Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Mutati!
Vineri am dormit prima noapte aici si tot vineri au venit si conectat satelitu de greci ptr al meu, sambata a venit si tel fix Romtelecom, ieri a venit si RDS ul sa-mi puna cablu...netu tot n-a venit dar s-a milogit al meu sa-mi faca rost de un modem . Nu am avut timp sa recuperez nimic...
Nu a fost usor, da nici f greu, cred ca problema a fost ca nu apus totul in cutii odata, carat cutii , despachetat cutii si gata. Noi ptr ca ne-am mutat f aproape si am avut la dizpozitie 10 zile ptr mutat ne-am lalait cu picatura, 2 valize, 3 pungi, o comoda, o saltea si tot asa....inclusiv sapt asta luni am mai adus una alta din fosta casa.
Am dat si party sambata seara vro 12 insi (si mici si mari) ce sa zic...mai incape! e mare livingul rau (asta e super tare o data la ceva luni daca facem vro petrecere si super naspa o data la 2 zile cand spal pe jos ).
Sunt multumita, m-am adaptat dar inca mai sunt una alta care le caut gen unde sunt alea? dar alelante? Cu vesela m-am obisnuit nu le mai caut peste tot.
E curat, e frumos, e caldura ziua cand e frig afara si in rest numai seara ii da drumu (de fapt cam de pe la 6-7 da drumu la calorifere).
Apa calda avem, gandaci nu, numa scarabei d-aia verzi vad mereu cate 1 pe balcon....niste gaze verzi si zburatoare.
Am citit numa cap asta.
imi pare rau sa aud de pufi bolnaviori. Pe de alta parte e bine ca scapa repede (cand sunt mici dureaza mai putin boala) si faptul ca fac febra iarasi e incurajator: isi fac anticorpi ...bine stiu cand a facut Yannis odata febra dupa vaccin eram cacata pe mine nu stiam ce sa ii mai fac, dar deh dau si io din gura si incurajez mamicile cris m, lillo, xela
...nu-mi mai amintesc altceva.
Aaaaa ba da BF 100 de lei la dr de stat? mai bine platesti la particular, eu la Euroclinic platesc 80 de lei consultatia plus inca 56E o data la 3 luni pe asigurare si am 7 vizite gratuite plus analize si investigatii gratis, spitalizare gratis etc....Eu la aia la stat...sunt o zgarcioaba...daca le dau 20 de lei e bine, ce nu platesc? imi opresc din salariu de ma usuca! Pe PFA le-am platit vro 50 de milioane numa la regularizare so....sa ma lase....
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
mamidepuiuti spune:
alexutzzza ,lasa recuperatul,ca avem timp la pensie
sa va fie de bine mutarea!
cuscra,poimaine?!?iar bagaje??? sa va simtiti super in germ,iar pe cand veniti acasa sa fie gandaci-free!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
alexutzza, foarte tare, frate, si cu party, auzi.pun pe seama blocului nou, conditii fresh,au mers lucrurile ca atare.
MP, multzam fain. bagajele treb doar verificate, ca le-am facut la mutare, sa nu mai stau sa orbecai in cutii.
din ciclul cere si ti se va da: azi dupa-amiaza au dat calDURa si apa calda, asha da! si a venit sotzul acasa cu arsenal anti crocobauri, "i-am ciuruit, un fleac!".
sper sa shi tzina toate astea
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Lorex - Bobitzei sa-i treaca. Va uita sigur. Mai bine decat mine, care am capatat gauri pentru cercei inainte sa merg la scoala, la tara si facute de o baba cu ac de cusut inrosit in foc . Urmarea.., aproape am batut-o si am stat intro ureche toata vara (adica intruna cu ata sa se faca gaura, intruna blank). daca nu era sa ma duc la scoala, nu se mai atingea nimeni de mine. Pentru mandria mea, am acceptat si a doua oara. Plus ca o vara, mi-au strigat copiii "ciula" (sincer ma cam durea in cot, eu am fost un copil destul de energic si baietzos). Referitor la Buturel, nu ca ne vine sa ne intoarcem, ci chiar ne intoarcem. Eu ma gheia o pauzasc langa el in patul unde adoarme la bibe (dar nu prea am loc ca-i pat de copil) si mai stau asa langa el. Cand intram la el se mai foieste, cred ca ne simte. Si mie nu-mi place sa-l deranjeze de la somn. Asa ca sunt f stresata, cand este zgomot in jur. Eu intrebam de pulmex. Merci. Il retinusem dintro discutie Mire si MP, dar am pierdut foaia. Am invatat sa facem cu mana "Pa-pa" si ne distram foarte tare. Doar ca-l folosim in toate situatiile chiar daca nu sunt de la revedere. Si suntem si masters of premergator. Alearga prin toata casa, are destul loc si se tine dupa orice persoana. Ieri a secondat-o pe mama la dat cu aspirator. Ne implicam in trebuirile admin de mici . Danasor Cris.m - n-am inteles bine, n-ai terminat de calcat? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
stiu ca nu-i de ras, dar povestesti tare haios de gaurile din urechile tale
Super dulce masters of premergator
Asa facea si Maia cand a invatat sa faca pa eram la masa si eu ii ziceam "papa, Maia" si ea facea cu mana
mami de fetita mica
ana_g spune:
alexutzzza&cris.d, sa va fie de bine noile "acasa"-e!
LML puful Ivan! asa, mai pe seara, cu aroma de ploaie, ca doar plecam la munte maine, nu?....
mama unui pui...Stefan
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui ana_g alexutzzza&cris.d, sa va fie de bine noile "acasa"-e! LML puful Ivan! asa, mai pe seara, cu aroma de ploaie, ca doar plecam la munte maine, nu?.... mama unui pui...Stefan |
pai nu e deloc de plecat, prognoza e aiurea rau. unde mergem noi in germania va fi la fel, frig, ploaie, chiar cu minus. iau bani la mine, ca shoppingul e caldutz
cris.dogarel spune:
si mai vroiam sa zic de pufii cu eruptzii: ana a facut rubeola la 10 luni, depistata de nasha mea, care e MF, pipaind ganglionii, ca dr. mea pediatra imi daduse diverse pt...raceala. asa ca am lasat-o in pace, fara nik, ca nu era mare febra si...a fost gata in vreo 3-4 zile. dar imi amintesc treaba cu ganglionii, asociati cu eruptia ca fiind hotaratoare. sanatate
lorex spune:
Azi a fost apogeul sarbatorilor iashului, nebuneala maxima..
La 7 seara am dus-o pe bobitza la concert
i-a placut agitatzia si nebuneala in aer liber!
Azi a dormit doar 20 de min la pranz si contrar tuturor asteptarilor a fost f vesela si jucausha .La 8 jum a luat somn!
Miremia, cum te mai simti?
Si mie mi-a fost rau ieri...azi am dormit la pranz si parca e mai bine.Ne ajunge oboseala..mi-e de la oboseala mi-e rau, e tare nashpa...nush cum rezista Decenuela.Eu muream de epuizare..
Micki, sa folosesti cu spor masina!buna alegere!
Cris.M, cum vaccin de 9 luni???n-am mai auzit..
BF,cum fu la analize?
Decenuela, cozonac?
Lillo, dispozitivul ala cu ultrasunete e tzeapa!!!Sa nu dati bani pe el!Sta musca pe el si n-are nicio treaba
Cris.D, poate asta e semn sa plecati mai repede de un an?...
MP, de ce ne duci in ispita cu saituri din astea?
Tomaca, spor la mutat la casa voastra cta mai repede si multu de vesti de la Lali!Sanatate lui David! Ce mult imi place cum povestesti de tudorel! NAspa cu gaurile tale in ureche. Mie mi le-a facut cu acul de la seringa.Eram si eu la scoala..
Ana, sorry ca trebuie sa platesti acum...era buna Catalutza sa te informeze ce si cum...
HAircut, am vazut fikmuletul cu scaunelul..e f tare! sa-l stap sanatosi!Ce tare faza cu "papa,Maia"
info astea cu pay pal si e bay ma interesau si pe mine deci multumesc cui a detaliat!
vad ca s-a intors si Alexutza!
LA MULTI ANI MICKI!
mamica de baieti cucuieti!
LML Ivanel!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
citat din mesajul lui dastefa si mai voiam sa zic ceva legat de muntii de jucarii care incep sa se adune fara ca pufii sa mai fie atrasi de ele eu fac cam asa( valabil de cand era Daria mica)-las putine la indemana si le schimb cam la 1 saptamana( la Miruna ) si la 1 luna (la Daria) iar pt Miruna cel putin cand le scot i le "vand" cu maxim entuziasm si o perioada e liniste pana le cerceteaza plus ca daca le-as tine pe toate la indemana nu as mai avea pe unde calca iar ele nu ar fi mai ocupate cu ele Daria chiar daca le stie tot se bucura cand le scot iar iar pt Miruna sunt ca si noi zilele trecute trebuia sa plecam undeva deci aveam de pregatit hainele pt fete ,bagaj... si nu stiam ce sa-i dau Mirunei.Asa ca la viteza am pus intr-o sticla de 250 ml de aia plata de plastic niste orez,sotul a mai imbunatatit jucaria si o-a adus niste boabe de porumb si alune din gradina si asa am putut sa ne vedem de treaba.Miruna a avut si ea treaba Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Lillo Haircut multumesc de info. Intr-adevar seamana cu ce are piticul. Acum e mai bine. Aproape au disparut bubitele, mai are doar pe spate, si a inceput sa manance bine. Nu gasesc nicaieri daca boala poate fi si fara eruptie, pentru ca si sora-sa a facut febra 2-3 zile fara alte simptome, dar la ea nu au aparut niciun fel de bubite. Sau poate sunt paranoica si a fost o viroza urmata de o eruptie alergica (poate chiar de la unul din cele 11 medicamente pe care le-a luat) |
aaa.....11 ?!?!
Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)