Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Lorex - Bobitzei sa-i treaca. Va uita sigur. Mai bine decat mine, care am capatat gauri pentru cercei inainte sa merg la scoala, la tara si facute de o baba cu ac de cusut inrosit in foc . Urmarea.., aproape am batut-o si am stat intro ureche toata vara (adica intruna cu ata sa se faca gaura, intruna blank). daca nu era sa ma duc la scoala, nu se mai atingea nimeni de mine. Pentru mandria mea, am acceptat si a doua oara. Plus ca o vara, mi-au strigat copiii "ciula" (sincer ma cam durea in cot, eu am fost un copil destul de energic si baietzos).

Referitor la Buturel, nu ca ne vine sa ne intoarcem, ci chiar ne intoarcem. Eu ma gheia o pauzasc langa el in patul unde adoarme la bibe (dar nu prea am loc ca-i pat de copil) si mai stau asa langa el. Cand intram la el se mai foieste, cred ca ne simte. Si mie nu-mi place sa-l deranjeze de la somn. Asa ca sunt f stresata, cand este zgomot in jur.

Eu intrebam de pulmex. Merci. Il retinusem dintro discutie Mire si MP, dar am pierdut foaia.

Am invatat sa facem cu mana "Pa-pa" si ne distram foarte tare. Doar ca-l folosim in toate situatiile chiar daca nu sunt de la revedere.
Si suntem si masters of premergator. Alearga prin toata casa, are destul loc si se tine dupa orice persoana. Ieri a secondat-o pe mama la dat cu aspirator. Ne implicam in trebuirile admin de mici .

Danasor

Cris.m - n-am inteles bine, n-ai terminat de calcat?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Frumos povestesti tu acolo. Bravo voinicului asistent sef!

Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare si de la noi,

Multam de raspunsuri referitor la analizele lui bebe. Stiu care e sistemul sanitar de la noi, ca e pe moarte, daca nu a decedat deja...dar ma gandeam ca macar pt copii e gratuit. Ma rog.
Imi aduc aminte cand eram gravida ca am ajuns si pe la medicul de familie - eu de obicei nu merg niciodata la medicul de familie - dar atunci cu sarcina m-am dus sa imi faca analize...si mi-a zis ca da, dar la 1 ale lunii urmatoare. Pai femeie, eu acum am 11 saptamani, nu peste 3 sapt cand ai tu fonduri...asa ca oricum am ajuns la particular sa mi le fac...asta e tara minunata unde locuim.
Voi vedeti ce e la tv? La mine in birou e pe mute, dar e de ajuns ca sa vad in ce stadiu suntem, mai e nitel si se sparge buboiul asta de tara, o sa fie mai nasol ca in Grecia.
Cris.D - unde ziceai ca plecati?
Desi al meu sot nu vrea sa plece din tara pe motiv de lene de munca. Asta e bottom line, ii e atat de bine la serviciul pe care il are, are program lejer, bani ok, e administrator pe romania, nu are sefi....incat nu are nici un chef sa o ia de la capat in alta parte.

Sa revenim la bebeii nostri. Lui Dani sta sa ii iasa dintele nr. 4. Ma gandesc ca pe la 8-9 dinti o sa ne oprim din numarat..ca o sa le pierdem sirul.
Maine intetionez sa merg cu Dani la analize, va tin la curent cu ce urlete s-a lasat. Am inteles ca se ia din deget la bebei. Sa vedem.

LML pufilor de azi. Cand Doamne au trecut 9 luni????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

helou

va intreb si eu ceva, poate va dati cu parerea....eu anu trecut, pe motiv de nastere&co, am ratat anu 5....intelept ar fi fost sa inghet anu si acum sa o iau linistita de la capat....eu insa m-am incapatana si am zis ca lasa, ca merge, ca o sa ma descurc.....n-a fost chiar asa, m-am dus doar la un proiect jumate, sesiune de iarna am ratat-o complet. oricum, cursurile au avut si evaluari pe parcurs, degeaba m-as fi dus lauza la examene. am ratat si sesiunea de restante, pe motiv de bb, dar asta e partea a doua. ei, eu acum trebuie sa-mi platesc toate alea la care nu am fost (aproape TOATE!), sa le pot da din nou. in regulamentul studentului spune ca daca exista motive medicale, nu mai trebuie platite restantele......faptul ca am nascut se pune?....am dat azi peste o secretara tipica, deloc amabila, bine, era si ingropata in hartzoage....m-am dus bou si am venit vaca....doamne, dar m-am lungit prea mult si off topic. ar trebuie sa intocmesc o cerere, dar nu as vrea sa ma fac de bafta...ca ce, cine te-a pus sa nasti...din astea....se poate incadra la motivatie medicala? ca eu am avut toata buna vointa, m-am inscris in an, am venit pana la un moment dat, nu am avut chiulangita.....ce sa fac? sunt cam multi bani la mijloc...50 ron/credit....am vreo 20 de credite restante doar pe sem asta...faceti si voi socoteala

scuze pt placinta nesimtita off topic.......da cui sa zic si eu?

mama unui pui...Stefan

io zis ca sa incerci. daca nu au reguli scrise, cu ce boli sunt acceptate, de ce sa nu incerci? daca nu iese e ca si cum nu ai fi incercat. parerea mea!

succes!

Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

ce harnicut e tudorel,vrea sa o impresioneze pe mami lui....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fericirea nu este determinata de nivelul de prosperitate, ci de caldura relatiei dintre inimi si de modul in care percepem lumea. Ambele atitudini sunt in puterea noastra … Fiecare din noi este fericit atunci cand decide sa fie fericit si nimeni nu ne poate impiedica."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Lucia, scuze, mi-a picat netul si acum am vazut ca ai intrebat de scaun. Este www.britax-roemer.com/car-seats/first-class-plus" target="_blank">asta l-am luat sh, licitatia a ajuns la 27,3lire. Mai costa 19 lire transportul

MP, multumesc de urari cu gentile alea vrei sa ne omori de tot????

AnaG, habar n-am cum e cu facultatea, mai intreaba o secretara, e numai una?

CrisD, iar hai-hui? sa aveti drum bun

Lillo, rubeola nu merge cu febra asa mare, dar ar merge roseola daca eruptia seamana si daca a aparut dupa terminarea febrei. Cum mai sunteti?

Miremia, multa sanatate!!N-are cine sa te ajute vreo 2 zile cu Mara? Sau te recuperezi in WE?

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

aa,am uitat sa va spun k are 8 kile jumate si k vaccinul de noua luni se face la un an

Ce vaccin de 9 luni?
Eu stiu ca de la 6 luni mai facem la 1 an

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

se facea si la 9...eu lui Mario asa i-am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Haircut multumesc de info. Intr-adevar seamana cu ce are piticul. Acum e mai bine. Aproape au disparut bubitele, mai are doar pe spate, si a inceput sa manance bine.
Nu gasesc nicaieri daca boala poate fi si fara eruptie, pentru ca si sora-sa a facut febra 2-3 zile fara alte simptome, dar la ea nu au aparut niciun fel de bubite.
Sau poate sunt paranoica si a fost o viroza urmata de o eruptie alergica (poate chiar de la unul din cele 11 medicamente pe care le-a luat)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

helou

va intreb si eu ceva, poate va dati cu parerea....eu anu trecut, pe motiv de nastere&co, am ratat anu 5....intelept ar fi fost sa inghet anu si acum sa o iau linistita de la capat....eu insa m-am incapatana si am zis ca lasa, ca merge, ca o sa ma descurc.....n-a fost chiar asa, m-am dus doar la un proiect jumate, sesiune de iarna am ratat-o complet. oricum, cursurile au avut si evaluari pe parcurs, degeaba m-as fi dus lauza la examene. am ratat si sesiunea de restante, pe motiv de bb, dar asta e partea a doua. ei, eu acum trebuie sa-mi platesc toate alea la care nu am fost (aproape TOATE!), sa le pot da din nou. in regulamentul studentului spune ca daca exista motive medicale, nu mai trebuie platite restantele......faptul ca am nascut se pune?....am dat azi peste o secretara tipica, deloc amabila, bine, era si ingropata in hartzoage....m-am dus bou si am venit vaca....doamne, dar m-am lungit prea mult si off topic. ar trebuie sa intocmesc o cerere, dar nu as vrea sa ma fac de bafta...ca ce, cine te-a pus sa nasti...din astea....se poate incadra la motivatie medicala? ca eu am avut toata buna vointa, m-am inscris in an, am venit pana la un moment dat, nu am avut chiulangita.....ce sa fac? sunt cam multi bani la mijloc...50 ron/credit....am vreo 20 de credite restante doar pe sem asta...faceti si voi socoteala

scuze pt placinta nesimtita off topic.......da cui sa zic si eu?

mama unui pui...Stefan

si eu treceam anul 3 si ultimul si nu am mai fost ...akm nu stiu ce s-a intamplat...

Mergi la inceput

haircut...cik la pojarel/rubeola nu are nmk scosul afara....alea abia se mai vad,bubitele...nush
tomaca...intradevar e ok k a scapat de una ce frumos k face deja papa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Am gasit intre timp si se pare ca poate fi si fara eruptie sau cu inrosirea discreta a pielii si fara febra.

Mergi la inceput