Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Apropo de mancare, si m-am saturat sa fac aceleasi retete, dar parca nu exista atat de multe legume incat sa variezi prea mult....stiu, m-am tampit. M-am saturat de dovlecei umpluti, ardei umpluti, tocanita de legume, piure de cartofi, spanac, brocoli, conopida si altele.
App, o reteta de paste la cuptor sau de ceva sufleu cu oo, aveti?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Hello girls, Asta ca sa fiu in asentiment cu ziua de azi cand ne-am intalnit cu Maria si Aidan.Foarte mult ne-a placut intalnirea cu ei si cu prietenii nostri deja consacrati Alex,Dragoshel si Teo zmeurica. Despre noi va spun ca suntem bine,ne-a trecut tusea care ne omora...Mihnea aniversatul de marti a petrecut in parc cu prietenii lui deja enumerati si cu Luca si Matei .Ne-a facut mare placere sa-i cunoastem. Ramasesem restanta cu alegerea lui Mihnea la mot:1.ruleta;2.pinguinul cu lantisorul de aur si 3.cartea.Ar mai fi si 4.sapunul de care cu greu l-am dezlipit :)) Va las si linkul cu pozele,sa-mi ziceti daca merge . http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=31239&id=100000708501182 Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Mie imi cere parola.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
danangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diamar78
Ma gandesc ca e doar pt cateva zile. Lasa mami ca e bucuria copiilor. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
De-ar fi fost pentru copii... . Asa nu m-as mai duce la mama draqului. Ai instalat lanturi ptr adulti si masini din alea electrice. Plus aparatul ala cand tragi cu pumnul sa vezi unde ajunge axul. Deci e ptr pustanii astia. Abia m-am intors din parc si e plina zona de pustanii astia cu motorini si cu pantalonii care le cad.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
monikus spune:
Buna fetele,
Noi azi am lipsit motivat. Ne-am intalnit si noi cu Aidan si Maria si cu alti dovlecei minunati. Din pacate poze nu am. DAR... O rog pe Cristina cand poate sa ne dea un link si nou pt ca ea a fost inspirata si a venit cu aparatul.
Acum suntem tare obositi asa ca nu prea mai avem chef de nimic. Ne auzim maine ca acusica incepe baita si alte alea. Alex sper sa fiti bine.
Mai multe o sa incerc sa scriu maine ca nu am avut timp sa citesc atent din urma.
Mihnea ai aratat super de ziua ta. Ca de obicei de altfel. Mami asemenea.
Va pup pe toate si ne auzim maine.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Am revenit de la dr. Cica continuam cu aerosolii cu adrenalina pana duminica seara si luni din nou la control. Nu e nimic grav, dar avem o dilema cu faptul ca respira greu pe gura si e fff infundata desi nu iese nimic din nas. Sa nu imi fac griji....ziceti si voi. Aaaa, si nu avem voie sa iesim din casa, doar asa, pana la bunici cu masina, dar si acolo, sa nu intre in contact cu prea multa lume, ca nu se stie ce virusi poarta.
Minunat, nu?
Bine, per total eu zic ca e bine ca nu e nimic grav.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crissbebe spune:
citat din mesajul lui alex25 Nu ma pot abtine si trebuie sa impartasesc cu voi bucuria mea, sunt pe culmile fericirii!!!!! Mandra mea a papat un biscuitel din ala de orez expandat si nu s-a mai inecat si nici nu a vomitat!!!!!! Stiu ca nu e nimic fantastic in asta, dar pentru mine este extraordinar, am inceput sa plang de bucurie! Da Doamne sa fie asa de acum incolo. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Sa ii fie de bine mami si sa o tina tot asa...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 Criss sunt frumosi foc, foc de tot! iar tu radiai, nu alta! extrem de frumoasa Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Multumim...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
daciana.ilie spune:
salutare dragelor
noi suntem bine dar tot in lipsa acuta de timp asa ca va imbratisez pe toate si pe dovlecei desigur
apropo de mancare pt puiutrzi, sa stiti ca eu ii dau lui darius sa manance cam tot ce mancam noi ...daca se poate mai putin sarat si picant dar atat ... si san ... cat cuprinde
va
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
cristina_ana spune:
Va las si eu pozele de la intalnirea cu Manga:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuManga#
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
'na seara!
Daciana bine ai mai trecut pe la noi,ce face piticul?
Crissbebe doar pozele tale si ale lui alex am apucat sa le vad,superbe si una si cealalta. Sa nu te mai aud ca "vaai,sunt grasa,sunt nu-stiu-cum,sunt-nu-stiu-cum,ca te bat.Ai sclipit draga mea,iar Alexutul mare si cel mic au fost pe masura mandriei care ti se citea in privire si in zambet. .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi