Dovlecei in sarbatoare*201*LMA Tudor Mihai!!!
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanna81 spune:
alex am vazut fotografiile de la nunta. sunt minunate! si semanati un pic (tu si mireasa, adica).
sabina sunt extraordinare activitatile la care participati voi si care, inteleg, sunt organizate de scoli/gradinite.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
diamar78 spune:
Sabyna, ce distractie a fost pe acolo. Se vede ca v-ati simtit bine.
Alex, mi-au placut pozele, nasa, mireasa, nasica mica, buchetele si poza in care ati sarit toti 4 si v-a prins pe fiecare in pozititii diferite. Cat dspre biscuite, cum sa nu fie un lucru important, e foarte important pt tine. Bravo ei! Ti-am spus sa nu te stresezi ca o sa vina momentul cand o sa fie pregatita si pentru asta.
X-ggg, important este sa nu o bagi in seama. Mai grav este daca ii baga in cap sotului si incepe si el sa te toace la cap sa-l intarci.
Dancutza, felicitari pt castigarea concursului. Nu mai retin premiul dar stiu ca era ceva de folos pt voi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
alex25 spune:
Ma bucur ca va plac pozele, eu sunt moarta dupa ele.
Ioanna nu esti singura care imi spune asta, eu nu pot decat sa ma bucur.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Fetele, trimit linkul cu pozele pe mail.
x_ggg spune:
A mancat la pranz! Tot! Vreo 200 gr de ciorbitza de pui facuta mai gros si nepasata prea tare. Inceputul nu arata promitator, dar i-am dat un borcanas gol de la papica lui si tot ii punea si ii scotea capacul. Stiu ca nu asa se face, dar asta e.
Diamar, esti o scumpa! Mereu iti faci timp sa imi spui cateva cuvinte. Din fericire, sotul meu e super incantat ca rares papa tzitzi, chiar daca ii restrictioneaza accesul lui, si ma incurajeaza sa fac cum simt eu.
Ma bag la pozele cu Zeina si mama ei.
alex25 spune:
Catalina ma bucur ca a papat astazi mai bine, sa dea DD sa pape asa in continuare, stiu cat e de greu cand nu papa. Cat despre jucatul la masa, sa stii ca a mea, niciodata, dar niciodata nu papa fara sa se joace cu ceva, trebuie sa aiba mainile ocupate pentru ca altfel se plictiseste si vrea sa iasa din scaunul de masa, asa ca, eu una, am renuntat sa mai am idei fixe si ii dau sa pape asa, macar mananca.
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
Noi suntem binisor. Mai naspa ca nervii mei sunt intinsi la maxim!!! Dati-va seama ca au instalat astia de ieri un parc al distractiilor exact in fata blocului meu si nu va pot spune ca haor aici cu muzica data la maxim...un tambalau!!!! D-ne ce urasc zina asta!!!!!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
danangie spune:
Cu nervii astia in cap am si uitat sa urez LA MULTI ANI MIHAITA!!!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
Ioanna81 spune:
ce mai faceti oamelor?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!