Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 6
kemsy spune:
Hello again!
NelaM, ma bucur sa te mai citesc, nu prea mai stiam de tine. Am inteles ca ti-ai luat concediu fara plata ca sa mai stai cu Nazdravana si ca veti pleca in vacanta.Where? Pup Banana sa-i iasa repede dintisorul si sa nu o chinuie.
Si lui L ii iese al 7-lea dinte. In afara de o ora de tipete acum vreo cateva nopti si saliva din belsug, nu are multe semne. M-am uitat la gingiile lui si par sa se pregateasca mai multi dinti sa scoata ...nasul in lume.
lali, dar vad ca doarme Paulica, nu se incurca!
Am uitat ce mai vroiam sa zic...
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 doua intrebari va rog 1, mai e vreun dovlecel fara dinti? 2, voi ce fel de biscuiti le dati? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
noi suntem tare dintos, ba chiar e alb la un canin si of course foarte marait pe tema.
biscuiti ii dau de la organix, luati din real mai ieftini sau tot de acolo orez expandat role mici, gasesti la partea de bio.
Poze cu Printul mai vedem?
kemsy spune:
Noi mancam biscuiti Mellin si Plasmon. (astea sunt aici). Nu m-am gandit sa-i dau si altfel de biscuiti dar mi-ati dat idei sa caut si eu integrali sau din orez.
danangie, tu ce biscuiti le dai la baieti?
Lui L ii plac mult, mi-i cere dimineata si la gustarea de amiaza, stie unde ii tin si numai ce il aud "hi", "ih"ih".
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
buna seara, noi mancam ca biscuiti rondele d-alea de orez expandat, sunt de la organix dar sunt foarte scumpi, eu cumpar felii d-alea, au si aia de la riso scoti, la real au bio si-s foarte ieftini, cam 4 lei pungoiul. toate magazinele au...ai mei sunt fani. la gima au unii bio cu quinoa, mei si altele din categoria aia, sunt mai scumpi, cam 8 lei. partea buna este ca biscuitii astia nu au zahar, conservanti sau coloranti, mai ales ca eu nu le dau zahar puilor.... noi...bine...am prins 10 minute si vroiam sa va zic si cum facem noi in materie de crantanit toata ziua. va salut, cand mai am timp va mai vizitez Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
ma faci sa ma duc maine din nou la Real. alaltaieri am stat vreo 2 ore in magazin si o buna parte de timp am cautat biscuiti de care sa pot da copilului si nu am gasit. la raionul de copii nu exista decat nestle si hipp si unii de la rostar numai buni daca vrei sa omori pe cineva. iar in partea cu biscuitii de oameni nu am gasit. la auchan erau unii cu quinoa dar aveau si ciocolata ma mai duc o data... numai de-ar fi fost unul mai aproape
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
mi-ati dat o idee cu rondelele alea expandate. o sa ii dau si eu sa vad daca ii plac!
eu ma bag la un film alaturi de sotiorul meu la cinema plapumex si apoi nanescu
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
laura78nico spune:
Apropo de biscuiti...eu ii dau mai rar.Umii de la Leipniz .Dar mai cu placere mananca pandispanul.
pupici si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanna81
ma faci sa ma duc maine din nou la Real. alaltaieri am stat vreo 2 ore in magazin si o buna parte de timp am cautat biscuiti de care sa pot da copilului si nu am gasit. la raionul de copii nu exista decat nestle si hipp si unii de la rostar numai buni daca vrei sa omori pe cineva. iar in partea cu biscuitii de oameni nu am gasit. la auchan erau unii cu quinoa dar aveau si ciocolata ma mai duc o data... numai de-ar fi fost unul mai aproape Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
ii gasesti la sectiunea cu produse bio, pe cel mai de sus raft. tot asa pentru pui eu am luat d-astia expandati de kamut, cand nu am gasit orez. p-aia ii gasesti la plafar
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
suede spune:
Buna seara,
Doar nu ati crezut ca m-am suparat .
Cum as putea eu sa ma supar pe prietena mea Uka,mentorul celuilalt topic?
Urari am primit si in alte parti,deci nu era obligatoriu pe DC...
Recunosc ca am facut um mic test si am vrut sa vad ce se intampla cand exista pareri contradictorii.
Interesant este ca topicele au fost animate ...,deci tot am reusit ceva!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
diamar78 spune:
Si tocmai ii spusesem Danei dincolo sa treaca pe la noi ca e atmosfera prietenoasa.
Moni, ce frumusel e Tudorita si vesel nevoie mare. Mi-a placut tare mult de el. Sotul era in spatele meu cand ma uitam la filmulet si nu stia ce fetita am filmat la noi in camera ca avem mocheta la fel.
Noi tot cu muci in nas dupa 7 zile de antibiotic de la care s-a ales si cu diaree/ scaune moi explozive. Nu are decat 2 pe zi deci nu stiu daca e/nu diaree. Explozive ma gandesc eu ca pot sa fie si din cauza ca el mai nou doar suge si asa facea el scaunele cand era mic si manca doar san.
Si tocmai ii spusesem Danei dincolo sa treaca pe la noi ca e atmosfera prietenoasa.
Cristina, care mai e atmosfera pe acasa?
Elle, ai schimbat gradinita Evei?
Ioana, asa-i spune mai nou "film"?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
moni_iulia spune:
Seara buna!
Va multumim inca o data pt urari si vi le intoarcem inzecit(ca si asa n-am apucat sa felicitam decat vreo doi dovlecei la momentul potrivit)!
Va mai lasam un www.youtube.com/watch?v=C_0Eq9TQK6w" target="_blank"> filmulet de azi si promit sa revin curand cu un album foto la care voi incepe sa lucrez de maine ca acum sunt rupta.Ne-am petrecut cu vreo doi prieteni pici la mall si cu altii mai mari acasa.De sambata o tot tinem in petreceri si musafiri si inca n-am terminat cu toti.Motul o sa-l taiem in primavara ca suntem satui de vreme mohorata(anul trecut era exact la fel) si vrem sa petrecem pe caldura la curte.
Pentru ca sunt nerecuperata n-am citit petrecerile voastre de mot si daca aveti ceva info(ce se pune pe tava,cadouri nasi,diverse obiceie) salvate va rog sa mi le trimiteti si mie.
Cred ca maine avem zi de nani ca azi a dormit doar o ora la pranz(atunci cand doarme trebuie sa stau langa el in pat ca altfel nu doarme decat 40min, ca se mai trezeste din cand in cand se uita la mine si se culca la loc asa ca nu pot decat sa ma odihnesc in timpul ala) si a adormit la 23:15(in conditiile in care el doarme de pe la 21 in mod normal) iar la 23:14 dansa tinandu-se de pereti,fara muzica(nici n-am prea avut muzica azi).
Deja ma bag la fraze prea lungi si nu le mai pot procesa.Va pup!
Noapte buna!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice