Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Neatza

DECENUELA saru' de cafea. da, ma si gandeam la xela, cand erau bbi de cateva saptamani, machiata si cu tocuri...asa ar trebui sa ies din casa pana la coltz la mega image...numa ca nu vreau sa imi stric manolo blancii mei prin kktzii de caine ce sunt pi bulivar.dar acum ma pot da mare si va invit la o cafenea de pe aici, de vip-uri, ca sa nu o mai pun pe ema in masina.gluma, gluma, da' eu stau cu dushmanu' vis-a-vis:o cofetarie cu praji ca pe vremuri, de mori/plangi mancand. se rasuceshte monti in groapa la fiecare gura

MICKI MICA " o pauzesc" e aberatzie bagata automat de site cand scriem cuvinte care contin grupuri de litere porcoase, gen in- mu-ie-re, atata poate si tehnica asta

ma bag la verificat si adaugat in bagaje

si sanatate miremia, decenuela, pufi bolnaviori

aaa, si pt sarbatoritzii zilei

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

merci!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Inca una si ma duc . Ce inseamna "gheia o pauzasc "??

Inseamna ca ""chiar ma gheia o pauzasc" dar cursorul meu fuge printre litere si de data asta n-am vazut. asa ca au fuzionat cuvintele.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Inca una si ma duc . Ce inseamna "gheia o pauzasc "??

Inseamna ca ""chiar ma gheia o pauzasc" dar cursorul meu fuge printre litere si de data asta n-am vazut. asa ca au fuzionat cuvintele.

varsta lui Tudor

Bai frate, Cris.d are dreptate, ca acum am vazut postarea.
De data aceasta chiar am scris corect adica "ma ghe-mu-iesc". Si iar l-a rasucit.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Servesc si eu o cafea viruala mai intai, si dupa aceea ma duc sa iau nesul decoff de la tonomat.

Cate mamici bolnavioare Miremia, Dece, Lorex. Mai este cineva?

Lillo
sunt safe aparatele acestea cu ultrasunete? Eu citisem ca nu sunt recomandate copiilor sub 2 ani. Merg pe principiul atacarii sistemului nervos al carcalacilor dar poate face rau si bebeilor. Acum nu stiu daca toate.

Ana stiu ca trebuie sa-ti zic ceva, dar nu-mi amintesc ce. Tu-ti amintesti?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Petru Catalin de myky

Mergi la inceput

Mai multe detalii despre povestea Mirunei, puteti gasi pe: http://miruna.ahelp.eu/poveste.html.

Poate fiecare poate ajuta.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

http://miruna.ahelp.eu/poveste.html

Primul nu a mers

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Noi suntem spre bine. C a dormit f bine noaptea trecuta, eu is cu moralul sus (am trimis-o pe A la gradi si ma destrabalez ) si ... vine weekendul .

cris.d - m-ai distrat teribil, cere si ti se vada ... pai ... vreau si eu o geanta de pe site-ul recomandat de MP .
Daca zici ca ai beleaua langa tine cu prajituri e super , auzi chiar nu inteleg ce nu-ti convine. Femeile astea mereu nemultumite ... .
Ma bucur ca s-a rezolvat cu apa si caldura. Era o nevoie de baza pana la urma. Mama lor de romani fara cap . Drum bun si spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua.
multumim d eurarai cris mario, lucia 200. facem cinste cu ce va pofteste voua inimioara.. facem 9 luni!!!!!!!!wowwwwwwwwwwwww! cand au trecut?

voiam sa va zic ca mie mia intrat indemnizatia pe card de ieri aproape iam cheltuit. va pup si un we frumos va doresc. noi plecam azi la iasi.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

buna dimi si de la noi!

Acum isi face somnul de frumusete....
Si eu ma delectez cu voi....

Noi am fost ieri la cumparaturi...si am tocat bani pe geci de iarna...pt. bebe si blugi pt mama....Pe ati l-am lasat deoparte...altadata..Azi ma simt extraordinar ca vine WEEK-END-UL..si sta tati acasa...si eu sunt libera....URAA!....

Alexandrul meu' a inceput sa badaguie papa ma-ma, ga-ga...chestii filozofale...ce mai..si bodoganeste toata ziua ca o baba-ca dau televizorul la maxim sa pot auzi ceva - parca as avea ce

Mie una mi-e dor de un show...sa dansez sa ascul mizica la maxim...oare m-am tacanit????Si cred ca sambata seara il pasaportez pe micul la mama si stam si noi cu prietenii..ca avem 2 ani indata decand nu ne-am mai "facut de cap"...Vom vedea ce spune si ati..ca el e mai linIstit ca mine...eu sunt zgubilitica

Trec la altceva...oare e normal sa slabesti f. mult cand alaptezi?..eu inainte sa raman insarcinata aveam 53 de kg....in sarcina am mai adunat vreo 12..acum am 48...toata lumea se uita la mne si imi spune sa mai mananc...ca sunt prea slaba....
...dar eu mananc..altceva nu stiu ce sa fac....

Week-end placut si cu mult soare!!!!

Mami fericita!

Mergi la inceput