Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi ani Santo,sa ai parte numai de bine,sa fii iubita si fericita ! Cati ani faci? 24? Hai sa ne traiesti si sa dai de baut! Felicitari pentru progresele puiului !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata tututror,

La multi ani Tudor asa mai cu intarziere. Sa cresti mare si sanatos.

La multi ani Santo. Sa te bucuri de Andreiutzu' si sa fii fericita.

Mai, eu am ajuns la zi cu cititul dar sa nu ma puneti sa raspund ca nu pot. Sorry ca nu mi-am facut temele dar de cand cu vremea asta urata, nu ma lasa Rares sa mai fac nik.

Avem si noi o noutate. De ieri suntem tunsulici. E tare amuzant asa tuns dar ma apuca plansul si acum cand ma gandesc cate plete au ramas in frizerie. Aproape ca vroiam sa ii pun sa mi le dea la pachet.

Poze o sa incerc sa incarc azi pe picasa daca o sa ma lase Rares. Sper sa fie de gashca si sa ma lase. Oricum nu sunt foarte multe dar macar asa cateva.

Va urez o zi senina in sufletele voastre daca afara e asa de urat.

Elle .

tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

'Neata,

Lali n-am drept de autor pentru ,,odisee parasita" .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SANTORINI!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

'Neata,

Scuze ,eu asa am retinut,acu ' nu mai modific .

Maaai ce vreme afara,e asa urat!! s-A TREZIT SI Paul,si-a papat lapticul si acum chiuie prin camera.

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Stai linistita!
Si la noi e la fel de urat...

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Citat:
citat din mesajul lui suede

'Neata,

Scuze ,eu asa am retinut,acu ' nu mai modific .

Maaai ce vreme afara,e asa urat!! s-A TREZIT SI Paul,si-a papat lapticul si acum chiuie prin camera.

Mergi la inceput

Poftiti la Prima tunsoare a lui Rares .

De la mot am lasat link pe mail.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

La noi e cel mai urat!!

Fi-miu e treaz de la 5 jumate, i-am dat mai inainte fructele si acu cerseste si din sandwichul meu.

Despre biscuiti: si eu ii dau belvita start cu lapte, 1/2 dim in fructe si 1/2 asa simplu, mai mult nu vrea el. Am incercat cu acele rondele de la organix, nu i-au placut deloc. Mi-a placut ce a zis Ioanna, ca in viata trebuie gasit un echilibru, sa nu cadem in extreme.

O zi buna.

Mergi la inceput

Eu ii dau biscuiti petit beure de la romdil pt a pe astia ii accepta. Pe mine m-a crescut mama cu biscuiti cu mere si uite ca nu am ajuns rau deloc. In consecinta, eu nu vad de ce nu i-as da cativa biscuiti pe zi daca el vrea. Nu pot sa mananc eu si sa il las pe el sa ii curga balele uitandu-se la mine. Iar sa mananc pe furis mi se pare miselesc.

Sincer nu i-am dat de la nestle sau hipp sau mai stiu eu ce pt ca am vazut ca si aia au zahar si toate prostiile dar sunt si scumpi si atunci.... Leipniz i-am dat si eu pt ca intelesesem ca nu au gluten.

Mergi la inceput

Monikus ce frumusele Rares asa tunsulici ! Eu sunt in dilema daca sa il tund sau nu,ii cam intra perisorul in ochi de-acum...

Mergi la inceput