Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex,nu mai fi trista;bobita nu e deloc suparata pe tine
abia astept sa vad o bobita cu cercei

miremia,multa sanatate sa ai! sper sa reusesti sa te odihnesti bine la noapte,iar maine sa te simti mai bine

lillo

ana_g ,nu trebuie sa fie grasut copilul...lasa ochiosul sa se dezvolte in ritmul lui

cuscra...ce-mi vine mie sa mush din piciorutele de bebe goale...cat e de concentrata ariana la ce "face"

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Seara buna si de la noi!

Kiti deja doarme de la 21 si eu voi fi trezita iar la ore crude .

Trebuie sa va zic: mi-am luat masina de cusut! Am strans banii de la legatoare+o suplimentare, si intre un obiect de aur si masina de cusut am ales masina. Si deja i-am facut o husa ptr salteaua de la patut. Ca daca ii pun cearceaf normal, sapa pana la saltea. Asa ca ii bag salteaua direct in cearceaf-husa, si n-are decat sa racaie. Si sunt fff mandra, mai ales ca n-am mai cusut la masina. . Si cum dl a adormit devreme, trebuie sa termin in liniste restul de treaba, ca maine mare sarbatoare, mare!

Noi am scapat de muci. Kilele alea nu se conving usor a pleca, dar mai vedem.

Va si somnic usor!

Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)

sa stapanesti sanatoasa masina!
spor la treaba in continuare!
pupici mamicii harnicute!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Livia ai un baietel tare dragut,ce sic doarme

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Myky Sa ai parte de tot ce iti doresti
La multe lunite Ivan

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari, fetele!

Sunt rupta de somn, dar am zis ca daca nu-mi fac timp sa citesc si sa zic cate ceva nu ma culc....nu am reusit sa mai intru zilele astea....cred ca pasa aia in care a fost Nic0le a ajuns la mine si de voie si de nevoie ca am bucutaria sparta cu moloz si cele aferente... sanatosi sa fim, nu, Xela?

Multumim tare, tare mult de cuvintele frumoase la adresa pozelor e "mare cat un copacel" si se infoaie in pene cand se simte in picioare...e mandra tare

CrisD, imi pare tare rau ca am ratat, dar fa-te ca nu vezi c-a trecut juma' de ora peste.... LML EMA draga, sa cresti mare, sanatoasa
Sa va fie de bine mutarea, te admir pentru cat de eficienta ai fost

Xela, multa sanatate sa aveti, imi pare tare rau ca v-ati virusat...eruptia lui C cum e? Zyrtec am 'papat' si noi pana mai ieri. A n-o sa pateasca nimic de la Novocalminul pe care i l-ai dat.Nici eu nu l-as da Maiei decat in ultima instanta, dar pentru adulti eu nu-s convinsa ca-i chiar asa 'negru'.

BF, felicitari pentru coboratul scarilor asta mi se pare o foarte mare performanta, bravo, Dani!!!!Dr mea de fam se poarta mai dragut de cand mai sar peste partea cu "atentiile"Imunograma nu cred ca e gratuita, eu nu stiu sa fie.

Lorex, abia astept sa vad si eu Bobitza cu cerceie bine ca i-ai facut acum, sa uite durerea si sperietura. La douaj'de ani o sa te certe ca i-ai facut numai cate una in fiecare urechesper sa fii mai optimista maine, adica azi

Bubu, seamana tare bunicul tau cu Tudor Gheorghesa-ti traiasca!

Miki, ma bucur ca Andrei e bine, ma bucur mult. Imi pare rau de asa experientaSa folosesti cu spor masina de cusut, ma tenteaza si pe mine

Miremia, sanatate multasa ne dai vesti bune maineMa bucur ca delfi e bine

Simplicity, am admirat si eu printesa la treaba e tare dragutasi te-am admirat si pe tine pentru cum ai povestit nasterea

Mamidepuiuti, ce dulce e placintica ta sunt super pozele in care sunt amandoi copiii

Livia, ce pui smecherutz ai tu si mie mi se pare ca seamana putin cu albinuta

Sa ne laudam si noi putinMaia, cu ajutorul Miremiei(ajutor in sensul ca ea a facut toata treaba), va avea de saptamana viitoare un super scaun de masina, Britax First Class Si luat de pe ebay, il asteptam(noi adica eu) cu nerabdare

LML Ivan

LMA Myky

Gata, somn de voie sa aveti nopti linistite

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

pentru toata lumea

azi fiind sarbatoare mergem la impartasit,

LMA myky sa fii fericitari si iubita

LML ivan sa cresti mare si voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

aa,am uitat sa va spun k are 8 kile jumate si k vaccinul de noua luni se face la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata...

LML IVAN!!!
LMA MYKY!!!

Multam de cafea CRIS_M...iau una mare ca azi ne-am trezit la 7. Pentru mine este foaaaaarte dimineata. La mine nu functioneaza principiul "Cine se scoala de dimineata departe ajunge" ci "Cine se scoala de dimineata e obosit toata ziua ".

Ma apuc de citit....dar nu stiu daca mai apuc sa raspund prea devreme, ca vad ca miaunica mea deja s-a plictisit de jucarii si vrea la prizaaaa... Of!

S-aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..sarumana de coffe cris...io am mare nevoie...pt ca se combina nesomnul cu raceala...etc si sunt zombie...mai rau

miki..mi-a placut faza cu antivirusul....si sa stapanesti sanatoasa masina de cusut....iar mi-am amintit ca .... nu mai zic cine sa nu zic prostii....a primit de craciun una...si era tAre dezamagita...sunt curioasa daca a folosit-o pana acu...

lorex....of...pupam bobitza sa treaca....dar...fotomodel fara cercei....nu se poate...so....

harnicutz...sa stapaniti sanatoase scaunul....sigur o sa va placa...e super si ala....iar despre miremia........jos palaria...credeam ca sunt singura care ii mananc ficatii...pupam...( si ce sa zic....sigur iar voi ajunge cu miloaga la ea)

MP...mi-a crescut inima...cand am citit despre melcul made in nemtia........glumesc...lasa mami....ca voi sunteti ardeleni nu? stiu ce e un banc de prin zona...care se incheie cu.....auzi, da' ce atata graba?

BF.......nu comment...io am capsa oricum pusa pe dr in general desi n-am prea avut de-a face cu ei...stiu ca e un sistem de kk...ca si invatamantul....dar hai frate sa nu uitam ca suntem oameni...si ca e vb de pufii nostri....o vb buna nu strica...deci io as lua-o de gat ( nu....ca nu sunt io aia dar sigur nu mai m-ar vedea la fatza)

lucia...miremia azi cred ca primeste premergatorl....dar jiji e fascinat...nu ca ar merge..doamne fereste..dar sta in fund si-l butoneaza...am grija ca in spatele premerg sa pun ceva sa nu alunece....il intoarce pe toate partile si-l roade...io ii mai cant melodii la acel pian..il mai pun in picioare si el sta...ma rog...la noi a fost o achizitie f buna...

la mine a venit socrelul....cu prajituri din alea oravitoare si cozonac cu mac....( fetili mai facem un IOR sa ma scap de ele?) ce sa mai zic sunt dementiale...tot deschid frigi....si imi fuge mana inauntru.......in rest a fost cuminte...sa vad cum ma descurc azi....ca io sunt varza...

ce sa zic....astept sa treaca sezonul racelilor...sa se faca pufi bine....si sa vorbim despre...cadouri de craciun....

fetili sa avem o zi superba....

a...noua in sect 3..pe strada ne-au pus ieri banci..zeci de banci..si cosuri ..e bine nu? ei da....erau masinile parcate...acu nu mai poti trece cu carutul din cauza bancilor...sunt in extaz

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!.
la multe lunite ivan! sa cresti mare si voinic.
multam de urari. vam citit zilele astea dar nu am mai avut timp sa raspunde din cauza de dintisor nr 4...... maarit, plangacioa, doarme putin.
sa va fac un piculet de cinste un capucino cu briose, o pizza, o placinta cu mere facuta de mama mea si un pahar de suc.
ce ma enerveaza reclama asta cu copilul asta la pian. voua nu va apare? cand intrati pe odisee?
va las poate mai tarziu intru caq voiam sa mai dau niste raspunsuri acum ma lupt cu piciul pe tast

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput