Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Mutati! Vineri am dormit prima noapte aici si tot vineri au venit si conectat satelitu de greci ptr al meu, sambata a venit si tel fix Romtelecom, ieri a venit si RDS ul sa-mi puna cablu...netu tot n-a venit dar s-a milogit al meu sa-mi faca rost de un modem . Nu am avut timp sa recuperez nimic... Nu a fost usor, da nici f greu, cred ca problema a fost ca nu apus totul in cutii odata, carat cutii , despachetat cutii si gata. Noi ptr ca ne-am mutat f aproape si am avut la dizpozitie 10 zile ptr mutat ne-am lalait cu picatura, 2 valize, 3 pungi, o comoda, o saltea si tot asa....inclusiv sapt asta luni am mai adus una alta din fosta casa. Am dat si party sambata seara vro 12 insi (si mici si mari) ce sa zic...mai incape! e mare livingul rau (asta e super tare o data la ceva luni daca facem vro petrecere si super naspa o data la 2 zile cand spal pe jos ). Sunt multumita, m-am adaptat dar inca mai sunt una alta care le caut gen unde sunt alea? dar alelante? Cu vesela m-am obisnuit nu le mai caut peste tot. E curat, e frumos, e caldura ziua cand e frig afara si in rest numai seara ii da drumu (de fapt cam de pe la 6-7 da drumu la calorifere). Apa calda avem, gandaci nu, numa scarabei d-aia verzi vad mereu cate 1 pe balcon....niste gaze verzi si zburatoare. Am citit numa cap asta. imi pare rau sa aud de pufi bolnaviori. Pe de alta parte e bine ca scapa repede (cand sunt mici dureaza mai putin boala) si faptul ca fac febra iarasi e incurajator: isi fac anticorpi ...bine stiu cand a facut Yannis odata febra dupa vaccin eram cacata pe mine nu stiam ce sa ii mai fac, dar deh dau si io din gura si incurajez mamicile cris m, lillo, xela ...nu-mi mai amintesc altceva. Aaaaa ba da BF 100 de lei la dr de stat? mai bine platesti la particular, eu la Euroclinic platesc 80 de lei consultatia plus inca 56E o data la 3 luni pe asigurare si am 7 vizite gratuite plus analize si investigatii gratis, spitalizare gratis etc....Eu la aia la stat...sunt o zgarcioaba...daca le dau 20 de lei e bine, ce nu platesc? imi opresc din salariu de ma usuca! Pe PFA le-am platit vro 50 de milioane numa la regularizare so....sa ma lase.... de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Si party ...ce frumos! Yannis ce zice? Cum ii place?
Cum stati cu locul de fumat?
Mihaela, mami de tanar sagetator, Florin Cristian (povestea nasterii)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel alexutzza, foarte tare, frate, si cu party, auzi.pun pe seama blocului nou, conditii fresh,au mers lucrurile ca atare. MP, multzam fain. bagajele treb doar verificate, ca le-am facut la mutare, sa nu mai stau sa orbecai in cutii. din ciclul cere si ti se va da: azi dupa-amiaza au dat calDURa si apa calda, asha da! si a venit sotzul acasa cu arsenal anti crocobauri, "i-am ciuruit, un fleac!". sper sa shi tzina toate astea Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Ce otrava pt gandaci a luat?
Sa ne spui si noua daca are efect
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex Azi a fost apogeul sarbatorilor iashului, nebuneala maxima.. La 7 seara am dus-o pe bobitza la concert i-a placut agitatzia si nebuneala in aer liber! Azi a dormit doar 20 de min la pranz si contrar tuturor asteptarilor a fost f vesela si jucausha .La 8 jum a luat somn! Micki, sa folosesti cu spor masina!buna alegere! LML Ivanel! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Multumesc!
Poze deva de la destrabalare? Artificii? Nebunii?
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui nisoare)
micki_mica spune:
Ca de obicei baietii mei dorm.
A fost o zi fara treaba dar vine maine si isi ia revansa si treaba asta.
Va poftesc la o fidea cu lapte, calda!
Eu ma retrag la o leneveala mica si un !
Da' Plateea ce-o mai face?
NB!
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
micki_mica spune:
Inca una si ma duc . Ce inseamna "gheia o pauzasc "??
decenuela spune:
neatza fetili.....hai ca mai fac o coffe sa fie calda....io deja am baut-o
alexutza....sa-ti fie de bine mutarea...poate reusim sa ne videm mai des...acu ca suntem vecine ( desi io o vad seara cand se dezbraca in fatza geamului .... ) am glumiiiiiiit
cris.d...mmmm...dorobanti zici, ai? pai slaba esti...doar ca tre sa lasi marsupiul si sa-l inlocuiesti cu poseta din aia de se poarta cu mana ridicata...sa se potriveasca cu cartierul..:))
lasa mami...o sa va obisnuiti si aici...si....daca reusiti sa plecati...dincolo...nu stiu cat de bine va fi dar macar e CIVILIZATIE....
am vz ieri un salon de infrumusetate...lady....si mi=-am adus aminte de LADY a noastra...si de ONITZA....ce faceti fetelor?
mima..cum te mai simti ( io sunt racita...cobza)
am uitat ce-am vrut sa ami zic....
sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
cris_mario spune:
neata...dece multam de cofe
alexutzzza ce fain k esti multumita...si party...ce frumos...sa va fie d ebine mutarea ...
ana ...distractie palcuta si timp frumos la munte
cris.d ..pleci in germania...ce marfa...super tare...ma bucur ptr tine...adik ptr voi...bine k ti-a dat drumul la caldura si apa calda
lorex...da....de 9 luni.... concert...si ii place agitatia....ce frumos
micky fidea cu lapte am servit si eu aseara
cris.dogarel spune:
Neatza
DECENUELA saru' de cafea. da, ma si gandeam la xela, cand erau bbi de cateva saptamani, machiata si cu tocuri...asa ar trebui sa ies din casa pana la coltz la mega image...numa ca nu vreau sa imi stric manolo blancii mei prin kktzii de caine ce sunt pi bulivar.dar acum ma pot da mare si va invit la o cafenea de pe aici, de vip-uri, ca sa nu o mai pun pe ema in masina.gluma, gluma, da' eu stau cu dushmanu' vis-a-vis:o cofetarie cu praji ca pe vremuri, de mori/plangi mancand. se rasuceshte monti in groapa la fiecare gura
MICKI MICA " o pauzesc" e aberatzie bagata automat de site cand scriem cuvinte care contin grupuri de litere porcoase, gen in- mu-ie-re, atata poate si tehnica asta
ma bag la verificat si adaugat in bagaje
si sanatate miremia, decenuela, pufi bolnaviori
aaa, si pt sarbatoritzii zilei
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili.....hai ca mai fac o coffe sa fie calda....io deja am baut-o alexutza....sa-ti fie de bine mutarea...poate reusim sa ne videm mai des...acu ca suntem vecine ( desi io o vad seara cand se dezbraca in fatza geamului .... ) am glumiiiiiiit cris.d...mmmm...dorobanti zici, ai? pai slaba esti...doar ca tre sa lasi marsupiul si sa-l inlocuiesti cu poseta din aia de se poarta cu mana ridicata...sa se potriveasca cu cartierul..:)) lasa mami...o sa va obisnuiti si aici...si....daca reusiti sa plecati...dincolo...nu stiu cat de bine va fi dar macar e CIVILIZATIE.... am vz ieri un salon de infrumusetate...lady....si mi=-am adus aminte de LADY a noastra...si de ONITZA....ce faceti fetelor? mima..cum te mai simti ( io sunt racita...cobza) am uitat ce-am vrut sa ami zic.... sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
NEata! Merci de cafeluta!
Ce mai merge ditaimai cana!
Sa te faci repede bine!