Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cris-m multam de cafea
eu azi o beau in liniste(cat mai doarme puiuta) ca a plecat tati la gradi cu Daria

referitor la antibiotice si eu am fost efectiv ingrozita cand la 2 luni dr i-a prescris 5 zile de augmentin cate 2 ml la 12ore.Mi se parea cel mai rau lucru care i se putea intampla.Ce a urmat cred ca stiti-5 saptamani de antibiotic cate 2 in paralel si fff puternice-cred ca nu am bagat eu toata viata in mine cat i s-a dat ei
dar stiam ca nu aveam alta sansa si ajunsesem sa nu ma mai gandesc cat antibiotic face ci sa ma rog sa isi faca efectul si sa scapam de infectie
dar acum sigur asta a fost o situatie speciala , de limita
dar ce vreau eu sa spun e ca nu atat antibioticul in sine ar trebui sa ne sperie ( daca e musai sa fie administrat) cat faptul ca se prescrie LA NOI mult prea usor si pt viroze care stiti cum se zice" cu medicatie trece intr-o saptamana iar fara in 7 zile"
exista insa alternetiva tratamentului homeopat
daca aveti norocul sa gasiti medicul bun pe mana caruia sa aveti curaj sa mergeti
eu am o prietena,medic la Sf Ioan in Bucuresti care isi trateaza copii doar homeopat .Astfel baiatul cel mare pana la 5 ani nu luase niciodata antibiotic( si nu ca nu ar fi fost niciodata bolnav).Prima data a fost nevoita sa-i dea cand,la munte fiind, a facut un abces urat si pt ca dura pana sa ajunga la stomatolog i dat ca nu trecea pana nu ii facea drenaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si mai voiam sa zic ceva
legat de muntii de jucarii care incep sa se adune fara ca pufii sa mai fie atrasi de ele
eu fac cam asa( valabil de cand era Daria mica)-las putine la indemana si le schimb cam la 1 saptamana( la Miruna ) si la 1 luna (la Daria)
iar pt Miruna cel putin cand le scot i le "vand" cu maxim entuziasm
si o perioada e liniste pana le cerceteaza
plus ca daca le-as tine pe toate la indemana nu as mai avea pe unde calca iar ele nu ar fi mai ocupate cu ele
Daria chiar daca le stie tot se bucura cand le scot iar iar pt Miruna sunt ca si noi

zilele trecute trebuia sa plecam undeva deci aveam de pregatit hainele pt fete ,bagaj... si nu stiam ce sa-i dau Mirunei.Asa ca la viteza am pus intr-o sticla de 250 ml de aia plata de plastic niste orez,sotul a mai imbunatatit jucaria si o-a adus niste boabe de porumb si alune din gradina si asa am putut sa ne vedem de treaba.Miruna a avut si ea treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!

Venim si noi dupa o noapte cu frecus si treziri fara numar pana la 4 , plans de neconsolat pe la 7 . Urasc sa fie bolnavi . Mie parca mi-a trecut instantaneau sau n-am apucat eu sa ma mai gandesc .

Haircut - cand ma gandesc ca din cauza mea ai balamuc in bucatarie . Sorry!

Miremia - daca tot le ajuti pe fete ( dargutza ca de obicei) am si curiozitatile mele ref la ebay. Iti trebuie paypal (nu ca as stii ce e ala ()sau se poate plati cu cardul? Sunt in general second? Cum e cu livrarea (costuri)?

Simpli - am apucat sa citesc si eu povestea voastra. F frumoasa, iar tu esti clar o invingatoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

myky
LML IVAN

buna dimi

CRISM de cafea

io pe langa butoi. nu am prevazut:gandaci in bucatarie nou-noutza, super aranjata si utilata(factorul hotarator cand am decis pt apartam asta..) si lipsa apa calda si caldura (e calaie, uneori mai calda vreo ora seara). ma simt in capcana, fara optiune. speram sa stam aici pana plecam din tara, vreun an

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

myky
LML IVAN

buna dimi

CRISM de cafea

io pe langa butoi. nu am prevazut:gandaci in bucatarie nou-noutza, super aranjata si utilata(factorul hotarator cand am decis pt apartam asta..) si lipsa apa calda si caldura (e calaie, uneori mai calda vreo ora seara). ma simt in capcana, fara optiune. speram sa stam aici pana plecam din tara, vreun an

De gandaci poti sa scapi cu regent (nu stiu daca se mai gaseste insa) de la farmaciile veterinare.
Cu apa calda si cladura poate e o treba pasagera. Vecinii/administratorul ce zic de asta?
In alta ordine de idei daca nu ai alta optiune si e doar ptr un an, eu zic sa te obisnuitesti mai repede si gata . In fond trece f repede timpul .

Mergi la inceput

XELA tare rau imi pare de asa noapte. la noi pare ok, atunci, ca nu sunt bolnave, ci doar ema maraita tare si ana in...adaptare la casa/loc nou.
astept vacanta ca pe ...o salvare.

LOREX vor mai fi multe situatii in care tre sa calci pe inima/instinct si sa faci...cum se face/zic altii. btw, de ce cand ii ducem la gradi ok sa ii lasam sa planga pana se obisnuiesc? ca acum, cand sunt bb nu-i lasam, nu?

SIMPLICITY, am citit si eu povestea albinutzei...f potrivita cu nickul tau, cu titulatura. o albinutza norocoasa

multumim de urari pt ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Cris D. nu te necaji. De gandaci scapi ptr cativa ani cu Regent, asa cum zice Xela. S-a scos de pe piata dar daca mergi la farmaciile veterinare micute, de preferat din sate inca il gasesti. Daca nu il mai gasesti si Raid e ok, numai ca are efect doar 2-3 saptamani si miroaseee. Mai exista un dispozitiv de bagat in priza, nu e toxic, functioneaza cu ultrasunete, dar nu l-am testat.

Mergi la inceput

XELA, multzam, o sa caut regent. cititnd rasp. tau, mi s-a parut ca da, as putea rezista o perioada. administratorul ridik din umeri, ca cei de la CET sud i-au zis ca sunt suprasolicitati, blocul e de curand arondat acolo, nu se stie cand se termina reparatiile/upgradarea. nu suntem noi singurii afectati,dar...e greu cand vii de la centrala ta,etc. stiu, noi ne-am facut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Buna dimineata!

Venim si noi dupa o noapte cu frecus si treziri fara numar pana la 4 , plans de neconsolat pe la 7 . Urasc sa fie bolnavi . Mie parca mi-a trecut instantaneau sau n-am apucat eu sa ma mai gandesc .

Haircut - cand ma gandesc ca din cauza mea ai balamuc in bucatarie . Sorry!

Miremia - daca tot le ajuti pe fete ( dargutza ca de obicei) am si curiozitatile mele ref la ebay. Iti trebuie paypal (nu ca as stii ce e ala ()sau se poate plati cu cardul? Sunt in general second? Cum e cu livrarea (costuri)?

Simpli - am apucat sa citesc si eu povestea voastra. F frumoasa, iar tu esti clar o invingatoare .

hai ca ma bag si io ca musca ca de...momentan sunt mare consumatoare de ebay....ce sa fac...ajut englezoii sa mai faca un ban

da..iti trebuie cont paypal...se face f fimplu si e de preferat sa fie un cont de lei....pt a se transf direct in lire.

iuo i-am luat multe hainutze..nu doar pt el...mi-am luat si mie dar...poate pt primavara cand voi ajunge la masura 10 :))....ca asa am considerat io ca port...mai nou mi-am luat un carucior britax cu 20 lire...nu stiu cat va fi transportul.

in general daca introduci romania....cei care trimit in europa...apare si costul coletului..de fapt e trimis ca si scrisoare mare...oricum depinde de nu stiu ce..3-4..si tot asa lire...de ex eu am luat cu 1 lira 6 salopete de bumbac..din alea de noapte next..dar am dat pe transp 10 lire...

da sunt sh...dar pers pe mine nu ma deranjeaza...sunt si noi...dar au alt pretz...oricum...pana acum eu am av noroc..am dat peste englezoi f draguri..mi-au ajuns mai repede coletele decat din romania...sa vedem carutul..ca trimit io dhl-ul...

una peste alta....daca nu devine viciu e mult mai rentabil cu tot cu transport sa iei de la ei..decat de la noi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

pentru toata lumea

azi fiind sarbatoare mergem la impartasit,

LMA myky sa fii fericitari si iubita

LML ivan sa cresti mare si voinic

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Neata!

multam de cafeluta!

Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)

Mergi la inceput