La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulika29 spune:
Ralukule mami ma gandeam demult så te intreb cu ce il imbraci pe pitic mic atunci cand iesiti afara cand e mai ploios asa.Stiu ca tu iesi f mult cu el si de aceea eu iti spun ce folosesc eu si sunt super multumita.
Avand in vedere ca si la gradi ii scoate de cel putin 2 ori afara chiar daca ploua (nu ploaie din aia urata) si chiar daca abia a plouat si e ud noi folosim www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60036786&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">pantalonasi .Ii trage pe deasupra la hainutele care el are si nu se uda deloc.
www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055776&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">Geaca este si din aia pt vant si are si captuseala calduroaså si manecile poate så le inchida bine ca så nu intre prin maneci mizerie sau så se ude.
De cateva zile este ff frig dimineata si ei cum ies o data la 10 dimineata inainte de somn am cumpårat si www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055798&colorid=2905363§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">overall de iarna.Este super.Astaa de iarna are la maneci asa niste mansete mai lungi in care ii bagi degetul mare si stau asmansetutele ca niste manusi si nu ii ingheata manutele.
Apoi toate hainutele astea de ploaie , iarna au un material de fas care nu se murdåresc f repede.Daca se baga si in noroi dupa ce se usuca se curata f bine si nu trebuie så le speli in fiecare zi.Eu le iau la sf de såpt le spål.
Ce e curios ca am intrebat pe sora-mea daca a gasit asa ceva pe acolo si mi-a pus ca nu a vazut.Acum poate nu acutat unde trebuia dar i-am trimis si ei un rand de hainute din astea pt anotimpuri mai nasoale.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Iulika ,ce-mi place semnatura ta... nah,ca am scris de tine...ma tai de pe lista neagra,nu? Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Da da ca ai un bolnavior acasa pe care il pup dulce så ii treaca.Dar så imi spui si mie cum iti dai seama dupå tuse ce e?Ca eu m-am mai dus o data la medic, ca tusea si s-a uitat si nimic.Mi-a zis ca se inneaca cu saliva.ce e drept baleste de rupe.Are un canin pe drum.Il simt asa coltul bine prin gingie si 2 maselute.
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka trag aer adanc in piept si meditez la vremelnicia omului pe pamant, rostul vietii ... |
ai ajuns la vreo concluzie pana in acest moment?
eu tocmai ce-am terminat de intins pleata, am desfacut o punga de pufuleti (sa traiesti Fragutzo) si m-am pus la cetit. ziceti, nu va sfiiti!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Ralukule mami ma gandeam demult så te intreb cu ce il imbraci pe pitic mic atunci cand iesiti afara cand e mai ploios asa.Stiu ca tu iesi f mult cu el si de aceea eu iti spun ce folosesc eu si sunt super multumita. Avand in vedere ca si la gradi ii scoate de cel putin 2 ori afara chiar daca ploua (nu ploaie din aia urata) si chiar daca abia a plouat si e ud noi folosim www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60036786&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">pantalonasi .Ii trage pe deasupra la hainutele care el are si nu se uda deloc. www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055776&colorid=2504945§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">Geaca este si din aia pt vant si are si captuseala calduroaså si manecile poate så le inchida bine ca så nu intre prin maneci mizerie sau så se ude. De cateva zile este ff frig dimineata si ei cum ies o data la 10 dimineata inainte de somn am cumpårat si www.polarnopyret.se/Shop/Product/ProductDetails.aspx?id=4821&productidentifier=60055798&colorid=2905363§ionid=clothes&subsectionid=outdoors" target="_blank">overall de iarna.Este super.Astaa de iarna are la maneci asa niste mansete mai lungi in care ii bagi degetul mare si stau asmansetutele ca niste manusi si nu ii ingheata manutele. Apoi toate hainutele astea de ploaie , iarna au un material de fas care nu se murdåresc f repede.Daca se baga si in noroi dupa ce se usuca se curata f bine si nu trebuie så le speli in fiecare zi.Eu le iau la sf de såpt le spål. Ce e curios ca am intrebat pe sora-mea daca a gasit asa ceva pe acolo si mi-a pus ca nu a vazut.Acum poate nu acutat unde trebuia dar i-am trimis si ei un rand de hainute din astea pt anotimpuri mai nasoale. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita |
Sa imi bag cracii in ea de viata...eu as omori sa gasesc asa ceva de cumparat la noi in tara...dar, vezi sa nu! Nu o fi pe acolo vreun site ceva care sa livreze si la noi??
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui hepilica Hai, va pupacesc pe toate in frunte cu Manga....ma tot tin de cateva zile macar sa o salut... -- |
si eu te pup, Doamna. biata Maia, a plans cu lacrimi mari. of, of.
auzi, da'in Romania nu exista varsta de pensionare pentru domnii doctor? stiu ca unii prsteaza peste limita, ca deh, pensie mica...dar ar trebui sa existe niste teste de aptitudini pisihologice sau cum naiba s-or chema, Doamne feri.
mary_07 spune:
Ioii Iulika,ma pui sa explic si la ora asta nu stiu daca reusesc .
Tusea de inceput de laringita e pentru mine cu piesa aia din filmele de groaza. E asa mai groasa si zici ca ar veni dintr-un tub (stiu,explicatie de clasa a doua :p ). Cu cat avanseaza mai mult,cu atat devine mai groasa ;mai rau e cand incearca sa rupa tusea si nu reuseste...din sunetul ce se aude iti poti da seama cat e de dureros pentru copil
De data asta am scapat,deja azi noapte se rupea tusea si dimineata pot spune ca era uscata.
Luam sirop pentru rosu in gat si visam la zile mai bune.
Pup graviduta mea preferata si carliontatul meu drag!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29 epede så gasiti un raspuns ca de nu ....nici nu mai tin minte ce am zis ca fac. |
mare bafta ca esti gravida si uiti repede!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Hepi, pup pe Maia cea blonduta si dragalasa! Dar ia zi, tu cum stai cu oole? Hai, ca vad ca fetele s-au infierbantat toate si au inceput sa dea din casa! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Iulika29 spune:
Alex ce mi-a placut de tine cum ai spus ca dupå temp de 41 asta ti se pare micå.Pup printesuca care a invata sa mearga si cu spatele.
Brucu meu se desprinde din ce in ce mai usor de orice si pleaca f increzåtor.Mi-au spus doamneel ca azi la gradi a mers f mult si ca pe zi ce trece e cat mai dornic så mearga.dragul mamii!!
Iulia multa sånåtate Ucului cu pårul in vant.Eu cred ca am pierdut ultimele poze cu el.Sau sunt pe mail??
Fetelor ati fost cremenale aseara.Am ras de am spart la munca si iar se uitau astia la mine ca la masini straine.Ei zic ca de la graviditate se trage.Ce stiu ei?!
Manga mami eu te-am iertat ca nu ne-ai urat!Stii de ce?? Ca in perioada aceea a fost si cumnata-mea in aceeasi locatie, sau cel putin asa am crezut eu si a fost tare nemultumita.De unde am tras concluzia ca si tu mami esti deprimatå rau ca ati ales gresit locatia si de aia nu ai mai avut chef så alergi la internet cafe så ne urezi si nou un LMA.Pupici buzaciosului umblaret.
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
I-am bagat un supozitor cu paracetamol....dupa ce treci prin episod de febra aproape 41, asta ti se pare mica. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
of, of...sper sa fie o intamplare. si al meu e plin de muci. fara alte semne, dar ma enerveaza ca-i trecuse. vremea asta varza.