe parchetul rece,in toate colturile posibile, si-i tare calduroasa.A devenit locul nostru de joaca preferat.
Pupici puiului bolnavior!Nu-i dai si ceva prafuri(parca biotics baby) pe timpul tratamentului cu antibiotic?
diamar78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Noi avem 4 dinti doi sus si doi jos(astia-s primi si-s si strambi), pe centru. Biscuiti ii dau Nestle pt ca asta mananca prietenii nostri si trebuiau sa se potriveasca la gustarea din parc si pt ca am prins o promotie 2+1 si i-am luat 6 pachete care or sa-i ajunga pana la anu' pt ca prefera covrigii de buzau si pt ca eu prefer sa-i dau fructe ca gustare si ma folosesc de biscuiti si covrigi doar cand nu suntem acasa.Parerea mea e ca daca trebuie sa-i dai biscuiti si mananca multi e bine sa-i faci tu ca cei din comert au o gramada de "chestii". Nu ma ia somnul pana nu termin de citit asa ca mai stau si eu pe aici. Am inteles din discutiile voastre(mi-as dori sa nu fie asa) ca unele fete s-au suparat si si-au facut casuta noua?! Imi dati si mie adresa sau e cu suparare? Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) Romania- The land of choice |
Intra la prieteni dintotdeauna la dovlecelu' vesel.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Ellenuta no bine dragele mele ... din pacate, locul meu nu mai este pe aici, la acest topic. bine ar fi daca as reusi sa ma desprind definitiv de acest forum, insa, mi-am facut prietene bune si am indragit fete la care nu pot renunta .. imi pare rau ca in 99% din cazuri se vede paiul din ochiul cuiva, dar nu barna din ochiul propriu .. imi pare rau ca, poate, am parut cateodata vehementa .. imi pare rau daca am lasat vreodata impresii gresite .. n-am ajuns pana unde sunt in viata, ca sa fiu jignita pe forum, pentru ca vorbele mele sa fie rastalmacite si intoarse pe fata si pe dos si lumea sa aplaude in cor, sa fiu tot eu trasa de maneca sa incetez .. poate ca de acum incolo va fi mai multa liniste pe aici si va domni o atmosfera zen .. va doresc sa aveti parte numai de bine si sa aveti in jurul vostru numai oameni minunati! |
danangie spune:
Buna dimineata,
Se pare ca avem moment de insomnie. Si eu azi am zi de curatenie. Si trebuie sa fiu fresh.
KEMSY ii dau de la Plasmon si i-am luat si de la Milupa.Si uneori ii mai "scap" si un biscuite obisnuit. Aia i se par mai interesanti.
Mattia are doar 2 dinti. Alessio la varsta asta avea gura plina.
Ma dor soldurile si spatele..
SANTORINI LA MULTI ANI FERICITI!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Lali_mete spune:
Buna dimi!
Ce fac eu la ora asta?Mananc ciocolaaataaa . ee,nu va ganditi ca e cu multa cacao,e cioco "de casa",ca de la asta nu imi vin rau si imi trezeste si amintiri placute!Paul inca doarme,eu nu mai am somn ca aseara am adormit devreme,le 23 si un pic.
Kemsy Haideti sa ne adunam TOATE si sa povestim de dovleceii nostri iubiti. Asadar, Loris tipa!!Mai, si face o gurita rotunda de-mi vine sa-l mananc . Uneori tip si eu cu el, ca diversiune |
Indemnul este de urmat . Si eu tip cu el cand tipa prea tare,si se uita asa uimit la mine,cred ca el crede ca m-am dilit in momentele alea .
Cu parola de la webshots nu te pot ajuta,nu am avut-o deoc. Stiu ca se discuta despre stergerea contului mai in vara,cand cu pedofilii aia,habar nu am daca a fost sters sau mai exista.
Kawa eu am precizat ca nu ma uit cine e online si cine nu,ca eu am si mess-ul deschis aproape non-stop si nu prea ma uit cine m-a buzz-uit,deci "online" nu e un indiciu bun .
Ai mare dreptate cu prioritatea,logic ca prioritate are copilul,nimeni nu a insinuat altceva. Nu inteleg de ce cand cineva spune ca e pustiu pe aici imediat se aduc argumente cum ca orice altceva este mai bun de facut decat sa se scrie pe forum. Eu chiar daca scriu pe forum,nu inseamna ca Paul e cuminte,doarme toata ziua si se joaca singur. In nici un caz. De cand a inceput sa mearga de-a busilea si sa se ridice in picioare a stricat 3 mouseuri,2 tastaturi ,a dezmembrat niste boxe ,plus doua taste la laptop sarite de mult . Incep mai multe mesaje de-a lungul zilei,nu termin decat unele dntre ele pentru ca cel mai adesea imi inchide tot,apasa butonul de la tripla de la tv si pc si se inchide tot.
Si iti dau dreptate si cu "timpul". Eu la asta m-am referit,la facut timp de comentat ,nu la comentat intr-un topic sau altul. Si eu intru si la "gashca de constantza" si la "cafeneaua noastra vesela" si nu a venit nimeni sa ma traga de maneca de ce scru mai multe mesaje intr-o parte sau in alta.
Si pana la urma ai gasit o nunta la care sa mergi sa nu o dezamagesti pe Anamaria ? Ca eu stept rabdatoare sa ii urez sotului tau in iunie .
Diamar pai este mami atmosfera blanda,mesajele mele au avut ton bland,de chemare,nu de jignit,nu de ripostat,nu de frustrare,nu de repros,aveam si o floricica in mana,in gandul meu,pentru fiecare fata care ne mai spune cate ceva.Va mituiesc . Si nici alte mesaje nu mi s-au parut " cu colti ".
Suede cand am citit partea cu "odiseea parasita" stii ce mi-a aparut in minte? Imaginea aia din filmele western,in care cineva mergea sa viziteze un sat de ala frumos,in camp,si se rostogolesc tufisurile alea uscate si se tranteste usa la taverna .( in fiecare film de genul asta am vazut aseenea imagine) Semn ca nu mai e nimeni acolo,sau se pregatesc de duel .
Liliachio stau eu o saptamana cu fecior'tu ,daca sta si el cu mine ,numai sa te odihnesti si tu,stau si cu Alex de Raluka,si ea are nevoie de somn.
Paul nu a mers pana acum nici un pas,nu a cazut decat ieri din picioare,dar pana ieri avea o moaca de om terifiat cand statea singurel de ziceai ca l-a batut cineva cand a stat singur . Nu imi explic ce ii sperie,poate senzatia ca nu mai au sprijin,ca acum cad si se lovesc..eu asa cred.
Raluka am vazut ieri pozele voastre de la petrecere ,super toate,iar tu ai o fata asa senina si mandra de puiul ei ! Eu te admir mult pentru rabdarea pe care o ai,perseverenta . Nu am putut sa nu observ cate carti despre plante ai ,iar cea mare este "ghidul sanatatii familiei" ? ,sa-mi si mie din determinarea ta,ca eu ma apuc de multe lucruri pe care nu le mai termin.
Ioana vin sa stau si cu Carol,si mergi tu de te tunde si vopseste,ok?
SA iti faci si manichiura si pedichiura,si un epilat super si gata,il tin pe Carol inca doua zile pentru ca sotz al tau sa isi redescopere sotia de altadata . nu ca cea noua cu copil mic si par ravasit ar fi prea rea !.
Cat despre intrebarea ta,ce fel de copil avem,eu cred ca am putin din toti ,ca are momente si momente.
Biscuiti i dau cand populari ( exact de aia care seamana cu petit la aspect dar sunt simpli si usor dulci),cand de casa.ii papa si goi si cu banana,intr-o mana tine banana si in ealalta biscuite,si musca pe rand din ambele parti. Biscuiti cu zahar ii dau exact din acelasi motiv ca si tine,nu pot sa merg la extreme,sa nu ii dau ceva deloc. Zic eu ca e mai bine sa il obisbnuiesc cu putin,si mai arziu si sa ii explic de ce mai putin si nu mai mult. Sa nu ii dau voie deloc mi se pare greu.
Rondele de orez nu am luat pna acum,dar ii dau orez expandat de la Kaufland ,pus in lapte,si ii place. Eu nu stiu sa fac orez cu lapte ,nu reusesc saa il fac bun,dar cu ala nu dau gres .
Danangie tin pumnii sa iasa masa de aniversare la Mattia cum vrei tu,si nu te obosi foarte mult. Ai terminat curatenia? Sau azi vine fata sa te ajute?
Nela foarte tare linkul postat de tine,am citit cateva pagini aeara si la unele ma gandeam si eu intr-o zi,si parca a fost si aici spus de Biaz [parca,ceva asemanator,lucruri pe care nu credeam ca le vom face. Ar fi interesant de citit si chestii pe care am fi vrut sa le stim si nu ni le-a spus nimeni .
Moni_iulia si Paul danseaza fara muzica,sau cand aude claxoanele la masini,sau trece trenul,sau suna telefonul fix ,aud ritmuri in orice picii astia !
Si acum vreau o cafea,ca scriu de la 6 fara .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi