Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 9
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Monikus ce frumusele Rares asa tunsulici ! Eu sunt in dilema daca sa il tund sau nu,ii cam intra perisorul in ochi de-acum... Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Multumim frumos Lali. Sa stii ca si noi eram in dilema dar se scarpina rau de tot la ochi si la nas si pe frunte si mereu avea zgarieturi asa ca am decis ca e spre binele copilului.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mamideandrei spune:
buna dimineata!
ce fac fetele? bine? dovleceii? au dormit mai mult azi, pe vreme ploioasa?
Monikus, Rares e un scump cu niste ochi superbi!
x_ggg, 5:30 zici? urat din partea lui
Ioanna
ANDREI
monikus spune:
citat din mesajul lui mamideandrei buna dimineata! ce fac fetele? bine? dovleceii? au dormit mai mult azi, pe vreme ploioasa? Monikus, Rares e un scump cu niste ochi superbi! x_ggg, 5:30 zici? urat din partea lui Ioanna ANDREI |
Al meu se ia de mana cu al Catalinei. Bine, e un pic mai bine la noi dar tinand cont ca se trezeste din ora in ora..... Ne facem noi mari.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
x_ggg spune:
LA MULTI ANI SANTORINI!
Din suflet iti uram sanatate, noroc si fericire, o viata in care fiecare zi sa iti aduca macar un zambet pe buze!
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Dupa cum v-am spus, nu am o stare prea roz, asa ca nu am multe de zis sau de comentat deocamdata.
Am insa 2 intrebari, sar'mana anticipat pentru raspunsuri.
1. Mamicile cu bebei care se trezesc tarziu si beau lapticul pe la 9/9.30 cum le faceti programul de masa peste zi, cate mese primesc si cum?
2. Mamicile cu bebei care au 4 mese/zi, la ce ora le serviti si in ce ordine?
Va pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
x_ggg spune:
Da, mai...5:30..ce sa ii fac..era intuneric bezna si el s-a dat jos din pat si se uita la beculetul ala rosu de la tv...nici acu nu vrea sa doarma..il mai las, sa vad daca pica singur
alex25 spune:
La multi ani SANTORINI
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Elle imi pare rau. Acum recunosc ca nu stiu ce te-a deranjat, nu am vazut nici un misto pe nicaieri. Dar inteleg perfect faptul ca atunci cand un lucru, un loc, un grup de oameni nu-ti face placere, trebuie sa faci o selectie si sa alegi lucrurile, locurile si oamenii care te fac sa te simti bine. Nu vad rostul altfel.
Te pup!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Ce ma mai sacaie uneori este propozitia" nu ma simt binevenita aici" pe care au scris-o mai multe persoane aici. Pai daca te deranjeaza ceva,zi mama ceva,ca stii vorba aia,"copilul care nu plange adoarme flamand!" Neste oameni care nu vor sa fie falsi asa ar face,sau la care nu le-ar fi teama ca daca spun adevarul nu mai sunt acceptati undeva. |
Si eu am spus ca nu ma simt binevenita aici, deci probabil mesajul mi se adreseaza si mie. Tocmai ca am spus adevarul, spune-mi unde si cand am fost falsa. In ultimele saptamani, cand scriu aici ori sunt ignorata, ori mi se vorbeste in contradictoriu. Da, asta inseamna ca nu sunt binevenita. Recunosc ca nu stiu de ce imi mai pierd timpul sa intru aici... Mai ales ca de cand s-au dus atatea fete faine de aici vad ca sunt altele care s-au hotarat sa scrie, pana acum citeau doar in umbra si nu scriau. Inseamna ca abia acum se simt in largul lor.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Ioanna81 spune:
buna dimineata
LA MULTI ANI, SANTO! sa fii sanatoasa, mamico si sa iti vezi stranepotgii mari!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!