Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu sa spun buna ziua, sa urez

LML Emei pentru ieri, LML lui Ivanel pentru astazi si LMA lui Myky.

Ieri nu am putut sa intru. Am avut receptia la casa si am alergat apoi dupa multe formalitati. Poate ne-om muta si noi intro luna.
Dar am citit seara dupa telefon si am vazut pufuleti bolnaviori in continuare si ca unii au trecut la bolile copilariei.

Xela, Dece imi pare rau de suferinta voastra. Probabil ca suferiti si mai tare cand ii vedeti pe ei suparati.

Lilo - si nepotica mea a avut o boala a copilariei pe la 6 luni si doctorita nu s-a straduit sa o consulte prea tare (era noaptea de revelion si o deranjasem). A zis ca-i racita si i-a dat tratament cu antibiotic. Noroc ca bietul copil refuza sa-l inghita, iar mama i-a pus si niste comprese din acelea babesti care au ajutat sa apara eruptia mai repede. Poate nu este musai sa aiba ganglioanele umflate.

Cris.m - Alexandrei, dar gata a trecut o boala de copilarie

Cris.d - gandacii se rezolva, mai rau cu apa calda. daca acum este asa, cum va fi la iarna? Trebuie sa aflati daca este o problema a centralei care poate nu face fatza sau este administratorul zgarcit, caci mai sunt si dastia.

Blue Flower - doctorul de famile are un anumit plafon disponibil din care poate prescrie analize gratuite. daca le-a consumat pana la tine, iti da cat mai are sau te duci luna viitoare pe 1.

Beatrice -

Nu-mi mai aduc aminte acum alte detalii.

Am primit vesti de la Lali. A fost prinsa pe la servici cu trainings, iar seara acasa cu david care a racit putin si a vrut mai multa atentie. In rest sunt ok, si spera ca pe forum sunt numai vesti bune.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cris-m multam de cafea
eu azi o beau in liniste(cat mai doarme puiuta) ca a plecat tati la gradi cu Daria

referitor la antibiotice si eu am fost efectiv ingrozita cand la 2 luni dr i-a prescris 5 zile de augmentin cate 2 ml la 12ore.Mi se parea cel mai rau lucru care i se putea intampla.Ce a urmat cred ca stiti-5 saptamani de antibiotic cate 2 in paralel si fff puternice-cred ca nu am bagat eu toata viata in mine cat i s-a dat ei
dar stiam ca nu aveam alta sansa si ajunsesem sa nu ma mai gandesc cat antibiotic face ci sa ma rog sa isi faca efectul si sa scapam de infectie
dar acum sigur asta a fost o situatie speciala , de limita
dar ce vreau eu sa spun e ca nu atat antibioticul in sine ar trebui sa ne sperie ( daca e musai sa fie administrat) cat faptul ca se prescrie LA NOI mult prea usor si pt viroze care stiti cum se zice" cu medicatie trece intr-o saptamana iar fara in 7 zile"
exista insa alternetiva tratamentului homeopat
daca aveti norocul sa gasiti medicul bun pe mana caruia sa aveti curaj sa mergeti
eu am o prietena,medic la Sf Ioan in Bucuresti care isi trateaza copii doar homeopat .Astfel baiatul cel mare pana la 5 ani nu luase niciodata antibiotic( si nu ca nu ar fi fost niciodata bolnav).Prima data a fost nevoita sa-i dea cand,la munte fiind, a facut un abces urat si pt ca dura pana sa ajunga la stomatolog i dat ca nu trecea pana nu ii facea drenaj

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Uf, gand imi aduc aminte prin cate ai trecut.
Este bine sa ai pe cineva de incredere care sa-ti dea tratament adecvat. Dar cum sa-l gasesti?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

si mai voiam sa zic ceva
legat de muntii de jucarii care incep sa se adune fara ca pufii sa mai fie atrasi de ele
eu fac cam asa( valabil de cand era Daria mica)-las putine la indemana si le schimb cam la 1 saptamana( la Miruna ) si la 1 luna (la Daria)
iar pt Miruna cel putin cand le scot i le "vand" cu maxim entuziasm
si o perioada e liniste pana le cerceteaza
plus ca daca le-as tine pe toate la indemana nu as mai avea pe unde calca iar ele nu ar fi mai ocupate cu ele
Daria chiar daca le stie tot se bucura cand le scot iar iar pt Miruna sunt ca si noi

zilele trecute trebuia sa plecam undeva deci aveam de pregatit hainele pt fete ,bagaj... si nu stiam ce sa-i dau Mirunei.Asa ca la viteza am pus intr-o sticla de 250 ml de aia plata de plastic niste orez,sotul a mai imbunatatit jucaria si o-a adus niste boabe de porumb si alune din gradina si asa am putut sa ne vedem de treaba.Miruna a avut si ea treaba

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Bun approach. Am sa-l tin minte

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

helou

va intreb si eu ceva, poate va dati cu parerea....eu anu trecut, pe motiv de nastere&co, am ratat anu 5....intelept ar fi fost sa inghet anu si acum sa o iau linistita de la capat....eu insa m-am incapatana si am zis ca lasa, ca merge, ca o sa ma descurc.....n-a fost chiar asa, m-am dus doar la un proiect jumate, sesiune de iarna am ratat-o complet. oricum, cursurile au avut si evaluari pe parcurs, degeaba m-as fi dus lauza la examene. am ratat si sesiunea de restante, pe motiv de bb, dar asta e partea a doua. ei, eu acum trebuie sa-mi platesc toate alea la care nu am fost (aproape TOATE!), sa le pot da din nou. in regulamentul studentului spune ca daca exista motive medicale, nu mai trebuie platite restantele......faptul ca am nascut se pune?....am dat azi peste o secretara tipica, deloc amabila, bine, era si ingropata in hartzoage....m-am dus bou si am venit vaca....doamne, dar m-am lungit prea mult si off topic. ar trebuie sa intocmesc o cerere, dar nu as vrea sa ma fac de bafta...ca ce, cine te-a pus sa nasti...din astea....se poate incadra la motivatie medicala? ca eu am avut toata buna vointa, m-am inscris in an, am venit pana la un moment dat, nu am avut chiulangita.....ce sa fac? sunt cam multi bani la mijloc...50 ron/credit....am vreo 20 de credite restante doar pe sem asta...faceti si voi socoteala

scuze pt placinta nesimtita off topic.......da cui sa zic si eu?

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Uf, gand imi aduc aminte prin cate ai trecut.
Este bine sa ai pe cineva de incredere care sa-ti dea tratament adecvat. Dar cum sa-l gasesti?

varsta lui Tudor

prietena de care spuneam merge la un dr in buc dar stiu ca am intrebat-o de cand eram la Budimex ca voiam sa merg la ea si zicea ca nu mai primeste pacienti noi
dar Bucurestiul e mare
intereseaza-te la celelalte mamici din Buc
eu am fost la inceputul lui sept cu Miruna la un dr din Bucuresti si acum mergem pe un tratament homeopat mai complex dar care prevede si cresterea imunitatii
mai tb sa vin la el prin febr-mart ,pana atunci discitam prin tel/mail
daca e cineva interesat va pot da datele de contact sa va interesati daca merita sa-l abordati

Mergi la inceput

Lorex - Bobitzei sa-i treaca. Va uita sigur. Mai bine decat mine, care am capatat gauri pentru cercei inainte sa merg la scoala, la tara si facute de o baba cu ac de cusut inrosit in foc . Urmarea.., aproape am batut-o si am stat intro ureche toata vara (adica intruna cu ata sa se faca gaura, intruna blank). daca nu era sa ma duc la scoala, nu se mai atingea nimeni de mine. Pentru mandria mea, am acceptat si a doua oara. Plus ca o vara, mi-au strigat copiii "ciula" (sincer ma cam durea in cot, eu am fost un copil destul de energic si baietzos).

Referitor la Buturel, nu ca ne vine sa ne intoarcem, ci chiar ne intoarcem. Eu ma gheia o pauzasc langa el in patul unde adoarme la bibe (dar nu prea am loc ca-i pat de copil) si mai stau asa langa el. Cand intram la el se mai foieste, cred ca ne simte. Si mie nu-mi place sa-l deranjeze de la somn. Asa ca sunt f stresata, cand este zgomot in jur.

Eu intrebam de pulmex. Merci. Il retinusem dintro discutie Mire si MP, dar am pierdut foaia.

Am invatat sa facem cu mana "Pa-pa" si ne distram foarte tare. Doar ca-l folosim in toate situatiile chiar daca nu sunt de la revedere.
Si suntem si masters of premergator. Alearga prin toata casa, are destul loc si se tine dupa orice persoana. Ieri a secondat-o pe mama la dat cu aspirator. Ne implicam in trebuirile admin de mici .

Danasor

Cris.m - n-am inteles bine, n-ai terminat de calcat?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

helou

va intreb si eu ceva, poate va dati cu parerea....eu anu trecut, pe motiv de nastere&co, am ratat anu 5....intelept ar fi fost sa inghet anu si acum sa o iau linistita de la capat....eu insa m-am incapatana si am zis ca lasa, ca merge, ca o sa ma descurc.....n-a fost chiar asa, m-am dus doar la un proiect jumate, sesiune de iarna am ratat-o complet. oricum, cursurile au avut si evaluari pe parcurs, degeaba m-as fi dus lauza la examene. am ratat si sesiunea de restante, pe motiv de bb, dar asta e partea a doua. ei, eu acum trebuie sa-mi platesc toate alea la care nu am fost (aproape TOATE!), sa le pot da din nou. in regulamentul studentului spune ca daca exista motive medicale, nu mai trebuie platite restantele......faptul ca am nascut se pune?....am dat azi peste o secretara tipica, deloc amabila, bine, era si ingropata in hartzoage....m-am dus bou si am venit vaca....doamne, dar m-am lungit prea mult si off topic. ar trebuie sa intocmesc o cerere, dar nu as vrea sa ma fac de bafta...ca ce, cine te-a pus sa nasti...din astea....se poate incadra la motivatie medicala? ca eu am avut toata buna vointa, m-am inscris in an, am venit pana la un moment dat, nu am avut chiulangita.....ce sa fac? sunt cam multi bani la mijloc...50 ron/credit....am vreo 20 de credite restante doar pe sem asta...faceti si voi socoteala

mama unui pui...Stefan

Cred ca nasterea nu se va incadra. Nici la asigurarea medicala nu intra. Zic ca nu este o boala, ci o chestiune de vointa personala. Daca tot trebuie sa inveti aproape tot, de ce nu o iei mai catinel intrun an nou, cu examene si proiecte oarecum decalate?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE, LILLO,fete, multzam de raspunsuri.
am petrecut 2 ore pe un forum care discuta "cum scapam de gandaci". regent, mai nou, regesc (ce denumire, frate) si inca ceva pasta nemtzeasca. am dat sfoara in tara, sa mi se aduca. poimaine plecam in germanica, vreau sa gasesc casa "gandaci-free". adi a zis ca dam pe toata scara daca trebuie.

apa calda e la cheremul cet sud. care se upgradeaza acu, in prag de iarna, ca asha e pe la noi. adik am zilnic, dar cateva ore, nu se stie care. am primit raspunsuri diferite de la oameni diferiti.

all in all, ma tot consolez cu "nu mai e mult" si sunt multumita ca am vandut casa, pe criza asta. mno, gasesc motive de umplut jumatatea paharului.altfel cum sa mergem mai departe?

pupix

P.S. DECENUELA,m-am mutat pe dorobantzi, langa pitzipoance si scoala anei.se pare ca apa calda nu e un "must" la fitze...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

MP,Xela,Haircut,Cris.d,Lorex,Tomaca

Cris.dsper sa se iveasca cat de curand portita sa plecati acolo unde va doriti

Miremia imi pare rau ca inca te simti rau,Mara cum reactioneaza?sper ca e linistita sa te poti odihni un pic

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

helou

mama unui pui...Stefan
Ana ai PM

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."

Mergi la inceput