La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Gateau au Chocolat(blat) Ingrendiente:pentru forma rotunda 18 cm tableta ciocolata-100 gr unt-80 gr cacao-65 gr galbenus ou( M size):4 zahar-60 gr frisca lichida-40 gr albus ou(M size)-4 zahar-100 gr faina pt prajituri-28 gr Preparare: Se marunteste ciocolata intr-un bol,si se pune pe aburi,la circa 50 grade.Cand s-a topit,se adauga untul taiat cubulete,la temperatura camerei si cacaoa in ploaie putin cate putin,amestecand continuu.Ai grija sa nu te arzi. ![]() Separat,intr-un bol se bat galbenusurile cu 60 gr zahar pana cand compozitia se intaresre si se albeste. Se adauga ciocolata topita,putin cate putin,amestecand bine.E posibil sa se intareasca,e ok.Apoi,se adaauga frisca lichida si se amesteca pana se omogenieaza. Intr-un alt bol,se bat albusurile spuma cu 100 gr zahar.Se renunta la mixer si se amesteca cu o spatula lata. Se combina albusurile cu compozitia de ciocolata amestecand usor,nu circular,cu miscari de taiere in cruce. La sfarsit se adauga faina cernuta,in ploaie,amestecand cu aceleasi miscari de taiere.Se amesteca atat cat sa se omogenizeze,nu mai mult. In forma pregatita,se pune hartie de copt si se baga la cuptor,la 170 grade,intre 30-50 minute,in functie de cuptor. |
..ai maaa! asa aveam o dispozitie de bucatareasa
![](pofticios.gif)
![](plang.gif)
...care n-am avut noroc in viatza !! faceam si eu un tort, sa-l astept pe sotz cu desert home made, poate ma duce si pe mine peste hotare, ca tot s-au ieftinit avioanele
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
lill, daca vine 112-u, zi-i sa te repeada pana la mine, sunt fix 171.5 Km ( m-am documentat cand vroiam sa merg sa-i fac bau in parc lu' lucix
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anamaria1979 spune:
Liliac ma bucur ca radulescu te lasa sa motai noaptea.
Sabina ma apuc de ceva dulce in weekend mi-a scazut glicemia cand am vazut le gateu au chocolat, numai slabesc s-a dus dracu targetul meu de slabire. Si poezioara m-a impresionat de altfel, sa iti traiasca neamul
.
Iulia sanatate lui pletos sa aveti maine succes la doftori.
Alex (05.09.2009)
anamaria1979 spune:
Laura ai fost la manechiura te-ai rasfatat bravo tie sa o tii tot asa, ti-am spus la mine trece depresia daca ma duc la salon
. Ce culoare sunt acum, rosii nu
? Ma bucur ca ai avut cu cine sa il lasi pe mihnea, alextuztu s-a porcait rau de tot nu vrea decat cu mine se agata se tine de pantaloni si se urca pe mine
.
Alex (05.09.2009)
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..ai maaa! asa aveam o dispozitie de bucatareasa ![]() ![]() ...care n-am avut noroc in viatza !! faceam si eu un tort, sa-l astept pe sotz cu desert home made, poate ma duce si pe mine peste hotare, ca tot s-au ieftinit avioanele ![]() ![]() lill, daca vine 112-u, zi-i sa te repeada pana la mine, sunt fix 171.5 Km ( m-am documentat cand vroiam sa merg sa-i fac bau in parc lu' lucix ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
Cercetat frigider...oo mucles!! Verificat prin casa si am facut inventar: am 2 oo xxxxs si inca 2 batrane si nefolositoare de-acum. Nu stiu ce sa ma fac, cum sa ies din asemenea situatie.
![](alcool.gif)
Tu zici ca ale tale sunt L??
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Liliii, Relu se joaca cu Alex in alta camera sa pot manca, dar m-a auzit razand si vine la mineeeee
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Liliii, Relu se joaca cu Alex in alta camera sa pot manca, dar m-a auzit razand si vine la mineeeee ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Sa ai pofta ! Ce papi?
![](icon_smile.gif)
Vroiam sa te intreb daca ai gasit vreo carte de Aletha Solter, in format digital/scanata? Mi se par super tari!
![](floare.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui raluk16 Liliii, Relu se joaca cu Alex in alta camera sa pot manca, dar m-a auzit razand si vine la mineeeee ![]() ![]() ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
fac ce fac si te citesc ca esti la masa!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
superb tort . dar dilema mea e ce fac daca am doar oua S? aici la romanica, gainile de tara nu se oua cu volum.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
liliac1 spune:
Vrei sa scapi??? Zi-i la ce facem noi recensamanat acum
![](icon_smile_wink.gif)
Parca-l vad intorcandu-se cu spatele, facandu-si o cruce maaaare si spunandu-ti : hai, mananca usurel ca noi, baietii avem alimentara inchisa!
Sa ai pofta, fetita!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
iulia0807 spune:
Buna seara!
Hepi,maine la 13,30 avem programare la dr.Miruna Georgescu la Medlife.voi ati fost azi? cum e Maia? ati facut vaccin?pup pe toata lumea
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/