La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Liliii, Relu se joaca cu Alex in alta camera sa pot manca, dar m-a auzit razand si vine la mineeeee

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Sa ai pofta ! Ce papi?
Vroiam sa te intreb daca ai gasit vreo carte de Aletha Solter, in format digital/scanata? Mi se par super tari!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

castane cu struguri
NU ingrasa!

Iu rul aghen. Stiu ca ziceai tu pe la inceputuri ca citesti niste carti super misto. Sa inteleg ca despre tipa asta era vorba? Deci tu o cunosteai... eu inca de-abia ii retin numele. Voi cauta. Voi cauta si carti normale si daca le am stii ca incet incet le scanez . Da incet e cuvantul cheie, ca sunt din Ardeal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

Liliii, Relu se joaca cu Alex in alta camera sa pot manca, dar m-a auzit razand si vine la mineeeee

fac ce fac si te citesc ca esti la masa!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Am vrut sa spun ca va veti face o parere foarte proasta despre mine, ca mananc tot timpul. Dar ce sa fac daca doar atunci pot sa arunc un ochi pe net?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Vrei sa scapi??? Zi-i la ce facem noi recensamanat acum
Parca-l vad intorcandu-se cu spatele, facandu-si o cruce maaaare si spunandu-ti : hai, mananca usurel ca noi, baietii avem alimentara inchisa!
Sa ai pofta, fetita!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

esti super tare! Problema era ca Alex a venit la mine cand m-a auzit razand, nu Relu, si asta inca nu pricepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
trag aer adanc in piept si meditez la vremelnicia omului pe pamant, rostul vietii ...

ai ajuns la vreo concluzie pana in acest moment?

eu tocmai ce-am terminat de intins pleata, am desfacut o punga de pufuleti (sa traiesti Fragutzo) si m-am pus la cetit. ziceti, nu va sfiiti!

Am ajuns la concluzia www.youtube.com/watch?v=yH_CfkNUC_g" target="_blank">asta

Da pleci undeva dear? Sau e un obicei englezesc sa te faci pretty vineri seara? Ne www.youtube.com/watch?v=Kmv3WlKa6U8&feature=related" target="_blank">canti un pic ?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ralukule mami ma gandeam demult så te intreb cu ce il imbraci pe pitic mic atunci cand iesiti afara cand e mai ploios asa.Stiu ca tu iesi f mult cu el si de aceea eu iti spun ce folosesc eu si sunt super multumita.

Avand in vedere ca si la gradi ii scoate de cel putin 2 ori afara chiar daca ploua (nu ploaie din aia urata) si chiar daca abia a plouat si e ud noi folosim www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60036786&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">pantalonasi .Ii trage pe deasupra la hainutele care el are si nu se uda deloc.
www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055776&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">Geaca este si din aia pt vant si are si captuseala calduroaså si manecile poate så le inchida bine ca så nu intre prin maneci mizerie sau så se ude.

De cateva zile este ff frig dimineata si ei cum ies o data la 10 dimineata inainte de somn am cumpårat si www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055798&colorid=2905363§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">overall de iarna.Este super.Astaa de iarna are la maneci asa niste mansete mai lungi in care ii bagi degetul mare si stau asmansetutele ca niste manusi si nu ii ingheata manutele.

Apoi toate hainutele astea de ploaie , iarna au un material de fas care nu se murdåresc f repede.Daca se baga si in noroi dupa ce se usuca se curata f bine si nu trebuie så le speli in fiecare zi.Eu le iau la sf de såpt le spål.

Ce e curios ca am intrebat pe sora-mea daca a gasit asa ceva pe acolo si mi-a pus ca nu a vazut.Acum poate nu acutat unde trebuia dar i-am trimis si ei un rand de hainute din astea pt anotimpuri mai nasoale.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Sa imi bag cracii in ea de viata...eu as omori sa gasesc asa ceva de cumparat la noi in tara...dar, vezi sa nu! Nu o fi pe acolo vreun site ceva care sa livreze si la noi??

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mami drag asta cu livrarile nu cred ca sunt prea multe care o fac in Romania.Dar daca o fac e scump , zic eu.Asa ca mai bine spune-mi tu ce vrei si cand vrei si trimite Iulika la fetita så nu raceasca.Ce zici??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Uky, eu cu fiinta mea iti multumim pentru dedicatiune, mi-au dat lacrimile si am citit de mai multe ori aceasta minunata capodopera a lu' Adi Minune . Acum, nu imi sta in caracter sa spun ca nu-mi place un cadou , da' tu stii ca preferatul meu e Salam ala.

Iulia, succes maine la doc. Noi am fost azi, am facut Infarix-ul. A plans Maia mea...cu lacrimi mari. E ok acum, vad ca nu a facut reactii deocamdata. Au trecut doar vreo 4 ore.
Are 9150 kg. Nu stiu prin ce minune a luat intr-o luna jumatate 700 g.

Ma, m-a iritat la Medlife un medic. Un tip in varsta, cam ciudat. Erau vreo 5-6 copii pe hol, mici si mari. Aia de behaiau rau se jucau fix in casuta aia de plastic frumoasa in care vroia si Maia sa se bage. Asa ca am deturnat-o pe holuri sa mangaie peretii pe care sunt desenate desene . Eee, si in timp ce le mangaia si mergea asa cu mana tarainda pe perete de la un capat la altul, mai si tipa de bucurie. Adica facea ceva de genul..."aaaaaaaa"..... Era super haioasa si fericita.
Daaaar, iese dintr-un cabinet nenea asta doctor batran si imi spune ca el nu poate sa consulte in conditiile astea. M-a socat de-a dreptul. Am ramas cu gura cascata si ii zic "si ce propuneti sa fac, sa ii pun cumva un scotch pe gura? / mi se pare cel putin ciudat ca un medic pediatru imi spune asta... / aveti vreo solutie la aceasta problema grava pt un copil de 1 an?"
Cred ca i s-a parut si lui ciudat ce-mi cere..., dar daca mai zicea ceva ma duceam si-l reclamam. Bai, e de necrezut. Era dus cu capu' rau. Cum dracu sa mai si vrei sa-ti duci copilul la un asa hal de om -medic? Pai asta ii da si 2 palme copilului, il cred in stare.

La polul opus e pediatra Maiei care lucreaza in conditii "grele" si e super calma si draguta, nu pierde sirul ideilor in timp ce copilul urla in cabinet ca-l dezbraci, cantaresti, consulti....etc.

Hai, va pupacesc pe toate in frunte cu Manga....ma tot tin de cateva zile macar sa o salut...

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Hepi stii fazele alea cand dupa o confruntare iti dai seama cate ai fi vrut sa spui? Asta vad ca mi se intampla numai mie! Am urmarit intriga cu sufletul la gura si m-am simtit razbunata pentru toti anii cand nu mi-au venit replicile pentru super replica inteligenta pe care i-ai dat-o!!!

Si ce ma bucur ca pediatra Maiei e misto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Alex ce mi-a placut de tine cum ai spus ca dupå temp de 41 asta ti se pare micå.Pup printesuca care a invata sa mearga si cu spatele.

Manga mami eu te-am iertat ca nu ne-ai urat!Stii de ce?? Ca in perioada aceea a fost si cumnata-mea in aceeasi locatie, sau cel putin asa am crezut eu si a fost tare nemultumita.De unde am tras concluzia ca si tu mami esti deprimatå rau ca ati ales gresit locatia si de aia nu ai mai avut chef så alergi la internet cafe så ne urezi si nou un LMA.Pupici buzaciosului umblaret.

Obelixo, ma crezi ca nici internet cafe nu aveau? ca deh, bogatasii au lactoc personal, iphone si alte alea. sigur nu am nimerit in zona buna de pe insula si m-a luat cu tristeturi.

felicitari pt umblaret. si noi azi am facut ture pana am transpirat. fericirea lui si a mea sa-l vad de n-spe mii de ori venind razand catre mine si cu bratele deschise.

mely nasoal tusea aia. asa era si aidan si mi se rupea sufletul.

Mergi la inceput

Citat:

Stati asa!!Nu miscati!!Sa va spun si eu o treaba ca si eu am pe suflet ceva ,nu numai voi!

Dar voi cum indrazniti så nu scrieti la fiecare post de madame je ceva de mine ca eu sunt graviduta si mai ales Sabina de ce nu vine cu atunci cand ppoze din alea care se laså cu ploaie peste laptop ai??Repede så gasiti un raspuns ca de nu ....nici nu mai tin minte ce am zis ca fac.

Cred ca pishu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sanatate dovleceilor...imi pare rau sa aud ca mai sunt cativa raciti...cu temperaturi...Doamne Ajuta sa treca repede cu bine!

Uka felicitari si te pup si eu ca ai fost asa inspirata sa copiezi pozele...apropo..si eu ar trebui sa fac asta..ca am un calc...care e pe duca

Mai...a nins...dar nu mult...a inceput asa...razlet..apoi din ce in ce se intentea...si apoi s-a oprit brusc, fara sa mai fulguiasca deloc...
Dar este foarte frig...am dat drumul la centrala de cateva zile...mi-e groaza de cati bani vom plati la gaz...sa incalzim apartam asta cu 3 camere...ca nu stiu ce ne-au trebuit 3......noi dormim orricum ca sarmalutele...toti 3 in acelasi pat

aaaaaaaa....am mai vazut si un tort demential

Va pup...noapte buna!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacã lacrimile ar putea înãlta o scarã si amintirile o cãrare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasã."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Hepi, pup pe Maia cea blonduta si dragalasa!
Dar ia zi, tu cum stai cu oole? Hai, ca vad ca fetele s-au infierbantat toate si au inceput sa dea din casa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

...cu oole? mai cristina stau bine, multumesc de intrebare . da' tu cum stai cu ele?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput