La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulia multa bafta maine la dr, sa veniti numai cu vesti bune.

Mai, iar rad ca proasta , dar cum eu nu am veleitati artistica in bucatarie, nu am de ce sa fac recensamantul la oo.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

am culcat cupila, the sotz e cu baietii, trag aer adanc in piept si meditez la vremelnicia omului pe pamant, rostul vietii ...
yeah right, sparg seminte si chatuiesc

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Uky, eu cu fiinta mea iti multumim pentru dedicatiune, mi-au dat lacrimile si am citit de mai multe ori aceasta minunata capodopera a lu' Adi Minune . Acum, nu imi sta in caracter sa spun ca nu-mi place un cadou , da' tu stii ca preferatul meu e Salam ala.

Iulia, succes maine la doc. Noi am fost azi, am facut Infarix-ul. A plans Maia mea...cu lacrimi mari. E ok acum, vad ca nu a facut reactii deocamdata. Au trecut doar vreo 4 ore.
Are 9150 kg. Nu stiu prin ce minune a luat intr-o luna jumatate 700 g.

Ma, m-a iritat la Medlife un medic. Un tip in varsta, cam ciudat. Erau vreo 5-6 copii pe hol, mici si mari. Aia de behaiau rau se jucau fix in casuta aia de plastic frumoasa in care vroia si Maia sa se bage. Asa ca am deturnat-o pe holuri sa mangaie peretii pe care sunt desenate desene . Eee, si in timp ce le mangaia si mergea asa cu mana tarainda pe perete de la un capat la altul, mai si tipa de bucurie. Adica facea ceva de genul..."aaaaaaaa"..... Era super haioasa si fericita.
Daaaar, iese dintr-un cabinet nenea asta doctor batran si imi spune ca el nu poate sa consulte in conditiile astea. M-a socat de-a dreptul. Am ramas cu gura cascata si ii zic "si ce propuneti sa fac, sa ii pun cumva un scotch pe gura? / mi se pare cel putin ciudat ca un medic pediatru imi spune asta... / aveti vreo solutie la aceasta problema grava pt un copil de 1 an?"
Cred ca i s-a parut si lui ciudat ce-mi cere..., dar daca mai zicea ceva ma duceam si-l reclamam. Bai, e de necrezut. Era dus cu capu' rau. Cum dracu sa mai si vrei sa-ti duci copilul la un asa hal de om -medic? Pai asta ii da si 2 palme copilului, il cred in stare.

La polul opus e pediatra Maiei care lucreaza in conditii "grele" si e super calma si draguta, nu pierde sirul ideilor in timp ce copilul urla in cabinet ca-l dezbraci, cantaresti, consulti....etc.

Hai, va pupacesc pe toate in frunte cu Manga....ma tot tin de cateva zile macar sa o salut...

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Stati asa!!Nu miscati!!Sa va spun si eu o treaba ca si eu am pe suflet ceva ,nu numai voi!

Dar voi cum indrazniti så nu scrieti la fiecare post de madame je ceva de mine ca eu sunt graviduta si mai ales Sabina de ce nu vine cu atunci cand ppoze din alea care se laså cu ploaie peste laptop ai??Repede så gasiti un raspuns ca de nu ....nici nu mai tin minte ce am zis ca fac.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hepi, pup pe Maia cea blonduta si dragalasa!
Dar ia zi, tu cum stai cu oole? Hai, ca vad ca fetele s-au infierbantat toate si au inceput sa dea din casa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Uki distractie placuta.

Hepi eu am o vorba...IMI CRAPA CAPU'...mai nene, astia ori sunt tampiti ori sunt tampiti...dar, nimic nu ma mai mira. Pupam Maia si speram sa nu aveti reactii adverse.

Eu sunt suparata. Dupa o seara super agitata si maraita, pusa pe seama vizitei alor mei, am constatat ca are febra 38.8, a baut lapticul si a adormit instant...mi-e frica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Uky, eu cu fiinta mea iti multumim pentru dedicatiune, mi-au dat lacrimile si am citit de mai multe ori aceasta minunata capodopera a lu' Adi Minune . Acum, nu imi sta in caracter sa spun ca nu-mi place un cadou , da' tu stii ca preferatul meu e Salam ala.

Iulia, succes maine la doc. Noi am fost azi, am facut Infarix-ul. A plans Maia mea...cu lacrimi mari. E ok acum, vad ca nu a facut reactii deocamdata. Au trecut doar vreo 4 ore.
Are 9150 kg. Nu stiu prin ce minune a luat intr-o luna jumatate 700 g.

Ma, m-a iritat la Medlife un medic. Un tip in varsta, cam ciudat. Erau vreo 5-6 copii pe hol, mici si mari. Aia de behaiau rau se jucau fix in casuta aia de plastic frumoasa in care vroia si Maia sa se bage. Asa ca am deturnat-o pe holuri sa mangaie peretii pe care sunt desenate desene . Eee, si in timp ce le mangaia si mergea asa cu mana tarainda pe perete de la un capat la altul, mai si tipa de bucurie. Adica facea ceva de genul..."aaaaaaaa"..... Era super haioasa si fericita.
Daaaar, iese dintr-un cabinet nenea asta doctor batran si imi spune ca el nu poate sa consulte in conditiile astea. M-a socat de-a dreptul. Am ramas cu gura cascata si ii zic "si ce propuneti sa fac, sa ii pun cumva un scotch pe gura? / mi se pare cel putin ciudat ca un medic pediatru imi spune asta... / aveti vreo solutie la aceasta problema grava pt un copil de 1 an?"
Cred ca i s-a parut si lui ciudat ce-mi cere..., dar daca mai zicea ceva ma duceam si-l reclamam. Bai, e de necrezut. Era dus cu capu' rau. Cum dracu sa mai si vrei sa-ti duci copilul la un asa hal de om -medic? Pai asta ii da si 2 palme copilului, il cred in stare.

La polul opus e pediatra Maiei care lucreaza in conditii "grele" si e super calma si draguta, nu pierde sirul ideilor in timp ce copilul urla in cabinet ca-l dezbraci, cantaresti, consulti....etc.

Hai, va pupacesc pe toate in frunte cu Manga....ma tot tin de cateva zile macar sa o salut...

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

ma bucur ca ti-a placut cat de cat dedicatia; evident, stiam ca pe salam il ai mai aproape in inima ta, dar stii bine ca stilul lui e mai saltaret, canta despre viata si distractie...nu mergea in conteztul dat! dar tie iti spun eu de salam? ..

ce incredibil e dl dr asta... foarte tare bine ca nu ti-a zis sa nu aduci copilul daca e bolnav ! oameni nebuni, traim printre ei, din pacate...cred ca prea mult stres.

iulik

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Of mai Alex, si ai apucat sa-i dai ceva pt febra? Mi se pare mare..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Iulika ,ce-mi place semnatura ta...

nah,ca am scris de tine...ma tai de pe lista neagra,nu?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Of mai Alex, si ai apucat sa-i dai ceva pt febra? Mi se pare mare..

_

I-am bagat un supozitor cu paracetamol....dupa ce treci prin episod de febra aproape 41, asta ti se pare mica.

Mergi la inceput