Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

myky
LML IVAN

buna dimi

CRISM de cafea

io pe langa butoi. nu am prevazut:gandaci in bucatarie nou-noutza, super aranjata si utilata(factorul hotarator cand am decis pt apartam asta..) si lipsa apa calda si caldura (e calaie, uneori mai calda vreo ora seara). ma simt in capcana, fara optiune. speram sa stam aici pana plecam din tara, vreun an

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

mami nu vreau sa fiu indiscreta dar unde te-ai mutat? e bloc f inalt? tu esti la un etaj superior? caldura...acusica...dar apa calda...da asta e nashpa daca nu e....si gandaceii...trebuie si ei sa traiasca ....zic asta ca si io sunt disperata...desi am dat cu toate kk...
of..lasa ca se rezolva...tre sa vezi partea buna...ca esti cocoana de orash//

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

La multi ani Myky
La multe lunite Ivan

Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

myky
LML IVAN

buna dimi

CRISM de cafea

io pe langa butoi. nu am prevazut:gandaci in bucatarie nou-noutza, super aranjata si utilata(factorul hotarator cand am decis pt apartam asta..) si lipsa apa calda si caldura (e calaie, uneori mai calda vreo ora seara). ma simt in capcana, fara optiune. speram sa stam aici pana plecam din tara, vreun an

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

De gandaci poti sa scapi cu regent (nu stiu daca se mai gaseste insa) de la farmaciile veterinare.
Cu apa calda si cladura poate e o treba pasagera. Vecinii/administratorul ce zic de asta?
In alta ordine de idei daca nu ai alta optiune si e doar ptr un an, eu zic sa te obisnuitesti mai repede si gata . In fond trece f repede timpul .

nu ser mai gaseste regent..a luat al meu un inlocuitor ieri....sa vedem si cu ala....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Seara buna si de la noi!

Kiti deja doarme de la 21 si eu voi fi trezita iar la ore crude .

Trebuie sa va zic: mi-am luat masina de cusut! Am strans banii de la legatoare+o suplimentare, si intre un obiect de aur si masina de cusut am ales masina. Si deja i-am facut o husa ptr salteaua de la patut. Ca daca ii pun cearceaf normal, sapa pana la saltea. Asa ca ii bag salteaua direct in cearceaf-husa, si n-are decat sa racaie. Si sunt fff mandra, mai ales ca n-am mai cusut la masina. . Si cum dl a adormit devreme, trebuie sa termin in liniste restul de treaba, ca maine mare sarbatoare, mare!

Noi am scapat de muci. Kilele alea nu se conving usor a pleca, dar mai vedem.

Va si somnic usor!

sa stapanesti sanatoasa masina!
spor la treaba in continuare!
pupici mamicii harnicute!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

multumesc!
chiar am avut spor!
am cusut, am calcat TOT (adunate de mult)
facut compot...

m-am intrecut e mine

azi e sarbatoare asa ca nu fac nimic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Miki, ma bucur ca Andrei e bine, ma bucur mult. Imi pare rau de asa experientaSa folosesti cu spor masina de cusut, ma tenteaza si pe mine

Sa ne laudam si noi putinMaia, cu ajutorul Miremiei(ajutor in sensul ca ea a facut toata treaba), va avea de saptamana viitoare un super scaun de masina, Britax First Class Si luat de pe ebay, il asteptam(noi adica eu) cu nerabdare

Gata, somn de voie sa aveti nopti linistite

mami de fetita mica

Salut!

Multumim! O sa profitam de ea la maxim. Si sa stii ca merita investitia daca ai tragere de inima spre asa activitati. Nu merita sa iei daca nu-ti place. Mie mi-a placut mereu ideea de a avea asa ceva. Acum ma declar foarte incantata.

Andrei era mai bine, dar ieri a facut un puseu de febra... I-au mai redus din lapticul de la mamica lui si l-au hidratat. Probabil ca asa e la meningita la nou-nascuti. Cu suisuri si coborasuri. Sunt optimista dar am o temere in suflet. Om trai si om vedea.

Sa stapaniti sanatosi achizitia! Si asteptam impresii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

miki..mi-a placut faza cu antivirusul....si sa stapanesti sanatoasa masina de cusut....iar mi-am amintit ca .... nu mai zic cine sa nu zic prostii....a primit de craciun una...si era tAre dezamagita...sunt curioasa daca a folosit-o pana acu...

la mine a venit socrelul....cu prajituri din alea oravitoare si cozonac cu mac....( fetili mai facem un IOR sa ma scap de ele?) ce sa mai zic sunt dementiale...tot deschid frigi....si imi fuge mana inauntru.......in rest a fost cuminte...sa vad cum ma descurc azi....ca io sunt varza...

ce sa zic....astept sa treaca sezonul racelilor...sa se faca pufi bine....si sa vorbim despre...cadouri de craciun....

fetili sa avem o zi superba....

a...noua in sect 3..pe strada ne-au pus ieri banci..zeci de banci..si cosuri ..e bine nu? ei da....erau masinile parcate...acu nu mai poti trece cu carutul din cauza bancilor...sunt in extaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La multi ani Myky
La multe lunite Ivan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Sa ne laudam si noi putinMaia, cu ajutorul Miremiei(ajutor in sensul ca ea a facut toata treaba), va avea de saptamana viitoare un super scaun de masina, Britax First Class Si luat de pe ebay, il asteptam(noi adica eu) cu nerabdare

Salutari fetele
Cat a costat britaxul?
Un link, ceva ne dai si noua?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

aa,am uitat sa va spun k are 8 kile jumate si k vaccinul de noua luni se face la un an

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Ce vaccin de 9 luni?
Eu stiu ca de la 6 luni mai facem la 1 an

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

miki..mi-a placut faza cu antivirusul....si sa stapanesti sanatoasa masina de cusut....iar mi-am amintit ca .... nu mai zic cine sa nu zic prostii....a primit de craciun una...si era tAre dezamagita...sunt curioasa daca a folosit-o pana acu...

Dece si eu am masina de cusut si sunt f incantata de ea.
O am de 2 ani si chiar o folosesc
Mi-am facut la ea perdele, draperii, lenjerii.
I-am facut piticului Husa la saltea, aparatori pt patut...

Mergi la inceput