Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
Eu tot dau refresh si nu se intampla nika.
Astept sa se faca ora 19 sa mergem la control, stau ca pe ace.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
La multi ani Mihai!
Sa fii sanatos si fericit!
Alex sa vii cu vesti bune de la control!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
mamideandrei spune:
salutare!
Alex, nu ai idee cat ma bucur pentru tine, si Zeina totodata! sa de-a dumnezeu sa fie bine de acum incolo, luati-o treptat si ai incredere! tin pumnii pt dr! si pozele si protagonistii: super profi!
x_ggg, pai 200 g, fata? deja ajungi la portia lui Andrei! sa va fie de bine, sa papati bine si de-acum inainte!
Diamar, am vrut sa-ti zic ceva, dar am uitat ; ma ierti? poate imi aduc aminte!
Ioana, ce mai mananca Carol bun? ca eu sunt in impas! nu mai stiu ce sa fac!
eu am o pofta de ceva dulce, mai ceva ca atunci cand eram gravida! , dar chef sa fac ceva, n-am! am zis! Si Andrei care nu a dormit azi decat jum de ora in carut la plimbare, ma ameteste cu energia lui! eu il pun la somn si el rade in hohote! lipsa de respect, dom'le!
ANDREI
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei Ioana, ce mai mananca Carol bun? ca eu sunt in impas! nu mai stiu ce sa fac! |
am facut ardei umpluti. inainte am avut dovlecei cu brocoli la cuptor, ciorbita de rosii, tocanita de legume, spanac cu rosii si orez.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
pentru maine o sa fac asta
Musaca de cartofi 2 cartofi mari, 30 g de fleica de carne de vita, tocata (sau piept de pui, sau escalop de curca) un sfert de pahar de lapte, o bucatica de unt de dimensiunile unei alune, putina sare. Se face un pireu din cartofi si lapte. Se unge cu unt un vas termorezistent, se pune carnea in vas si se acopera cu un strat de pireu. Deasupra pireului se pune unt, apoi se da vasul la cuptorul incalzit in prealabil la 220 ° C si se tine la cuptor cam 10 minute. Se poate servi dupa ce se raceste suficient.
Ioanna81 spune:
am pus pe mail cateva carticele cu retete pentru bebelaci
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna ziua fetelor, Noi suntem binisor. Mai naspa ca nervii mei sunt intinsi la maxim!!! Dati-va seama ca au instalat astia de ieri un parc al distractiilor exact in fata blocului meu si nu va pot spune ca haor aici cu muzica data la maxim...un tambalau!!!! D-ne ce urasc zina asta!!!!!!!! Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita. Pozici cu noi |
Ma gandesc ca e doar pt cateva zile. Lasa mami ca e bucuria copiilor.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
am facut ardei umpluti. inainte am avut dovlecei cu brocoli la cuptor, ciorbita de rosii, tocanita de legume, spanac cu rosii si orez. Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
bune rau, dar deja fumate! musacaua merge incercata
ANDREI
mamideandrei spune:
mai, si de cand ma tin sa urez si eu MIHAITA , sa cresti mare si sa ia parte numai de bucurii!
ANDREI
suede spune:
Hello girls,
Asta ca sa fiu in asentiment cu ziua de azi cand ne-am intalnit cu Maria si Aidan.Foarte mult ne-a placut intalnirea cu ei si cu prietenii nostri deja consacrati Alex,Dragoshel si Teo zmeurica.
Despre noi va spun ca suntem bine,ne-a trecut tusea care ne omora...Mihnea aniversatul de marti a petrecut in parc cu prietenii lui deja enumerati si cu Luca si Matei .Ne-a facut mare placere sa-i cunoastem.
Ramasesem restanta cu alegerea lui Mihnea la mot:1.ruleta;2.pinguinul cu lantisorul de aur si 3.cartea.Ar mai fi si 4.sapunul de care cu greu l-am dezlipit :))
Va las si linkul cu pozele,sa-mi ziceti daca merge .
http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=31239&id=100000708501182
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009