Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!!!

Multumesc de cafea, CrisM i-a trecut de tot eruptia Alexei de-o scoti in lume?

Xela, stai linistita, mai. Nu-i o placere, clar, dar nu-i o tragedie, asta-i viata la blocimi pare rau de o noapte asa agitata eu va tot aud povestind de situatii carora eu nu stiu daca le-as putea face fata, asta e una din ele. multe pentru tine, mami!

CrisD, imi pare rau de probleme. Regent nu mai gasesti in farmaciile veterinare mari, dar poate reusesti in cele mici. e tare, tare bun, ieftin, noi in camin faceam ravagii cu el hai ca voi sunteti niste optimisti si-o sa gasiti repede solutii

Miki, ma bucur ca esti asa incantata de masina. As avea eu ceva tragere de inima, dar nu stiu daca mi-as gasi timp....Imi pare rau ca Andrei mai are zile de-astea, sa fie bine!

Decenuela, un brat de si pentru tine ca rezisti in ritmul asta. Sa ai multa sanatate...da, pare fain scaunul, l-am luat pe asta ca sa-l pot pune cu spatele in directia de mers, n-am curaj s-o pun pe Maia cu fata inca...o sa-l aduca din Anglia o firma de curierat, eastlines.co.uk

s-a trezit Maia, fug la treaba
O zi frumoasa sa aveti

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Buna dimineata!

Venim si noi dupa o noapte cu frecus si treziri fara numar pana la 4 , plans de neconsolat pe la 7 . Urasc sa fie bolnavi . Mie parca mi-a trecut instantaneau sau n-am apucat eu sa ma mai gandesc .

Haircut - cand ma gandesc ca din cauza mea ai balamuc in bucatarie . Sorry!

Miremia - daca tot le ajuti pe fete ( dargutza ca de obicei) am si curiozitatile mele ref la ebay. Iti trebuie paypal (nu ca as stii ce e ala ()sau se poate plati cu cardul? Sunt in general second? Cum e cu livrarea (costuri)?

Simpli - am apucat sa citesc si eu povestea voastra. F frumoasa, iar tu esti clar o invingatoare .

Imi permit sa raspund si eu la intrebarea asta chiar daca nu imi era adresata pentru ca fac frecvent cumparaturi de pe ebay.
Da, iti trebuie cont de paypal.
Contul de paypal ii este asociat unui card.
Cardul trebuie sa poate face tranzactia din moneda curenta in orice valuta.
Eu am un mastercard. Un BRD-Epayments.
Lucrurile sunt atat noi cat si seccond.
Tu iti alegi noi.
Scrie la fiecare produs daca e nou sau seccond.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

myky
LML IVAN

buna dimi

CRISM de cafea

io pe langa butoi. nu am prevazut:gandaci in bucatarie nou-noutza, super aranjata si utilata(factorul hotarator cand am decis pt apartam asta..) si lipsa apa calda si caldura (e calaie, uneori mai calda vreo ora seara). ma simt in capcana, fara optiune. speram sa stam aici pana plecam din tara, vreun an

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

De gandaci poti sa scapi cu regent (nu stiu daca se mai gaseste insa) de la farmaciile veterinare.
Cu apa calda si cladura poate e o treba pasagera. Vecinii/administratorul ce zic de asta?
In alta ordine de idei daca nu ai alta optiune si e doar ptr un an, eu zic sa te obisnuitesti mai repede si gata . In fond trece f repede timpul .

Regent nu se mai gaseste.
Nu se mai fabrica
A aparut ceva in locul lui.
Se numeste regesc. Nu stiu cat de bun e.
Am si eu ceva gandaci si am sa-l incerc in week-end.
Eu tot scap de ei dar vin de la vecini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Cris D. nu te necaji. De gandaci scapi ptr cativa ani cu Regent, asa cum zice Xela. S-a scos de pe piata dar daca mergi la farmaciile veterinare micute, de preferat din sate inca il gasesti. Daca nu il mai gasesti si Raid e ok, numai ca are efect doar 2-3 saptamani si miroaseee. Mai exista un dispozitiv de bagat in priza, nu e toxic, functioneaza cu ultrasunete, dar nu l-am testat.

Aparat din ala cu ultrasunete si-a luat o prietena.
Spune ca nu e bun de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna la amiaza,multu de cafia cris m

LMA myky !

LML ivan!

cris d ,multe aventuri...of,of,mai,mai...ce sa zic? sper sa scapati de gandaci si sa nu mai aveti probleme cu apa calda si caldura

decenuela,mami,iar ai dusmanul in casa? pardon,in frigider?

maia si jiji sa stapaniti sanatosi si cu placere scaunele de masina!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

cine vrea sa faca shopping www.net-a-porter.com/Shop/Bags/All" target="_blank">aici ?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

haircut,succes cu santierul!

miremia,azi esti mai bine?

xela,imi pare rau pt noaptea frichinita...urasc sa fie bolnavi copiii...eu sunt terminata cand radu se simte rau...cu alex nu am avut pana acum nimic din fericire

pupici tuturor pufilor bolnaviori!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cine vrea sa faca shopping www.net-a-porter.com/Shop/Bags/All" target="_blank">aici ?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

De vrut am vrea dar sunt cam "ieftine" pentru buzunarul nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

De vrut am vrea dar sunt cam "ieftine" pentru buzunarul nostru

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

nu vreau sa interpretati gresit,nici eu nu-mi permit nici macar o bareta de sanda de acolo
dar imi place sa privesc

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello fete!

Xela ti-au spus fetele cum e cu ebay-ul.
Lucia Mara pare incantata de v-tech.
de ganduri bune, din pacate tot rau imi este.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput